bene_gesserit 14.05.07, 13:14 Uwaga - drastyczne: tiny.pl/d88l Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bene_gesserit Re: Don't wait for Mother Nature 14.05.07, 14:45 Ej, to nie jest az takie drastyczne, film jest animowany, absolutnie do przezycia po lunchu. Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Don't wait for Mother Nature 14.05.07, 14:51 No faktycznie nie jest jakiś przerażający. Tylko, że nie za bardzo jest co komentować. Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Don't wait for Mother Nature 14.05.07, 14:55 A mi to wygladalo jak zaproszenie do dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Don't wait for Mother Nature 14.05.07, 15:04 To ja mogę w tym temacie tyle powiedzieć: Wku..a mnie niesłychanie kiedy różne ciocie malują usta mojej dwuletniej córce swoimi błyszczykami. Ja jej swoim nie pozwalam się malować. Po pierwsze ze względów higienicznych, po drugie bo jest na to za mała i tylko ją to szpeci. Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Don't wait for Mother Nature 14.05.07, 15:06 Przeslij ciociom filmik. I mi sie wydaje, ze on tez jest o dziewczynkach bardziej doroslych jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Don't wait for Mother Nature 14.05.07, 15:17 Na ten temat nie mam jednoznacznej opinii. Sama mam lęk przed interwencjami medycznymi i uważam, że jestem ładna i w związku z tym chyba bym się nigdy na operację plastyczną nie zdecydowała. Ale oglądam z fascynacją wszelkie "być piękna" i "ekstremalne metamorfozy" i jakoś bardzo współczuję tym kobietom i nie jestem pewna jak bym się zachowała na ich miejscu. To przykre, że uroda jest w tak dużym stopniu traktowana jako wyznacznik wartości kobiety ale to ma pewne uzasadnienie i nie wiem czy to się kiedykolwiek zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
gotlama Re: Don't wait for Mother Nature 14.05.07, 15:19 Rewelacyjna parodia tych wszystkich zestawików "zostań małą miss" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Don't wait for Mother Nature 14.05.07, 15:22 Tak, taki zestawik mozna kupic w kazdym kiosku. Dla chlopcow sa takie same, ale w rodzaju 'Maly moderca'. Odpowiedz Link Zgłoś
gotlama Re: Don't wait for Mother Nature 14.05.07, 15:26 To się nazywa "mały komandos". Ale przecież dzieciątka jakoś muszą się nauczyć właściwej identyfikacji ról swych płci w społeczeństwie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Świetna parodia reklamy, skąd wzięłaś? 14.05.07, 15:29 Jest jeszcze taki filmik o znanej pani, która zapadła na anoreksję, "grany" przez... lalki Barbie. Ale tamto nie jest parodią reklamy, tylko filmu. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Don't wait for Mother Nature 14.05.07, 15:30 To może by wypuścić zestawy komandoski dla dziewczynek (oczywiście różowe)? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Don't wait for Mother Nature 14.05.07, 15:47 pavvka napisał: > To może by wypuścić zestawy komandoski dla dziewczynek (oczywiście różowe)? Dlaczego różowe? Czarne! Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Don't wait for Mother Nature 14.05.07, 15:51 O tak. Mnie już mdli od różowego. Ale naprawdę nie jest łatwo w dziale dla dziewczynek znaleźć coś w innych kolorach niż jasne, pastelowe. A to okropnie niepraktyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
gotlama Re: Don't wait for Mother Nature 14.05.07, 16:00 Szminki maskujące też ? Można by zabrać szminki z "małych miss" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Don't wait for Mother Nature 14.05.07, 16:01 gotlama napisała: > Szminki maskujące też ? > Można by zabrać szminki z "małych miss" ;) jakie szminki? siatka combo na twarz, zwisająca z hełmu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Don't wait for Mother Nature 14.05.07, 16:05 pavvka napisał: > I tipsy moro Te, puffek, a masz slipki moro? Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Don't wait for Mother Nature 14.05.07, 16:12 Nie mam, ja się nie lubię bawić w komandosa. Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Don't wait for Mother Nature 14.05.07, 16:13 Pavvka, ma slipki w literki :) Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Don't wait for Mother Nature 14.05.07, 16:15 Na razie nie mam, ale jeśli mi kupicie na urodziny, to będę nosił :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Don't wait for Mother Nature 14.05.07, 16:22 O, to już niedługo. Muszę poszukać. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Kupimy ci slipki i każemy nadrukować 14.05.07, 21:03 parę co droższych punktowo skrabli. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś