bri 01.02.07, 13:02 Wczoraj w spożywczym przypadkiem zobaczyłam dodatek do Vivy, w którym Kazia Szczuka prezentuje swoją listę najseksowniejszych mężczyzn. Ja mam jakoś zupełnie inny gust niż Kazia. A Wasze top5 najseksowniejszych celebrities? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pavvka Re: Kazia Szczuka wybiera najseksowniejszych 01.02.07, 13:03 A kto był na Kaziowej liście? Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Kazia Szczuka wybiera najseksowniejszych 01.02.07, 13:06 Ich było chyba 10 ale ja zapamiętałam: Wilczak, Małaszyński, Hugh Grant, Poniedziałek. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Kazia Szczuka wybiera najseksowniejszych 01.02.07, 13:08 No proszę, jaka z tej Kazi patriotka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
vivian.darkbloom Wilczak??? 01.02.07, 16:01 Wilczak to aktor serialowy? dobrze kojarzę? nigdy bym nie pomyślała, że ktoś może go uważać za przystojnego. Małaszyński i Grant w sumie mogą być... Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Wilczak??? 01.02.07, 16:09 Seksowny, nie przystojny. To nie jest to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
vivian.darkbloom coś w tym jest 01.02.07, 19:40 rzeczywiście masz rację - bo przyszły mi na myśl osoby, które są ładne/przystojne ale pozbawione sex appealu albo vice versa. tka czy owak Wilczak nie jest ani seksowny ani przystojny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
takete_malouma Re: Wilczak??? 01.02.07, 21:49 vivian.darkbloom napisała: > Wilczak to aktor serialowy? dobrze kojarzę? nigdy bym nie > pomyślała, że ktoś może go uważać za przystojnego. To nie jest lista przystojnych, tylko seksownych. Według Kazi. Co podnieca Kazię? Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Kazia Szczuka wybiera najseksowniejszych 01.02.07, 16:16 Jeszcze mi się przypomniał Sacha Baron (Borat). Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Kazia Szczuka wybiera najseksowniejszych 01.02.07, 16:18 No tak, musiała dla zasady umieścić na liście jednego Żyda i jednego geja :-P Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony A Kinga Dunin? 01.02.07, 17:15 Czy na liście Kaziowej znalazła się też Kinga Dunin? Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
star105 Re: Krystian Legierski, młody Johny Depp, Michał 01.02.07, 19:51 Płaczek i...Robert Biedroń (a myślcie sobie, co chcecie:)) mimo śmiesznego głosu. Aaaa i jeszcze Zbyszek Wodecki:) Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Krystian Legierski, młody Johny Depp, Michał 01.02.07, 21:44 Borowski,ale on nie jest juz celebrite. Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Krystian Legierski, młody Johny Depp, Michał 02.02.07, 10:06 Kto to Borowski? Mi się teraz z polskich aktorów najbardziej podoba Przemysław Sadowski (Filip z Magdy M.) a z zagranicznych to odtwróca roli pana Darcy'ego z ostatniej ekranizacji Dumy i uprzedzenia. Grał też w serialu Spooks; na BBC Prime puszczali. Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Krystian Legierski, młody Johny Depp, Michał 02.02.07, 10:11 Johnny Depp też jest niezły, nie musi być młody. I jeszcze Daniel Craig. Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Krystian Legierski, młody Johny Depp, Michał 02.02.07, 13:57 bri napisała: > Kto to Borowski? > > Mi się teraz z polskich aktorów To nie aktor... w ogóle to stary piernik tak jak ja,wiesz, starym starzy się podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Krystian Legierski, młody Johny Depp, Michał 04.02.07, 22:34 Zapomniałam jeszcze o dwóch bardzo seksownych: David Bowie i Freddie Mercury. Odpowiedz Link Zgłoś
sir.vimes Re: Krystian Legierski, młody Johny Depp, Michał 04.02.07, 22:37 Ten Borowski to dość niski - ale rzeczywiście możliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Krystian Legierski, młody Johny Depp, Michał 04.02.07, 22:38 Ale Borowskich jak mrówków. O Marka Borowskiego chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Krystian Legierski, młody Johny Depp, Michał 05.02.07, 09:45 bri napisała: > Ale Borowskich jak mrówków. O Marka Borowskiego chodzi? Tak :) Nikt inny mi jakoś nie przyszedł do głowy tak z marszu. Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Krystian Legierski, młody Johny Depp, Michał 05.02.07, 09:50 Przystojny jest (przynajmniej w TV), ale czy jest seksowny to mi trudno stwierdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
kot_behemot8 Re: Krystian Legierski, młody Johny Depp, Michał 05.02.07, 12:26 bri napisała: > Przystojny jest (przynajmniej w TV), ale czy jest seksowny to mi trudno > stwierdzić. Jest inteligentny, nie jest napuszony i ma dystans do samego siebie, to u mężczyzn jest seksi. Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Krystian Legierski, młody Johny Depp, Michał 05.02.07, 12:30 Mi się jednak wydaje nieco napuszony. Odpowiedz Link Zgłoś
kot_behemot8 Re: Krystian Legierski, młody Johny Depp, Michał 05.02.07, 12:38 bri napisała: > Mi się jednak wydaje nieco napuszony. Jak na polityka jest mało napuszony:) Porówuję z Giertychami, Lepperem, Kaczorami, Tuskiem, Rokitą i 90% tego cyrku. Inni nienapuszeni to np Niesiołowski czy Cymański, żeby nie było że lubie tylko lewicowców;) Ale u nich jest gorzej z wyglądem. Odpowiedz Link Zgłoś
star105 Re: I jeszcze Wojtek Wierzejski, chłe, chłe 01.02.07, 21:47 No co ja poradzę, że mi się podoba:) Odpowiedz Link Zgłoś
takete_malouma Re: Krystian Legierski, młody Johny Depp, Michał 01.02.07, 21:51 star105 napisała: > Płaczek i...Robert Biedroń (a myślcie sobie, co chcecie:)) mimo śmiesznego > głosu. Aaaa i jeszcze Zbyszek Wodecki:) Ten, no, nie Madzia Buczek, tylko... wiem! Michał Płaczek! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
star105 Re:Takete, jeszcze nie wszystko stracone! 01.02.07, 22:12 Nawet dla takich kaszalotów jak ty jest jakaś nadzieja! Musisz tylko zainwestować w dobrego chirurga plastycznego. Może wtedy jakaś kobieta cię zechce:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
takete_malouma Re: Kazia Szczuka wybiera najseksowniejszych 01.02.07, 21:48 bri napisała: > Wczoraj w spożywczym przypadkiem zobaczyłam dodatek do Vivy, > w którym Kazia Szczuka prezentuje swoją listę najseksowniejszych > mężczyzn. No popatrz, to już jej nie śmierdzą? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Kazia Szczuka wybiera najseksowniejszych 01.02.07, 21:50 > No popatrz, to już jej nie śmierdzą? > Coś ci się myli? Odpowiedz Link Zgłoś
takete_malouma Re: Kazia Szczuka wybiera najseksowniejszych 01.02.07, 21:53 kochanica-francuza napisała: > > > No popatrz, to już jej nie śmierdzą? > > > Coś ci się myli? Ani trochę. Szczuka wyraziła kiedyś poparcie dla pomysłu osobnych autobusów dla kobiet i już zawsze będzie jej to pamiętane. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Kazia Szczuka wybiera najseksowniejszych 02.02.07, 10:09 Ale ten pomysł rzuciła KF Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Kazia Szczuka wybiera najseksowniejszych 04.02.07, 22:45 pavvka napisał: > Ale ten pomysł rzuciła KF Jaki? Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Kazia Szczuka wybiera najseksowniejszych 05.02.07, 11:58 Getta autobusowego Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Kazia Szczuka wybiera najseksowniejszych 04.02.07, 22:45 > Ani trochę. Szczuka wyraziła kiedyś poparcie dla pomysłu osobnych autobusów dla > kobiet Mówiła wprost, że z powodu smrodu, czy to twoja interpretacja? i już zawsze będzie jej to pamiętane. Zastanawia mnie zalew strony biernej oraz niechęć do dopełnień w obecnej polszczyźnie... Przez kogo będzie? Przez ciebie? Oj, na pewno Szczuka się tym przejmie, spać nie będzie mogła. > Odpowiedz Link Zgłoś
takete_malouma Re: Kazia Szczuka wybiera najseksowniejszych 05.02.07, 00:47 > Mówiła wprost, że z powodu smrodu, czy to twoja interpretacja? Tak to zapamiętałem. Chętnie bym sprawdził, ale niestety nie mam już numeru, w którym była ta wypowiedź. Gdybym miał przechowywać wycinki wszystkich mizoandrycznych wymiotów publikowanych w prasie, w ciągu półtora roku wypełniłbym całą kubaturę mieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
takete_malouma Re: Kazia Szczuka wybiera najseksowniejszych 05.02.07, 00:48 takete_malouma napisał: > > Mówiła wprost, że z powodu smrodu, czy to twoja interpretacja? > > Tak to zapamiętałem. Ponadto sam pomysł takiego apartheidu jest moralnie obrzydliwy, mniejsza o przedstawione "powody". Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Kazia Szczuka wybiera najseksowniejszych 05.02.07, 09:50 takete_malouma napisał: > > Ponadto sam pomysł takiego apartheidu jest moralnie obrzydliwy, mniejsza o prze > dstawione "powody". Doprawdy? Obrzydliwe jest zmuszanie do wąchania smrodów i wysłuchiwania pzrekleństw,oraz narażania na zaczepki. O wypowiedzi Szczuki nic nie wiem, ale przypomniała mi się inicjatywa kobiet białoruskich,żeby oddzielić je od mężczyzn w autobusach. To jeszcze maluma,zaprotestuj przeciwko bramkarzom w restauracjach i pubach niewpuszcającym meneli - to oburzające,to dyskryminacja antymęska! Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Kazia Szczuka wybiera najseksowniejszych 05.02.07, 09:55 kocia_noga napisała: > Obrzydliwe jest zmuszanie do wąchania smrodów i wysłuchiwania pzrekleństw,oraz > narażania na zaczepki. Owszem, ale czy zmuszenie mężczyzn do tego samego jest mniej obrzydliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Kazia Szczuka wybiera najseksowniejszych 05.02.07, 10:11 pavvka napisał: > kocia_noga napisała: > > > Obrzydliwe jest zmuszanie do wąchania smrodów i wysłuchiwania > pzrekleństw,oraz > > narażania na zaczepki. > > Owszem, ale czy zmuszenie mężczyzn do tego samego jest mniej obrzydliwe? Nie wiem,nie słyszałam,żeby protestowali, natomiast kobietom na pewno przeszkadza,skoro to wyrażają . Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Kazia Szczuka wybiera najseksowniejszych 05.02.07, 10:16 Niektórym kobietom. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Kazia Szczuka wybiera najseksowniejszych 05.02.07, 10:16 Mi przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
kot_behemot8 Re: Kazia Szczuka wybiera najseksowniejszych 05.02.07, 10:53 Takie autobusy istnieja w różnych krajach, zaczeło się w USA o ile dobrze pamiętam. Nikt tam nie robi z tego problemu, po prostu traktują to jak biznes do zrobienia - są chętne by płacić, w dodatku trochę więcej niż w "normalnym" autobusie, więc są tez chętni by ten popyt wykorzystać. Najgorzej to jak w sprawy prakttycznie pakuje się ideologię. Mnie nie przeszkadza istnienie klubów dla gejów czy kościołów dla katolików... Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Kazia Szczuka wybiera najseksowniejszych 05.02.07, 10:58 No, jeśli robi to prywatna firma, która chce na tym zarobić, to się nie zamierzam specjalnie czepiać. Ale jeśli wysuwa się takie żądania wobec ZTM, do którego dopłaca się z publicznych pieniędzy, to trochę co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
kot_behemot8 Re: Kazia Szczuka wybiera najseksowniejszych 05.02.07, 11:09 pavvka napisał: > No, jeśli robi to prywatna firma, która chce na tym zarobić, to się nie > zamierzam specjalnie czepiać. Ale jeśli wysuwa się takie żądania wobec ZTM, do > którego dopłaca się z publicznych pieniędzy, to trochę co innego. Z tym się zgadzam. Rzecz w tym, że o ile pamiętam wypowiedź Szczuki, to był to bardzo ogólny pomysł i nic tam nie było na temat sposobu jego finansowania. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Kazia Szczuka wybiera najseksowniejszych 05.02.07, 12:10 A tak BTW, to mi ostatnio w tramwaju pod nosem śmierdziała osoba płci żeńskiej. I sądząc po wyglądzie, nie była to ani bezdomna, ani menelka. Odpowiedz Link Zgłoś
kot_behemot8 Re: Kazia Szczuka wybiera najseksowniejszych 05.02.07, 12:24 Wyrazy współczucia:) Z czasów gdy sama jeździłam tramwajami (od paru lat mieszkam w małym mieście) pamietam, że kobietom zdarza się śmierdzieć równie często jak mężczyznom. Tyle że jest to nieco inny rodzaj smrodu, kto wie czy nie gorszy - przepocone ciuchy polane tanimi perfumami. Koszmar... Ale w pomysle z autobusami chodzi raczej o poczucie bezpieczeństwa czy komfort psychiczny wynikający z faktu, że żaden obleśniak się się gapi lub, co gorsza, przesuwa blizej ze znaczącym usmieszkiem. To dopiero jest koszmar, najgorzej wspominam tramwaje właśnie z tego powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Kazia Szczuka wybiera najseksowniejszych 05.02.07, 12:31 kot_behemot8 napisała: > Ale w pomysle z autobusami chodzi raczej o poczucie bezpieczeństwa czy komfort > psychiczny wynikający z faktu, że żaden obleśniak się się gapi lub, co gorsza, > przesuwa blizej ze znaczącym usmieszkiem. To dopiero jest koszmar, najgorzej > wspominam tramwaje właśnie z tego powodu. Takiemu trzeba było powiedzieć, że jesteś feministką. Od razu by się wystraszył i zwiał ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
takete_malouma Re: Kazia Szczuka wybiera najseksowniejszych 05.02.07, 12:40 > Obrzydliwe jest zmuszanie do wąchania smrodów i wysłuchiwania > pzrekleństw,oraz narażania na zaczepki. O wypowiedzi Szczuki > nic nie wiem, ale przypomniała mi się inicjatywa kobiet > białoruskich,żeby oddzielić je od mężczyzn w autobusach. I co, popierasz tę inicjatywę? Autobusy są dla wszystkich. Jak królewnie nie pachnie, to niech się królewna wozi taksówkami, zamiast wprowadzać apartheid, który poniża wszystkich mężczyzn. > To jeszcze maluma,zaprotestuj przeciwko bramkarzom w restauracjach > i pubach niewpuszcającym meneli - to oburzające, to dyskryminacja > antymęska! Dyskryminacja? A menelice wpuszczają? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Kaleson w głębi duszy 01.02.07, 21:51 sądził, że wybierze jego. hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 trochę to seksistowskie 02.02.07, 10:02 takie wybieranie najseksowniejszych mężczyzn. jak na jakimś targu żywym towarem. niestety nie jest to poprawnie politycznie Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: trochę to seksistowskie 02.02.07, 10:04 Nie martw się. Obok Meller (Playboy) wybierał najseksowniejsze kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: trochę to seksistowskie 02.02.07, 10:09 Zupełnie nie pamiętam, jakieś panie w kostiumach kąpielowych. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: trochę to seksistowskie 02.02.07, 10:12 Większości pań zdarza się czasem nosić kostiumy kąpielowe :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: trochę to seksistowskie 02.02.07, 10:14 Panom się zdarza nosić kąpielówki ale z nieznanych mi powodów rzadko ich tak pokazują w gazetach :( Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: trochę to seksistowskie 02.02.07, 11:21 Czytasz nie te gazety co trzeba :-) Odpowiedz Link Zgłoś