Dodaj do ulubionych

Kazia Szczuka wybiera najseksowniejszych

01.02.07, 13:02
Wczoraj w spożywczym przypadkiem zobaczyłam dodatek do Vivy, w którym Kazia
Szczuka prezentuje swoją listę najseksowniejszych mężczyzn. Ja mam jakoś
zupełnie inny gust niż Kazia. A Wasze top5 najseksowniejszych celebrities? ;)
Obserwuj wątek
    • pavvka Re: Kazia Szczuka wybiera najseksowniejszych 01.02.07, 13:03
      A kto był na Kaziowej liście?
      • bri Re: Kazia Szczuka wybiera najseksowniejszych 01.02.07, 13:06
        Ich było chyba 10 ale ja zapamiętałam: Wilczak, Małaszyński, Hugh Grant,
        Poniedziałek.
        • pavvka Re: Kazia Szczuka wybiera najseksowniejszych 01.02.07, 13:08
          No proszę, jaka z tej Kazi patriotka :-)
        • vivian.darkbloom Wilczak??? 01.02.07, 16:01
          Wilczak to aktor serialowy? dobrze kojarzę? nigdy bym nie pomyślała, że ktoś
          może go uważać za przystojnego. Małaszyński i Grant w sumie mogą być...
          • pavvka Re: Wilczak??? 01.02.07, 16:09
            Seksowny, nie przystojny. To nie jest to samo.
            • vivian.darkbloom coś w tym jest 01.02.07, 19:40
              rzeczywiście masz rację - bo przyszły mi na myśl osoby, które są
              ładne/przystojne ale pozbawione sex appealu albo vice versa.
              tka czy owak Wilczak nie jest ani seksowny ani przystojny ;)
          • takete_malouma Re: Wilczak??? 01.02.07, 21:49
            vivian.darkbloom napisała:

> Wilczak to aktor serialowy? dobrze kojarzę? nigdy bym nie
            > pomyślała, że ktoś może go uważać za przystojnego.

To nie jest lista przystojnych, tylko seksownych. Według Kazi. Co podnieca Kazię?
        • bri Re: Kazia Szczuka wybiera najseksowniejszych 01.02.07, 16:16
          Jeszcze mi się przypomniał Sacha Baron (Borat).
          • pavvka Re: Kazia Szczuka wybiera najseksowniejszych 01.02.07, 16:18
            No tak, musiała dla zasady umieścić na liście jednego Żyda i jednego geja :-P
    • johnny-kalesony A Kinga Dunin? 01.02.07, 17:15
      Czy na liście Kaziowej znalazła się też Kinga Dunin?

Pozdrawiam
      Keep Rockin'
      • jdbad Re: A Kinga Dunin? 01.02.07, 17:17
        Odczep się.
    • star105 Re: Krystian Legierski, młody Johny Depp, Michał 01.02.07, 19:51
      Płaczek i...Robert Biedroń (a myślcie sobie, co chcecie:)) mimo śmiesznego
      głosu. Aaaa i jeszcze Zbyszek Wodecki:)
      • kocia_noga Re: Krystian Legierski, młody Johny Depp, Michał 01.02.07, 21:44
        Borowski,ale on nie jest juz celebrite.
        • bri Re: Krystian Legierski, młody Johny Depp, Michał 02.02.07, 10:06
          Kto to Borowski?

Mi się teraz z polskich aktorów najbardziej podoba Przemysław Sadowski (Filip z
          Magdy M.) a z zagranicznych to odtwróca roli pana Darcy'ego z ostatniej
          ekranizacji Dumy i uprzedzenia. Grał też w serialu Spooks; na BBC Prime
          puszczali.
          • bri Re: Krystian Legierski, młody Johny Depp, Michał 02.02.07, 10:11
            Johnny Depp też jest niezły, nie musi być młody. I jeszcze Daniel Craig.
          • kocia_noga Re: Krystian Legierski, młody Johny Depp, Michał 02.02.07, 13:57
            bri napisała:

> Kto to Borowski?
            >
            > Mi się teraz z polskich aktorów

To nie aktor... w ogóle to stary piernik tak jak ja,wiesz, starym starzy się
            podobają.
            • bri Re: Krystian Legierski, młody Johny Depp, Michał 04.02.07, 22:34
              Zapomniałam jeszcze o dwóch bardzo seksownych: David Bowie i Freddie Mercury.
            • sir.vimes Re: Krystian Legierski, młody Johny Depp, Michał 04.02.07, 22:37
              Ten Borowski to dość niski - ale rzeczywiście możliwy.
            • bri Re: Krystian Legierski, młody Johny Depp, Michał 04.02.07, 22:38
              Ale Borowskich jak mrówków. O Marka Borowskiego chodzi?
              • kocia_noga Re: Krystian Legierski, młody Johny Depp, Michał 05.02.07, 09:45
                bri napisała:

> Ale Borowskich jak mrówków. O Marka Borowskiego chodzi?

Tak :) Nikt inny mi jakoś nie przyszedł do głowy tak z marszu.
                • bri Re: Krystian Legierski, młody Johny Depp, Michał 05.02.07, 09:50
                  Przystojny jest (przynajmniej w TV), ale czy jest seksowny to mi trudno
                  stwierdzić.
                  • kot_behemot8 Re: Krystian Legierski, młody Johny Depp, Michał 05.02.07, 12:26
                    bri napisała:

> Przystojny jest (przynajmniej w TV), ale czy jest seksowny to mi trudno
                    > stwierdzić.

Jest inteligentny, nie jest napuszony i ma dystans do samego siebie, to u
                    mężczyzn jest seksi.
                    • bri Re: Krystian Legierski, młody Johny Depp, Michał 05.02.07, 12:30
                      Mi się jednak wydaje nieco napuszony.
                      • kot_behemot8 Re: Krystian Legierski, młody Johny Depp, Michał 05.02.07, 12:38
                        bri napisała:

> Mi się jednak wydaje nieco napuszony.

Jak na polityka jest mało napuszony:) Porówuję z Giertychami, Lepperem,
                        Kaczorami, Tuskiem, Rokitą i 90% tego cyrku.
                        Inni nienapuszeni to np Niesiołowski czy Cymański, żeby nie było że lubie tylko
                        lewicowców;) Ale u nich jest gorzej z wyglądem.
      • star105 Re: I jeszcze Wojtek Wierzejski, chłe, chłe 01.02.07, 21:47
        No co ja poradzę, że mi się podoba:)
      • takete_malouma Re: Krystian Legierski, młody Johny Depp, Michał 01.02.07, 21:51
        star105 napisała:

> Płaczek i...Robert Biedroń (a myślcie sobie, co chcecie:)) mimo śmiesznego
        > głosu. Aaaa i jeszcze Zbyszek Wodecki:)

Ten, no, nie Madzia Buczek, tylko... wiem! Michał Płaczek! ;)))
        • star105 Re:Takete, jeszcze nie wszystko stracone! 01.02.07, 22:12
          Nawet dla takich kaszalotów jak ty jest jakaś nadzieja! Musisz tylko
          zainwestować w dobrego chirurga plastycznego. Może wtedy jakaś kobieta cię
          zechce:):):)
    • takete_malouma Re: Kazia Szczuka wybiera najseksowniejszych 01.02.07, 21:48
      bri napisała:

> Wczoraj w spożywczym przypadkiem zobaczyłam dodatek do Vivy,
      > w którym Kazia Szczuka prezentuje swoją listę najseksowniejszych
      > mężczyzn.

No popatrz, to już jej nie śmierdzą?
      • kochanica-francuza Re: Kazia Szczuka wybiera najseksowniejszych 01.02.07, 21:50

> No popatrz, to już jej nie śmierdzą?
        >
        Coś ci się myli?
        • takete_malouma Re: Kazia Szczuka wybiera najseksowniejszych 01.02.07, 21:53
          kochanica-francuza napisała:

>
          > > No popatrz, to już jej nie śmierdzą?
          > >
          > Coś ci się myli?

Ani trochę. Szczuka wyraziła kiedyś poparcie dla pomysłu osobnych autobusów dla kobiet i już zawsze będzie jej to pamiętane.
          • pavvka Re: Kazia Szczuka wybiera najseksowniejszych 02.02.07, 10:09
            Ale ten pomysł rzuciła KF
            • kochanica-francuza Re: Kazia Szczuka wybiera najseksowniejszych 04.02.07, 22:45
              pavvka napisał:

> Ale ten pomysł rzuciła KF
              Jaki?
              • pavvka Re: Kazia Szczuka wybiera najseksowniejszych 05.02.07, 11:58
                Getta autobusowego
          • kochanica-francuza Re: Kazia Szczuka wybiera najseksowniejszych 04.02.07, 22:45

> Ani trochę. Szczuka wyraziła kiedyś poparcie dla pomysłu osobnych autobusów dla
            > kobiet

Mówiła wprost, że z powodu smrodu, czy to twoja interpretacja?

i już zawsze będzie jej to pamiętane.

Zastanawia mnie zalew strony biernej oraz niechęć do dopełnień w obecnej
            polszczyźnie... Przez kogo będzie? Przez ciebie? Oj, na pewno Szczuka się tym
            przejmie, spać nie będzie mogła.
            >
            • takete_malouma Re: Kazia Szczuka wybiera najseksowniejszych 05.02.07, 00:47
              > Mówiła wprost, że z powodu smrodu, czy to twoja interpretacja?

Tak to zapamiętałem. Chętnie bym sprawdził, ale niestety nie mam już numeru, w którym była ta wypowiedź. Gdybym miał przechowywać wycinki wszystkich mizoandrycznych wymiotów publikowanych w prasie, w ciągu półtora roku wypełniłbym całą kubaturę mieszkania.
              • takete_malouma Re: Kazia Szczuka wybiera najseksowniejszych 05.02.07, 00:48
                takete_malouma napisał:

> > Mówiła wprost, że z powodu smrodu, czy to twoja interpretacja?
                >
                > Tak to zapamiętałem.

Ponadto sam pomysł takiego apartheidu jest moralnie obrzydliwy, mniejsza o przedstawione "powody".
                • kocia_noga Re: Kazia Szczuka wybiera najseksowniejszych 05.02.07, 09:50
                  takete_malouma napisał:

>
                  > Ponadto sam pomysł takiego apartheidu jest moralnie obrzydliwy, mniejsza o
                  prze
                  > dstawione "powody".

Doprawdy?
                  Obrzydliwe jest zmuszanie do wąchania smrodów i wysłuchiwania pzrekleństw,oraz
                  narażania na zaczepki. O wypowiedzi Szczuki nic nie wiem, ale przypomniała mi
                  się inicjatywa kobiet białoruskich,żeby oddzielić je od mężczyzn w autobusach.
                  To jeszcze maluma,zaprotestuj przeciwko bramkarzom w restauracjach i pubach
                  niewpuszcającym meneli - to oburzające,to dyskryminacja antymęska!
                  • pavvka Re: Kazia Szczuka wybiera najseksowniejszych 05.02.07, 09:55
                    kocia_noga napisała:

> Obrzydliwe jest zmuszanie do wąchania smrodów i wysłuchiwania
                    pzrekleństw,oraz
                    > narażania na zaczepki.

Owszem, ale czy zmuszenie mężczyzn do tego samego jest mniej obrzydliwe?
                    • kocia_noga Re: Kazia Szczuka wybiera najseksowniejszych 05.02.07, 10:11
                      pavvka napisał:

> kocia_noga napisała:
                      >
                      > > Obrzydliwe jest zmuszanie do wąchania smrodów i wysłuchiwania
                      > pzrekleństw,oraz
                      > > narażania na zaczepki.
                      >
                      > Owszem, ale czy zmuszenie mężczyzn do tego samego jest mniej obrzydliwe?

Nie wiem,nie słyszałam,żeby protestowali, natomiast kobietom na pewno
                      przeszkadza,skoro to wyrażają .
                      • bri Re: Kazia Szczuka wybiera najseksowniejszych 05.02.07, 10:16
                        Niektórym kobietom.
                      • pavvka Re: Kazia Szczuka wybiera najseksowniejszych 05.02.07, 10:16
                        Mi przeszkadza.
                        • kot_behemot8 Re: Kazia Szczuka wybiera najseksowniejszych 05.02.07, 10:53
                          Takie autobusy istnieja w różnych krajach, zaczeło się w USA o ile dobrze
                          pamiętam. Nikt tam nie robi z tego problemu, po prostu traktują to jak biznes
                          do zrobienia - są chętne by płacić, w dodatku trochę więcej niż w "normalnym"
                          autobusie, więc są tez chętni by ten popyt wykorzystać. Najgorzej to jak w
                          sprawy prakttycznie pakuje się ideologię. Mnie nie przeszkadza istnienie klubów
                          dla gejów czy kościołów dla katolików...
                          • pavvka Re: Kazia Szczuka wybiera najseksowniejszych 05.02.07, 10:58
                            No, jeśli robi to prywatna firma, która chce na tym zarobić, to się nie
                            zamierzam specjalnie czepiać. Ale jeśli wysuwa się takie żądania wobec ZTM, do
                            którego dopłaca się z publicznych pieniędzy, to trochę co innego.
                            • kot_behemot8 Re: Kazia Szczuka wybiera najseksowniejszych 05.02.07, 11:09
                              pavvka napisał:

> No, jeśli robi to prywatna firma, która chce na tym zarobić, to się nie
                              > zamierzam specjalnie czepiać. Ale jeśli wysuwa się takie żądania wobec ZTM,
                              do
                              > którego dopłaca się z publicznych pieniędzy, to trochę co innego.

Z tym się zgadzam. Rzecz w tym, że o ile pamiętam wypowiedź Szczuki, to był to
                              bardzo ogólny pomysł i nic tam nie było na temat sposobu jego finansowania.
                              • pavvka Re: Kazia Szczuka wybiera najseksowniejszych 05.02.07, 12:10
                                A tak BTW, to mi ostatnio w tramwaju pod nosem śmierdziała osoba płci żeńskiej.
                                I sądząc po wyglądzie, nie była to ani bezdomna, ani menelka.
                                • kot_behemot8 Re: Kazia Szczuka wybiera najseksowniejszych 05.02.07, 12:24
                                  Wyrazy współczucia:)
                                  Z czasów gdy sama jeździłam tramwajami (od paru lat mieszkam w małym mieście)
                                  pamietam, że kobietom zdarza się śmierdzieć równie często jak mężczyznom. Tyle
                                  że jest to nieco inny rodzaj smrodu, kto wie czy nie gorszy - przepocone ciuchy
                                  polane tanimi perfumami. Koszmar...
                                  Ale w pomysle z autobusami chodzi raczej o poczucie bezpieczeństwa czy komfort
                                  psychiczny wynikający z faktu, że żaden obleśniak się się gapi lub, co gorsza,
                                  przesuwa blizej ze znaczącym usmieszkiem. To dopiero jest koszmar, najgorzej
                                  wspominam tramwaje właśnie z tego powodu.
                                  • pavvka Re: Kazia Szczuka wybiera najseksowniejszych 05.02.07, 12:31
                                    kot_behemot8 napisała:

> Ale w pomysle z autobusami chodzi raczej o poczucie bezpieczeństwa czy
                                    komfort
                                    > psychiczny wynikający z faktu, że żaden obleśniak się się gapi lub, co
                                    gorsza,
                                    > przesuwa blizej ze znaczącym usmieszkiem. To dopiero jest koszmar, najgorzej
                                    > wspominam tramwaje właśnie z tego powodu.

Takiemu trzeba było powiedzieć, że jesteś feministką. Od razu by się wystraszył
                                    i zwiał ;-)
                  • takete_malouma Re: Kazia Szczuka wybiera najseksowniejszych 05.02.07, 12:40
                    > Obrzydliwe jest zmuszanie do wąchania smrodów i wysłuchiwania
                    > pzrekleństw,oraz narażania na zaczepki. O wypowiedzi Szczuki
                    > nic nie wiem, ale przypomniała mi się inicjatywa kobiet
                    > białoruskich,żeby oddzielić je od mężczyzn w autobusach.

I co, popierasz tę inicjatywę?

Autobusy są dla wszystkich. Jak królewnie nie pachnie, to niech się królewna wozi taksówkami, zamiast wprowadzać apartheid, który poniża wszystkich mężczyzn.

> To jeszcze maluma,zaprotestuj przeciwko bramkarzom w restauracjach
                    > i pubach niewpuszcającym meneli - to oburzające, to dyskryminacja
                    > antymęska!

Dyskryminacja? A menelice wpuszczają?
      • kochanica-francuza Kaleson w głębi duszy 01.02.07, 21:51
        sądził, że wybierze jego. hehe.
    • muszek0 trochę to seksistowskie 02.02.07, 10:02
      takie wybieranie najseksowniejszych mężczyzn. jak na jakimś targu żywym
      towarem. niestety nie jest to poprawnie politycznie
      • bri Re: trochę to seksistowskie 02.02.07, 10:04
        Nie martw się. Obok Meller (Playboy) wybierał najseksowniejsze kobiety.
        • pavvka Re: trochę to seksistowskie 02.02.07, 10:08
          I kto był na liście Mellera?
          • bri Re: trochę to seksistowskie 02.02.07, 10:09
            Zupełnie nie pamiętam, jakieś panie w kostiumach kąpielowych.
            • pavvka Re: trochę to seksistowskie 02.02.07, 10:12
              Większości pań zdarza się czasem nosić kostiumy kąpielowe :-)
              • bri Re: trochę to seksistowskie 02.02.07, 10:14
                Panom się zdarza nosić kąpielówki ale z nieznanych mi powodów rzadko ich tak
                pokazują w gazetach :(
                • pavvka Re: trochę to seksistowskie 02.02.07, 11:21
                  Czytasz nie te gazety co trzeba :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka