urszullka 07.05.03, 15:43 ..wystarczy się rozejrzeć...wokół piękne, interesujące kobiety i szara masa zaniedbanych panów..skąd ta dysproporcja....gdzie można spotkać interesujących mężczyzn? Ula Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agrafek Re: malejąca podaż atrakcyjnych panów... 07.05.03, 16:05 Bo my jesteśmy przytłamszeni wyzwoloną kobiecością:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbinator Re: malejąca podaż atrakcyjnych panów... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.03, 16:55 agrafek napisał: > Bo my jesteśmy przytłamszeni wyzwoloną kobiecością:). Eee, tam Rosjanki są dużo mniej wyzwolone od Polek więc ich mężczyźni powinni być supersamcami. A są naprawdę tragiczni, kto widział ten wie... W ogóle to Polacy są generalnie niczego sobie, tyle że mniej więcej po 30-stce przestają o siebie dbać, i w tym cały ambaras... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariner Re: malejąca podaż atrakcyjnych panów... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.03, 17:04 Same ich sobie wychowałyście! M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWOK Re: malejąca podaż atrakcyjnych panów... IP: *.acn.waw.pl 07.05.03, 18:26 Jeśli to kobiety uznamy za winne takiego stanu rzeczy to chyba tylko te, które stoją na stanowisku, że mężczyzna jest ideałem byleby nie bił i nie upijał się codziennie. Wszystkie inne do znudzenia powtarzają, żeby nie nosić zestawu białe skarpetki plus mokasynki lub dowolne skarpetki plus sandały i nie epatować wiszącymi spod pachy włosami w komunikacji miejskiej - a wszystko to jak grochem o ścianę. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.ksiaze Re: malejąca podaż atrakcyjnych panów... 07.05.03, 19:58 Jak w wyniku rozglądania się można stwierdzić, czy ktoś jest interesujący? Dla mnie świat składa się z tępych babiszonów, zafascynowanych kosmetykami, tekstyliami i siłownią - a przy tym pustych w środku. Czyżbym był Twoim alter ego? Poza tym śpieszę donieść, że jestem inteligentny, przystojny i piękny jak noc lipcowa. Pozdrawiam, mk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hot_dog Re: malejąca podaż atrakcyjnych panów... IP: *.crowley.pl 07.05.03, 20:34 I skromny, jak na prawdziwego mężczyznę przystało. Niestety księciuniu jest wielu takich facetów, którzy jak opisane przez ciebie kobiety chodzą po solariach,usiłują gonić za modą (zawsze dresik z najnowszej kolekcji), a nawet sobie główkę zaondulują i ufarbują. Ale nie "o take" elegancję nam kobietom chodzi.Wykonaj drobną pracę umysłową i "przepracuj" ten temat raz jeszcze.A skoro widzisz wokół siebie takie straszne babiszony to widocznie obracasz się w złych kręgach... Odpowiedz Link Zgłoś
maly.ksiaze Zimny kurczak do gorącego psa 07.05.03, 23:17 Nie traktuj wszystkiego, co czytasz dosłownie. 'Flex your mental muscle', dopiszę, aby było wiadomo, żem nie tylko piekny, ale również wyedukowany. Nie cierpię na mizoginię ani mizantropię w żadnej znanej medycynie formie - mam nawet na to papier z pieczątką z orłem (albo z kurczakiem - nie wiem, bo zamazane). Bawią mnie serdecznie utyskiwania, że 'wszyscy faceci to na psy schodzą, kobiety zaś wspaniałe, piękne i zadbane'. Moje 'tępe babiszony' to słowne zwierciadło 'szarej zaniedbanej masy'. Pokrętna stylistyka w służbie zwalczania seksizmu i myślenia kategoriami mas (w tym również szarych). Za wolność ..errr.. płeć naszą i waszą. Jak ktoś cierpi na niedomiar pięknych wokół siebie, powinien rozważyć zmianę towarzystwa. Pozdrawiam, mk. PS. Uważasz, że powinienem wybrać się do solarium? Hmm.... Odpowiedz Link Zgłoś
gwen_verdon Re: malejąca podaż atrakcyjnych panów... 10.05.03, 15:20 Jestem kobietą, więc pewnie nie powinnam się z Tobą zgadzać, zwłaszcza na tym forum, ale nie mam wyjścia. No,może poza kwestią nocy lipcowej -ale mogę uwierzyć na słowo :) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.ksiaze Gwen tańcząca... 12.05.03, 04:55 ...porzuć obawy. Ze mną można się tu zgadzać bezkarnie. Pozdrawiam, mk. Odpowiedz Link Zgłoś
gwen_verdon Re: Gwen tańcząca... 13.05.03, 12:46 Drogi Książę, ja słyszałam ,że tu biją... wirtualnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ispa Re: skad ja znam ten frazes? 07.05.03, 22:17 urszullka napisała: > ..wystarczy się rozejrzeć...wokół piękne, interesujące kobiety i szara masa > zaniedbanych panów..skąd ta dysproporcja....gdzie można spotkać > interesujących mężczyzn? Ula Normalnie wykapany text jaki czesto (oczywiscie nie kierowany do mnie) slyszalem od pewnej kobiety! Moja odpowiedz byla zawsze prosta: Wszystko to wypucowane neurotyczki, ktore im dluzej w neurozie i nie moga nikogo znalezc (bo takie nieznosne) tym piekniejsze, bardziej zadbane i szerzace (na wlasny uzytek) mit o tych "samotnych wspanialych kobietach" :)))) A my? mamy to gdzies. Nam chodzi w gruncie rzeczy o jedno, a jak sie ma oko i porafi wylowic taka zadbana neurotyczke to zrobic swoje i CIAOOO BAby............... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hot_dog Re: skad ja znam ten frazes? IP: *.crowley.pl 07.05.03, 22:25 Kontrapunktem do "wypucowanej neurotyczki" jest zapewne flejtuchowaty zwisowiec, który uważa sie za prawdziwego mężczyznę...Ale to zapewne nie o tobie... Odpowiedz Link Zgłoś
ispa Re: skad ja znam ten frazes? 08.05.03, 10:53 Gość portalu: hot_dog napisał(a): > Kontrapunktem do "wypucowanej neurotyczki" jest zapewne flejtuchowaty > zwisowiec, który uważa sie za prawdziwego mężczyznę...Ale to zapewne nie o > tobie... Na pewno nie Goracy Piesku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soso malejaca podaz atrakcyjnych kobiet IP: 195.41.66.* 08.05.03, 12:13 Nie ma to jak palnac cos od rzeczy. A tak poza tym to zapraszam wszystkich na kisiel. pzdrw soso Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWOK Re: malejaca podaz atrakcyjnych kobiet IP: 213.241.18.* 08.05.03, 13:08 Gość portalu: soso napisał(a): > Nie ma to jak palnac cos od rzeczy. > > A tak poza tym to zapraszam wszystkich na kisiel. > > pzdrw > > soso Kisiel to wymysł patriarchalnych zboczeńców. Ja naprawdę się nie spodziewałam akurat po Tobie takich aluzji. To jak strzał w plecy :)) Nikomu już wierzyć nie można. Chlip. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hot_dog Re: do małego(pięknego)księcia IP: *.crowley.pl 08.05.03, 18:16 Nie wątpię,żeś piękny nie tylko ciałem ale i duchem (skoro masz na to pieczęcie). Ja tam wcale nie uważam, ze faceci w całej swojej masie są szarzy, ale chyba większa ich liczba nie przywiązuje uwagi do swojego wyglądu,(co niestety wiąże sie nie tyle z brakiem krawata ,co nieużywaniem kosmetyków, szamponu,grzebienia itp), druga zaś grupa uważa że najprawdziwszy facet ma podtlenione włoski, opalony jest jak Julio Iglesias, no i ten dresik...Chyba zgodzisz się,że można być w dżinsach i bluzie i nic nie stracić z PRAWDZIWEJ ELEGANCJI.Ufffff, a kobitki też dzielą sie na podobne kategorie, i muszę przyznać uczciwie, że niektóre czynią ze starań o swój wygląd niemal religię...a inni mają z tego kasę i tak sie to kręci- chyba od początku świata!! Odpowiedz Link Zgłoś
lord.jim Re: malejąca podaż atrakcyjnych panów... 08.05.03, 20:42 urszullka napisała: > ..wystarczy się rozejrzeć...wokół piękne, interesujące kobiety i szara masa > zaniedbanych panów..skąd ta dysproporcja....gdzie można spotkać > interesujących mężczyzn? Ula Szara masa zaniedbanych panów? Brak interesujących mężczyzn? Aj, Ula, może szukasz nie tam, gdzie trzeba, na przykład w okolicach klubów? ;-) Gdzie szukać? Pytanie raczej: jak szukać? Jak bowiem przekonać dziewczynę, że jest się interesującym? Uśmiechnąć się? Nie... bo pomyśli, że facet coś brzydkiego właśnie sobie o niej myśli (ponoć wiele kobiet nie lubi, gdy faceci się za nią oglądają; piszę ponoć, bo tak twierdzą dwie moje znajome, ale ja w to nie wierzę za bardzo; przecież to naturalne, że faceci lubią przyjemności, a patrzeć na te kobiety, o których Ty piszez, to przyjemność :). Nie każdy ma piękną furę i super komórę... Odnoszę wrażenie, że jest wielu takich, którzy mają do zaoferowania intelekt, czułość, radość i wszystko, czego kobieta może pragnąć, a po prostu trudno na nich trafić : ) / :( Co to znaczy: atrakcyjny pan? Czy ktoś, kto uprawia sport, jest wesoły i diablo inteligentny, ma różne hobby, jest wspaniałym przyjacielem i dobrym człowiekiem, a nie poraża wyglądem - jest po prostu przeciętny - wybiłby się na ulicy? Zauważyłabyś kogoś takiego? Myślę, że nie... a szkoda. Samotność... jesteś samotna, prawda? Jak inaczej pisałabyś coś takiego... życzę Ci powodzenia; szukaj, szukaj, a znajdziesz. Wierzę w to, bo jeśli tak nie jest, to i dla siebie nadziei nie widzę... Z gorącymi pozdrowieniami faceta ;-) Lord.Jim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urszullka Re: lord.jim IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.03, 23:49 ...jestem sama, ale nie samotna...zbytnio uogólniłam we wstępie. Tak naprawdę nie chodziło mi o wzrokowe potraktowanie atrakcyjności. Po prostu często poznaję fantastyczne, wysportowane kobiety, które pełnymi garściami czarpią z życia i są singielkami, bo wokół Panowie, któzy marzą o tym by się wygodnie urządzić i resztę życia mieć Święty spokój, podane jedzenie i wyprane skarpetki. Smutne, ale prawdziwe. Brak im spontaniczności, fantazji i pasji....miłych snów Ula Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soso EWOK, IP: 195.41.66.* 09.05.03, 08:00 No juz przestancie! Przeciez to bzdetny watek. Wchodzimy do sklepu np. z ciuchami czy butami. I co? Wazne czy jest tam 90% czy 50% rzeczy, ktore nam pasuja czy tez wazne raczej, ze znalezlismy te jedna rzecz ktora kupimy? Co sie przejmowac, ze niktorzy nie sa tacy czy owacy. Wystarczy, ze jest ten jeden czy jedna i jest okay. Poza tym pozory myla, Czy te wspaniale i wysportowane kobiety to czasem nie maseczka, ktora w zyciu codziennym odpadnie jak wysuszony strupek? Spokojnie. Teraz do EWOK - nie wiem, o co Ci chodzi z tym kisielem. To nie bylo nic, nad czym warto sie zastanawiac. Ot, brzmienie slowa kisiel mnie ostatnio urzeklo i chcialem, by urzeklo i Was. Wszystko. Zapraszam na kisiel mialo wytworzyc mila atmosfere, zadnych, ale to zadnych podtekstow. pzdrw soso Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWOK Soso IP: 213.241.18.* 09.05.03, 09:07 Zażartowałam sobie. Punktem odniesienia są oczywiście zapasy kobiet w kisielu. Nie obrażaj się, jakoś tak mnie czasami nachodzi żeby pisać byle pisać bez żadnego specjalnego sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soso Re: Soso IP: 195.41.66.* 09.05.03, 10:28 Nie jestem obrazliwy i to moze nawet moja wielka wada :-) Kisiel, czy to nie brzmi odlotowo?! A zaproszenie masz, tak nawiasem mowiac :-) pzdrw soso Odpowiedz Link Zgłoś
ispa Re: Urszulka Urszulka 09.05.03, 22:18 "Pełno wysportowanych atrakacyjnych kobiet bioracych z zycia garsciami....?" Hmmm kolejny frazes Urszulko, kolejny frazes niestety. Branie z zycia garsciami to beztroskie, niepohamowane ploty z kolezankami i gapienie sie przez pol wieczoru na przechodniow? Jaki branie garsciami. Urszulko jestem wysportowany, chyba zadbany, chyba niejedna sie oglada i chyba glupi nie jestem. NIestety pomyslowoscia i intensywnoscia wyprzedzam wiekszosc spotkaych kobiet i mam wrazenie ze nie potrafia dotrzymac mi kroku. Nie mowie juz o lozkowej inwencji bo z tym jest calkiem kiepsko wbrew temu co lansuja kolorowe pisemka dla pan. Wysportowane tzn. 3x w tygodniu aerobik czy tez co. Nie trafilem jeszcze na kobiete tak otwarta, intensywna i pelnej krwi jaka chcialbym spotkac. Nie spotkalem tak twardego brzuszka jaki chcialbym spotkac. Nie trafilem na taka jajcare jaka chcialbym spotkac :)))) ale coz Odpowiedz Link Zgłoś
salander Re: zakupy 10.05.03, 16:18 Gość portalu: soso napisał(a): > Wchodzimy do sklepu np. z ciuchami czy butami. I co? Wazne czy jest tam 90% > czy 50% rzeczy, ktore nam pasuja czy tez wazne raczej, ze znalezlismy te > jedna rzecz ktora kupimy? Jak to mówią – kto ma kasę, zgarnia towar. A ja chcę kupić trzy pary butów. Mogę? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
bim-bom-bum Re: lord.jim 09.05.03, 10:49 Oczywiście, że chcę mieć wyprane skarpetki, bo chodzenie w niewypranych to dyskomfort. Czy to takie dziwne? Masz na ten temat inne zdanie? Odpowiedz Link Zgłoś
lord.jim Re: lord.jim 09.05.03, 17:19 Urszulko, a ja, jako facet, powiem Ci, ze znam takich facetow, jakie kobiety znasz Ty :) Fantazja, pasja, spontanicznosc... choc moze troche ograniczone rozwaga, ale nie za mocna, by nie stracic najpiekniejszych wrazen :) Tak, miedzy innymi wlasnie tego pragnalbym u kobiety, bo to mnie cechuje. Wiec jak z ta podaza? ;-) Lord.Jim Odpowiedz Link Zgłoś
gwen_verdon Re: malejąca podaż atrakcyjnych panów... 09.05.03, 09:11 Absolutnie się z tym nie zgadzam- uważam,że widok polkich ulic świadczy o proporcji dokładnie odwrotnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tad Re: malejąca podaż atrakcyjnych panów... IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 08:33 urszullka napisała: > ..wystarczy się rozejrzeć...wokół piękne, interesujące kobiety i szara masa > zaniedbanych panów..skąd ta dysproporcja....gdzie można spotkać > interesujących mężczyzn? Ula Wszystko to fanaberie. Mężczyzna piękny być nie musi, a poza tym jak wiadomo prawdziwy mężczyzna pachnie koniem i prochem (strzelniczym). Odpowiedz Link Zgłoś
b.u.zz Re: malejąca podaż atrakcyjnych panów... 10.05.03, 09:06 mezczyzna nie musi byc piekny wystarczy ze ma w sobie cos wystarczy ze czasem zamruczy ktos basem 'z was kolego ciekawy jest gosc' baby maja kompleksy oblegaja peweksy tu szampony kupuja tam kremy to bez sensu metoda krem urody nie doda no i po co uroda gdy wiemy mezczyzna nie musi byc piekny ... baba pudrem sie przytrze wie ze baby sa brzydsze wiec nie moze wyjsc na dwor tak saute chlopak nawet wprost z wanny jest niezwykle staranny estetyczny nie tylko w niedziele mezczyzna nie musi byc piekny ... :) b. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbinator Re: malejąca podaż atrakcyjnych panów... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 16:35 Gość portalu: tad napisał(a): > > Wszystko to fanaberie. Mężczyzna piękny być nie musi, a poza tym jak wiadomo > prawdziwy mężczyzna pachnie koniem i prochem (strzelniczym). Hmmm, a potem niektórzy się dziwią, że mamy ubytek demograficzny...:)) ... i jeszcze zwalają wszystko na feministki...jak zwykle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tad Re: malejąca podaż atrakcyjnych panów... IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.03, 17:34 Gość portalu: barbinator napisał(a): > Gość portalu: tad napisał(a): > > > > > Wszystko to fanaberie. Mężczyzna piękny być nie musi, a poza tym jak wiado > mo > > prawdziwy mężczyzna pachnie koniem i prochem (strzelniczym). > > > > Hmmm, a potem niektórzy się dziwią, że mamy ubytek demograficzny...:)) > ... i jeszcze zwalają wszystko na feministki...jak zwykle... Mamy ubytek demograficzny WŁAŚNIE dlatego, że w dzisiejszych czasach trudniej o konie i proch! Odpowiedz Link Zgłoś
sagan2 Re: malejąca podaż atrakcyjnych panów... 12.05.03, 08:59 Gość portalu: tad napisał(a): > Mamy ubytek demograficzny WŁAŚNIE dlatego, że w > dzisiejszych czasach trudniej o konie i proch! czyli zmieniles zdanie, to juz nie przez feministki??? a mowi sie, ze kobieta zmienna jest... Odpowiedz Link Zgłoś