09.12.06, 13:04
To jeszcze za czasow mojego dziecinstwa byl ideal: zeby na dame wyrosnac.
Taka elegancka pania, co zawsze wie, jak sie zachowac, uprzejma byc, zawsze z
przyjemnym polusmiechem na twarzy, ktora wie, jak poprowadzic konwersacje
podczas obiadu, jaki prezent bedzie stosowny dla kogo, w zyciu sobie nie
pozwoli na rozne niestosowne rzecy itd itd. W sumie nic w tym zlego doprawdy -
ze jak dama sie wyraze - nie ma. A jednak, kiedy czytam wywiad z JK cos sie
we mnie wzdryga:
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60153,3780021.html
Obserwuj wątek
    • evita_duarte Re: Dama byc 09.12.06, 18:07
      We mnie tez. Za ladnie to, za grzecznie. Imponuja mi ludzie ulozeni, spokojni,
      ale nie mam do nich wielkiej sympatii. Wole roztrzepancow.
    • kochanica-francuza Re: Dama byc 09.12.06, 18:17
      nie widzę tu nic damowatego, dla mnie dama ma charakter, a Kwachowa ze skóry
      wyłazi, żeby być nijaka i "taka jak wszyscy"
    • bri Re: Dama byc 09.12.06, 18:21
      Jeśli dama nie może sobie pozwolić na nic niestosownego to się cieszę, że nią
      nie jestem.
    • bleman No co ? Jola lubi Wysokich brunetow z BOR'u ;-)) 09.12.06, 18:23
      Nie wiem co do niej macie :)
      • bri Re: No co ? Jola lubi Wysokich brunetow z BOR'u ; 09.12.06, 18:27
        Ty się identyfikujesz z wysokimi brunetami z BORu? ;)
        • bleman Nie, ale ta jej slabosc swiadczy o jej 09.12.06, 18:40
          ludzkim obliczu ;-)
      • kochanica-francuza Wysokich brunetów z BOR-u to każdy lubi ;-) 09.12.06, 18:34
        • meg303 Re: Wysokich brunetów z BOR-u to każdy lubi ;-) 09.12.06, 18:45
          Nie muszą być z BOR-u..:)
          • kochanica-francuza Re: Wysokich brunetów z BOR-u to każdy lubi ;-) 09.12.06, 18:50
            meg303 napisała:

> Nie muszą być z BOR-u..:)
            Ale tacy fajniejsi. ;-)
            • bleman Ze niby co w nich fajniejszego ? ;-) 09.12.06, 19:01

• iokepine Re: Ze niby co w nich fajniejszego ? ;-) 10.12.06, 01:46
                Eee tam , ja wolę ciemnych blondynów:P
                • iokepine Re: Ze niby co w nich fajniejszego ? ;-) 10.12.06, 01:46
                  I absolutnie nie paramilitarnych!!!
                  No fucking way.
    • tiy Re: Dama byc 10.12.06, 12:11
      illiterate napisała:

> To jeszcze za czasow mojego dziecinstwa byl ideal: zeby na dame wyrosnac.
      > Taka elegancka pania, co zawsze wie, jak sie zachowac, uprzejma byc, zawsze z
      > przyjemnym polusmiechem na twarzy, ktora wie, jak poprowadzic konwersacje
      > podczas obiadu, jaki prezent bedzie stosowny dla kogo, w zyciu sobie nie
      > pozwoli na rozne niestosowne rzecy itd itd. W sumie nic w tym zlego doprawdy -
      > ze jak dama sie wyraze - nie ma. A jednak, kiedy czytam wywiad z JK cos sie
      > we mnie wzdryga

Bo to jej bycie comme il faut jest po prostu przerysowane, takie "królewskie"- a
      przecież nie ma żadnego powodu wynosić się nad "prosty lud", więc po co to
      podkreślanie że taka skromna, nawet ekspedientki szanuje, itp.
      Zresztą snobizm Kwaśniewskich jest legendarny.
      • marzeka1 Re: Dama byc 10.12.06, 13:26
        Dla mnie to trochę jak parodia równie przerysowanej "ludzkiej pani" Evity Peron...że też jeszcze nimbu świętości nie widzimy...
    • stephen_s Widziałem niedawno Kwaśniewską w "Lekcji stylu"... 10.12.06, 18:29
      I muszę powiedzieć, że to jej "bycie damą" normalnie mnie szokuje :)

Tak jak to Illiterate napisała - Kwaśniewska prezentuje się tam właśnie jako
      dama, zawsze ultrakulturalna, z wspaniała dykcją, świetnie ubrana... I niby nic
      w tym złego, ale to jest nie do zniesienia :))))) Ja bym z taką kobietą nie
      wytrzymał...

BTW. Jakiś rok temu na forum Kobieta była dyskusja o tym, co to znaczy "być
      kobietą z klasą" i czy kobiety powinny do tego aspirować...
      • kochanica-francuza Re: Widziałem niedawno Kwaśniewską w "Lekcji styl 10.12.06, 18:37

> w tym złego, ale to jest nie do zniesienia :))))) Ja bym z taką kobietą nie
        > wytrzymał...

A weź się stephen pocałuj wiesz w co. ;-) Ona taka jest tylko medialnie.
        Niemniej jest to chory wizerunek.
        • stephen_s Re: Widziałem niedawno Kwaśniewską w "Lekcji styl 10.12.06, 18:44
          > Niemniej jest to chory wizerunek.

Ano. Te dobre maniery bijące z każdego jej gestu doprowadzają mnie do szału :)))))
          • cito1 Re: Widziałem niedawno Kwaśniewską w "Lekcji styl 10.12.06, 18:45
            stephen_s napisał:

> > Niemniej jest to chory wizerunek.
            >
            > Ano. Te dobre maniery bijące z każdego jej gestu doprowadzają mnie do szału :))
            > )))
            >

Przyganiał kocioł garnkowi :)
            • stephen_s ?????? ;))) 10.12.06, 18:54
              Nie rozumiem :))))
              • evita_duarte Re: ?????? ;))) 10.12.06, 18:55
                stephen_s napisał:

> Nie rozumiem :))))
                >

Bos podly. A ja rozumiem :P Podlys:P:P
                • stephen_s Re: ?????? ;))) 10.12.06, 18:59
                  O rany... ;)
              • cito1 Re: ?????? ;))) 10.12.06, 18:55
                Rozumiesz :) Jesteś wygładzony niczym otoczak nad brzegiem wartkiego strumienia,
                gładziutki jak i ona. Bez skazy.
                • stephen_s Re: ?????? ;))) 10.12.06, 18:57
                  > Rozumiesz :) Jesteś wygładzony niczym otoczak nad brzegiem wartkiego strumienia
                  > ,
                  > gładziutki jak i ona. Bez skazy.

Do licha, może nie wypada się protestować, ale... to po prostu nieprawda :))))
                  • cito1 Re: ?????? ;))) 10.12.06, 19:00
                    stephen_s napisał:

> > Rozumiesz :) Jesteś wygładzony niczym otoczak nad brzegiem wartkiego stru
                    > mienia
                    > > ,
                    > > gładziutki jak i ona. Bez skazy.
                    >
                    > Do licha, może nie wypada się protestować, ale... to po prostu nieprawda :))))
                    >

PRAWDA!
                    • stephen_s Re: ?????? ;))) 10.12.06, 19:01
                      Uzasadnij :))
                      • cito1 Re: ?????? ;))) 10.12.06, 19:02
                        Wstaw mi tu wątek gdzieś skazą nakapał albo na oślej pojeździł :)
                        • evita_duarte Prsze bardzo: 10.12.06, 19:03
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=212&w=53649748&a=53707856
                        • stephen_s Re: ?????? ;))) 10.12.06, 19:04
                          NO zaraz, a Pavka czy Bleman to na oślej ławce lądowali? MOże oni też gładcy jak
                          otoczaki?
                          • evita_duarte Tak samo podli nt 10.12.06, 19:05

• evita_duarte Chociaz bleman bardziej 10.12.06, 19:05
                              evita_duarte napisała:

>
                              • stephen_s Biedny Bleman... (n/t) 10.12.06, 19:06

• evita_duarte Czytaj uwazniej!!! 10.12.06, 19:08
                                  Podly nie biedny :P
                                  • stephen_s Biedny, bo podły w Twoich oczach... ;)) (n/t) 10.12.06, 19:13

• cito1 Re: ?????? ;))) 10.12.06, 19:05
                            Nie łapiemy gadów cudzymi łapami o Tobie mówimy:)
                            To miało być tu:
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=212&w=53649748&a=53708155
                            • stephen_s Re: ?????? ;))) 10.12.06, 19:07
                              No prawdę mówiąc, nie rozumiem, gdzie tu skaza... :))
                              • cito1 Re: ?????? ;))) 10.12.06, 19:07
                                Ja też, dlatego mówię, że broni Cię szelma :)
                                • stephen_s Re: ?????? ;))) 10.12.06, 19:12
                                  Ale ja wciaż nie rozumiem, czemu niby jestem bardziej gładki od np. Pavki?
                                  • cito1 Re: ?????? ;))) 10.12.06, 19:13
                                    Bo pavv ma poczucie humoru przy swej gładkości większe niż Ty ;)
                                    • stephen_s Ja też mam poczucie humoru :P (n/t) 10.12.06, 19:14

• cito1 Jakbyś jeszcze dziarę miał to git n/t :) 10.12.06, 19:16

• stephen_s Co to jest "dziara"? (n/t) 10.12.06, 19:16

• cito1 Skaza na skórze wykonana własnoręcznie :D n/t 10.12.06, 19:20

• stephen_s A nie, to nie mam dziary... :) 10.12.06, 19:21
                                              Czyli z powodu braku dziary jestem otoczakiem? ;)
                                              • cito1 Dziara na otoczaku to hard wyzwanie :D n/t 10.12.06, 19:22

• kochanica-francuza Blizna się liczy? 10.12.06, 19:27
                                              • cito1 Tak, najlepszy łuk brwiowy, ja mam koło zębate 10.12.06, 19:29
                                                od roweru na biodrze, 3 dziary jakby widelcem trójzębnym pociągnięte.
                                                • stephen_s A nos wyglądający jak złamany? (n/t) 10.12.06, 19:29

• cito1 Lepsze są zęby niewyglądające wcale :D n/t 10.12.06, 19:31

• pavvka Re: Lepsze są zęby niewyglądające wcale :D n/t 11.12.06, 09:41
                                                    Trochę wyglądają. Ale mam jeszcze krzywy obojczyk (złamany 8 lat temu w wypadku
                                                    rowerowym).
                                                • kochanica-francuza A ja mam bliznę na tym, no 10.12.06, 19:35
                                                  co stephen nie umie napisać. ;-) Tak że jak by ktoś stwierdził, że ze mną
                                                  współżył, to musi podać, na którym... jak to będzie stephen? Półsiedzeniu?
                                                  • stephen_s "Półsiedzenie" brzmi kulturalnie :) (n/t) 10.12.06, 19:42

• kochanica-francuza Półtyłek może? 10.12.06, 19:43
                                                    Brzmi absurdalnie - jedno i drugie.
                          • pavvka Re: ?????? ;))) 11.12.06, 09:38
                            stephen_s napisał:

> NO zaraz, a Pavka czy Bleman to na oślej ławce lądowali? MOże oni też gładcy
                            ja
                            > k
                            > otoczaki?

Ja mam sposoby na bycie wrednym bez łamania regulaminu :-)))
                • evita_duarte Ma skazy podly chlop z niego nt :P 10.12.06, 18:59

• stephen_s Re: Ma skazy podly chlop z niego nt :P 10.12.06, 19:00
                    Wyjaśnisz mi może w końcu, o co chodzi z ta podłością? :))
                    • evita_duarte Wyjasnienie: bo tak! 10.12.06, 19:00
                      znow zaczepny humor mam hihi
                      • stephen_s Re: Wyjasnienie: bo tak! 10.12.06, 19:01
                        To wszystko wyjaśnia :)))
                        • kochanica-francuza Ma skazy, ma 10.12.06, 19:12
                          Ja go znam osobiście hehe to wiem. Skazy:

1. Na łyżwach nie umie jeździć.

2. Nie lubi powyższego.

3. Inne skazy - nie powiem, bo jak stephen zacznie bronić swoich poglądów, to
                          nam się tu rozpęta dyskusja na tysiąc postów, po raz n-ty o tym samym. ;-)
                          • evita_duarte A tak to prawda 10.12.06, 19:13
                            z tymi pogladami to dajcie spokoj, niech sie schowa w piasek :P:P:P
                            • cito1 Re: A tak to prawda 10.12.06, 19:17
                              Na poddasze :D
                              • stephen_s Re: A tak to prawda 10.12.06, 19:18
                                No widzisz :)) Więc jednak mam skazy :))
                                • cito1 Re: A tak to prawda 10.12.06, 19:19
                                  No, nie każdy ma siłę wdrapać się na stryszek by te skazy obejrzeć.
                    • cito1 Re: Ma skazy podly chlop z niego nt :P 10.12.06, 19:01
                      Nie broń go, specjalnie mu skazy wymyślasz, by go obronić :)
                      • evita_duarte LOL 10.12.06, 19:01

• kochanica-francuza Re: Widziałem niedawno Kwaśniewską w "Lekcji styl 10.12.06, 18:46
            stephen_s napisał:

> > Niemniej jest to chory wizerunek.
            >
            > Ano. Te dobre maniery bijące z każdego jej gestu doprowadzają mnie do szału :))
            > )))
            >
            Dopisałam ci się na blogu o Kurskim.
            • stephen_s Re: Widziałem niedawno Kwaśniewską w "Lekcji styl 10.12.06, 18:54
              Już czytam...
              • kochanica-francuza Re: Widziałem niedawno Kwaśniewską w "Lekcji styl 10.12.06, 18:55
                Steph, umiesz jeździć na łyżwach?
                • cito1 Re: Widziałem niedawno Kwaśniewską w "Lekcji styl 10.12.06, 18:56
                  Nie przeszkadzaj mu - czyta!
                  • kochanica-francuza Re: Widziałem niedawno Kwaśniewską w "Lekcji styl 10.12.06, 19:08
                    Eee tam, mój komentarz składa się z czterech słów.
                • stephen_s Re: Widziałem niedawno Kwaśniewską w "Lekcji styl 10.12.06, 18:58
                  Nie umiem i nie lubię. A co?
                  • evita_duarte Re: Widziałem niedawno Kwaśniewską w "Lekcji styl 10.12.06, 19:00
                    stephen_s napisał:

> Nie umiem i nie lubię. A co?
                    >

No nie co za podlosc nad podlosciami!! Jak mozesz nie lubiec skoro nie umiesz!!
                    Naucz sie to polubisz echh. a tamta mowi zes bez skazy :P
                  • cito1 LOL co my w przedszkolu jesteśmy? Ostre daj n/t 10.12.06, 19:04
                    stephen_s napisał:

>
                  • kochanica-francuza Re: Widziałem niedawno Kwaśniewską w "Lekcji styl 10.12.06, 19:07
                    stephen_s napisał:

A nico, szukam towarzystwa na lodowisko. Skąd wiesz, że nie lubisz, i dlaczego
                    nie lubisz? Lubisz w ogóle jakiś sport?
                    • stephen_s Re: Widziałem niedawno Kwaśniewską w "Lekcji styl 10.12.06, 19:11
                      > A nico, szukam towarzystwa na lodowisko.

A to nie ja, obawiam się...

> Skąd wiesz, że nie lubisz, i dlaczego
                      > nie lubisz?

Nie lubię upadać na twardy jak kamień lód :) Poza tym, jak ostatnim razem
                      próbowałem nauczyć się jeździć na łyżwach, to nogę sobie skręciłem...

> Lubisz w ogóle jakiś sport?

Sztuki walki. Lubię na nie patrzeć :)))))))

Też np. w nogę czy w kosza mógłbym zagrać...
                      • kochanica-francuza Re: Widziałem niedawno Kwaśniewską w "Lekcji styl 10.12.06, 19:13

> Nie lubię upadać na twardy jak kamień lód :)

On nie jest twardy jak kamień, to tylko zamrznięta woda. ;-) Mnie ktoś kiedyś
                        wbił się płozą w but od łyżwy, aż musiałam dawać do szewca. ;-)

Poza tym, jak ostatnim razem
                        > próbowałem nauczyć się jeździć na łyżwach, to nogę sobie skręciłem...

To coś ty robił tą nogą? ;-)))))

> Też np. w nogę czy w kosza mógłbym zagrać...
                        >
                        • stephen_s Re: Widziałem niedawno Kwaśniewską w "Lekcji styl 10.12.06, 19:15
                          > On nie jest twardy jak kamień, to tylko zamrznięta woda. ;-)

Właśnie. Woda zamarznięta na kamień... :)

> To coś ty robił tą nogą? ;-)))))

Poślizgnąłem się...
                          • kochanica-francuza Re: Widziałem niedawno Kwaśniewską w "Lekcji styl 10.12.06, 19:17
                            stephen_s napisał:

> > On nie jest twardy jak kamień, to tylko zamrznięta woda. ;-)
                            >
                            > Właśnie. Woda zamarznięta na kamień... :)

Upadałam na kamień i na lód - różnica kolosalna!
                            >
                            > > To coś ty robił tą nogą? ;-)))))
                            >
                            > Poślizgnąłem się...
                            To chyba normalne na lodzie? ;-) A serio - nie miałeś za luźno zawiązanych łyżew?
                            >
                            • stephen_s Re: Widziałem niedawno Kwaśniewską w "Lekcji styl 10.12.06, 19:20
                              > Upadałam na kamień i na lód - różnica kolosalna!

Tak na logikę, to nie powinno być wielkiej róznicy... Jedno i drugie to ciało
                              stałe :)

> To chyba normalne na lodzie? ;-) A serio - nie miałeś za luźno zawiązanych
                              > łyżew?

Możliwe, ale od tamtego czasu mam uraz do lodowisk :)
                              • cito1 Re: Widziałem niedawno Kwaśniewską w "Lekcji styl 10.12.06, 19:21
                                >
                                > Możliwe, ale od tamtego czasu mam uraz do lodowisk :)

A co winne lodowisko jak zawiniły sznurowadła? :D
                                • kochanica-francuza Re: Widziałem niedawno Kwaśniewską w "Lekcji styl 10.12.06, 19:23
                                  cito1 napisała:

> >
                                  > > Możliwe, ale od tamtego czasu mam uraz do lodowisk :)
                                  >
                                  > A co winne lodowisko jak zawiniły sznurowadła? :D
                                  Ja bym miała uraz do sznurowadeł. Buty łyżwiarskie po to są wysokie, żeby
                                  trzymać kostkę. Chyba że stephen jeździł w modelach z początku XX wieku - te
                                  były niskie. ;-)
                                  • cito1 Re: Widziałem niedawno Kwaśniewską w "Lekcji styl 10.12.06, 19:25
                                    Też bym miała uraz do sznurowadeł, od tego czasu kupowałabym buty na rzepy :)
                              • kochanica-francuza Re: Widziałem niedawno Kwaśniewską w "Lekcji styl 10.12.06, 19:23
                                stephen_s napisał:

> > Upadałam na kamień i na lód - różnica kolosalna!
                                >
                                > Tak na logikę, to nie powinno być wielkiej róznicy... Jedno i drugie to ciało
                                > stałe :)
                                >
                                Szara jest wszelka teoria, jak mawiał Goethe. ;-) Jako praktyczka, mówię ci:
                                upadając na kamień/beton, rozharatasz sobie to i owo (mój rekord z dzieciństwa:
                                oba kolana, łokieć i dłoń), przy upadku na lód pojedziesz po nim ciałem i
                                najwyżej ci dupa zlodowacieje ;-)

> Możliwe, ale od tamtego czasu mam uraz do lodowisk :)

Przesadyzm.
                                >
                                • stephen_s Re: Widziałem niedawno Kwaśniewską w "Lekcji styl 10.12.06, 19:24
                                  > Szara jest wszelka teoria, jak mawiał Goethe. ;-) Jako praktyczka, mówię ci:
                                  > upadając na kamień/beton, rozharatasz sobie to i owo (mój rekord z dzieciństwa:
                                  > oba kolana, łokieć i dłoń), przy upadku na lód pojedziesz po nim ciałem i
                                  > najwyżej ci dupa zlodowacieje ;-)

Zakładając, ze upadnę na siedzenie...

(wzdrygnąłem się przed napisanie "dupa" - czy jednak jestem gładki jak
                                  Kwaśniewska..? :)))
                                  • kochanica-francuza Re: Widziałem niedawno Kwaśniewską w "Lekcji styl 10.12.06, 19:25

> Zakładając, ze upadnę na siedzenie...

Jak upadniesz na rękę, zlodowacieje ci dłoń, po to się nosi rękawiczki...
                                    • stephen_s Re: Widziałem niedawno Kwaśniewską w "Lekcji styl 10.12.06, 19:25
                                      No chyba, że sobie tę rękę złamię...
                                      • kochanica-francuza Re: Widziałem niedawno Kwaśniewską w "Lekcji styl 10.12.06, 19:26
                                        stephen_s napisał:

> No chyba, że sobie tę rękę złamię...
                                        >
                                        Łamliwy jesteś?
                                        • stephen_s Re: Widziałem niedawno Kwaśniewską w "Lekcji styl 10.12.06, 19:28
                                          Nie wiem, nigdy nic sobie jeszcze nie złamałem :)
                                          • kochanica-francuza Re: Widziałem niedawno Kwaśniewską w "Lekcji styl 10.12.06, 19:31
                                            stephen_s napisał:

> Nie wiem, nigdy nic sobie jeszcze nie złamałem :)
                                            >
                                            To nie jesteś.
                                            • stephen_s Re: Widziałem niedawno Kwaśniewską w "Lekcji styl 10.12.06, 19:33
                                              Ja po prostu jestem ostrożny :)))
                                              • cito1 Re: Widziałem niedawno Kwaśniewską w "Lekcji styl 10.12.06, 19:34
                                                Nie łamliwy a miętki :)
                                      • cito1 Cieszyłabym się, że ręka złamana 10.12.06, 19:27
                                        a nie c czy h się pisze KF ? :)
                                        • kochanica-francuza Re: Cieszyłabym się, że ręka złamana 10.12.06, 19:31
                                          cito1 napisała:

> a nie c czy h się pisze KF ? :)
                                          hihi

"ch"
                                          • cito1 Re: Cieszyłabym się, że ręka złamana a nie ch... 10.12.06, 19:32

• cito1 Dowód nr 1- nie napisał dupa a powinien! n/t 10.12.06, 19:26

• kochanica-francuza Steph, trenuj, trenuj 10.12.06, 19:27
                                        napisz, o tak: DUPA
                                        • stephen_s Re: Steph, trenuj, trenuj 10.12.06, 19:29
                                          Nie napiszę. NIe będę się wyrażac :))))
                                          • cito1 Re: Steph, trenuj, trenuj 10.12.06, 19:31
                                            To tylko 4 litery, uwierz w siebie potrafisz :) dasz radę, no.
                                            • stephen_s Ych, ych... 10.12.06, 19:32
                                              ...upa!!!!

No, prawie!
                                              • cito1 Re: Ych, ych... 10.12.06, 19:33
                                                A teraz od razu całość :)
                                              • kochanica-francuza Brawo Stephen! 75 % procent!!! 10.12.06, 19:33
                                                • stephen_s Re: Brawo Stephen! 75 % procent!!! 10.12.06, 19:35
                                                  Dup...

Nie, nie przejdzie mi to przez klawiaturę :))))
                                                  • kochanica-francuza Nie no, ludzie, ja was proszę... 10.12.06, 19:37
                                                    Naprawdę muszę kurtkę uprać, a nie mogę się oderwać od naszych watków o łyżwach
                                                    i dupie...
                                                  • cito1 Re: Nie no, ludzie, ja was proszę... 10.12.06, 19:37
                                                    Jo tez się idę uprać bom umorusana tym ciosaniem otoczaka :D
                                                  • kochanica-francuza Re: Nie no, ludzie, ja was proszę... 10.12.06, 19:38
                                                    cito1 napisała:

> Jo tez się idę uprać bom umorusana tym ciosaniem otoczaka :D
                                                    Skaz na otoczaku?
                                                  • cito1 Re: Nie no, ludzie, ja was proszę... 10.12.06, 19:40
                                                    Żeby to D wyciosać to w jeden wieczór nie da rady.
                                      • stephen_s Zgroza! 10.12.06, 19:27
                                        Czy moim przeznaczeniem było być męskim odpowiednikiem Jolanty Kwaśniewskiej?
                                        • cito1 Re: Zgroza! 10.12.06, 19:30
                                          stephen_s napisał:

> Czy moim przeznaczeniem było być męskim odpowiednikiem Jolanty Kwaśniewskiej?
                                          >
                                          Myślę, że z całym szacunkiem - daleko Ci :) ona glany nosiła od Oli , a Ty?
                                          • stephen_s Re: Zgroza! 10.12.06, 19:31
                                            > Myślę, że z całym szacunkiem - daleko Ci :) ona glany nosiła od Oli , a Ty?

Ja się raz uzbryngoliłem z kumplem tak, że jego siostra, z którą wracaliśmy z
                                            klubu, powiedziała do swojego chłopaka "Ja się ich boję"... :)))
                                            • cito1 Re: Zgroza! 10.12.06, 19:33
                                              Nie byłeś ubzdryngolony skoro to słyszałeś, nie liczy się.
                                              • stephen_s Re: Zgroza! 10.12.06, 19:34
                                                Jak na moje standardy BYŁEM ubzgryngolony :)))

Ty wiesz, jak mi jest się trudno uzbgryngolić? Normalnie to dwa piwa i cześć -
                                                superego włącza mi blokadę :)))
                                                • kochanica-francuza Re: Zgroza! 10.12.06, 19:35
                                                  stephen_s napisał:

> Jak na moje standardy BYŁEM ubzgryngolony :)))
                                                  >
                                                  > Ty wiesz, jak mi jest się trudno uzbgryngolić? Normalnie to dwa piwa i cześć -
                                                  > superego włącza mi blokadę :)))

Co , tym razem wypiłeś trzecie?
                                                  >
                                                  • stephen_s Re: Zgroza! 10.12.06, 19:37
                                                    > Co , tym razem wypiłeś trzecie?

Nie, tym razem byłem przeziębiony i zmęczony, więc z osłabienia ubzgryngoliłem
                                                    się jednym piwem tak, jak się normalnie nie upijam dwoma...
                                                  • kochanica-francuza Re: Zgroza! 10.12.06, 19:38

> Nie, tym razem byłem przeziębiony i zmęczony, więc z osłabienia ubzgryngoliłem
                                                    > się jednym piwem tak, jak się normalnie nie upijam dwoma...
                                                    >
                                                    Eee, to się nie liczy... Samo ci się niejako ubzdryngoliło, mimowolnie, bez
                                                    przewalczania superego...
                                                  • cito1 Dowód nr 3 tylko w gorączce robi jaja n/t 10.12.06, 19:39

• stephen_s No nie, tu już przesadziłaś :))) 10.12.06, 19:40
                                                    Ja bardzo lubię sobie robić jaja :)))
                                                • cito1 Dowód nr ma po 2 piwach mówi dość n/t 10.12.06, 19:35

• stephen_s Widzę, że nie poprawiam swojej sytuacji? (n/t) 10.12.06, 19:39

• cito1 Podjąłeś terapię więc rokujesz n/t 10.12.06, 19:41

• kochanica-francuza Dupoterapia 10.12.06, 19:41
                                                    Jeszcze by pasowała jakaś terapia rozpustą.;-)
                                                  • cito1 Wiązanie rąk sznurowadłami z łyżwów i :P n/t 10.12.06, 19:42

• kochanica-francuza Nowa forma BDSM? 10.12.06, 19:44
                                                  • kochanica-francuza Przestańcie, bo mi matka śpi 10.12.06, 19:45
                                                    i rechotem ją obudzę! ;-) Odsypia 24-godzinny turniej skrabla.
                                                  • stephen_s Dobra, przestaję 10.12.06, 19:46
                                                    Pora coś przekąsić...

BTW. To chyba totalnie skręciliśmy wątek...
                                                  • kochanica-francuza Re: Dobra, przestaję 10.12.06, 19:47
                                                    Ale wesoło było. Ja pranie, a przekąska potem.
                                                  • cito1 Re: Dobra, przestaję 10.12.06, 19:49
                                                    Ja przekąskę do wanny ;)
                                                  • kochanica-francuza Wprost przeciwnie - skomentuj hihi 10.12.06, 19:41
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=212&w=53649748&a=53709858
                                                  • johnny-kalesony Czy Kochanica ... 10.12.06, 20:01
                                                    Czy kochanica szusując na łyżwach nosi minióweczkę, która robi fru-fru?

Pozdrawiam
                                                    Keep Rockin'
                                                  • kochanica-francuza Re: Czy Kochanica ... 10.12.06, 21:48
                                                    johnny-kalesony napisał:

> Czy kochanica szusując na łyżwach nosi minióweczkę, która robi fru-fru?

Żeby sobie dupę odmrozić?

KOchanica szusując na łyżwach nosi dżinsy firmy Mustang.
                                                  • kochanica-francuza Fru fru kaleson 10.12.06, 21:49
                                                    to ty sobie możesz zrobić kalesonami... nad głową.
                            • cito1 heheheh 10.12.06, 19:20

• bitch.with.a.brain Re: Widziałem niedawno Kwaśniewską w "Lekcji styl 11.12.06, 10:14
        Nie mozna być damą i kobietą z klasą i mówić "ubrałam sukienkę"
        Nie rozumiem tylko,dlaczego nikt jej tego jeszcze nie powiedział
    • swieta_aneta Re: Dama byc 10.12.06, 19:54
      Myślałam, ze to forum a to nudny czat... Gratuluję poziomu i cenzury.
      • kochanica-francuza Re: Dama byc 10.12.06, 21:57
        swieta_aneta napisała:

> Myślałam, ze to forum a to nudny czat... Gratuluję poziomu i cenzury.

bo jak wiadomo osoba z wyższym wykształceniem ma trzymać poziom 24 godziny na
        dobę/siedem dni w tygodniu - nieprawdaż Aneciu?
        • cito1 Damą być - tak trzymać - adekwatny nick n/t 10.12.06, 22:26
          kochanica-francuza napisała:

> swieta_aneta napisała:
          >
          > > Myślałam, ze to forum a to nudny czat... Gratuluję poziomu i cenzury.
          >
          > bo jak wiadomo osoba z wyższym wykształceniem ma trzymać poziom 24 godziny na
          > dobę/siedem dni w tygodniu - nieprawdaż Aneciu?
          • kochanica-francuza Czyj - aneci? 11.12.06, 12:45
            Znowu nick koniukturalny, okołoaferalny, nie lubię takich. Nicków i osób.
            • cito1 Jo, świętej n/t 11.12.06, 12:47

• johnny-kalesony Re: Czyj - aneci? 11.12.06, 15:15
              Niekoniecznie. Może intencją autorki było przybrać imię "Swietna Aneta" ale
              pośpiech sprawił, że doszło do aliteracji (chyba?).

Pozdrawiam
              Keep Rockin'
              • pavvka Re: Czyj - aneci? 11.12.06, 15:16
                Powstaje pytanie: skąd ten pośpiech w tworzeniu nicka?
                • cito1 Re: Czyj - aneci? 11.12.06, 23:04
                  Bo czas to piniądz :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka