kochanica-francuza 20.11.07, 19:34 Muchas gracias por Pavvka, którego logiczne pytania zmuszały mnie do myślenia, co - jak sądzę - w jakimś stopniu pomogło mi w efekcie tę robotę dostać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
johnny-kalesony Re: OT - mam robotę! 20.11.07, 21:33 Gratuluję! Oby była to posada, która umożliwia pokazywanie się w ładnych minióweczkach a nie w jakiś wstrętnych gaciach! Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: OT - mam robotę! 21.11.07, 01:10 wstrętne gacie? w kalesonach chyba nie chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Kaleson, sam się pokazuj w kiecach mini 21.11.07, 21:12 Makijażu oraz szpilkach. I nie pij tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Kaleson, sam się pokazuj w kiecach mini 22.11.07, 00:59 Chyba nie wiesz co piszesz, dziecko. Ponad tydzień byłem trzeźwy. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Kaleson, sam się pokazuj w kiecach mini 22.11.07, 15:29 johnny-kalesony napisał: > Chyba nie wiesz co piszesz, dziecko. Ponad tydzień byłem trzeźwy. Zliczyłeś razem 7 dni w ciągu ostatniego roku? Kiedy zamierzasz zacząć nosić gorset? Odpowiedz Link Zgłoś
turbomini Re: OT - mam robotę! 21.11.07, 09:02 No to co będziesz robić za pieniądze? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Infobrokerować będę. Przeważnie w dresie 21.11.07, 14:22 albowiem jest to praca, którą się wykonuje W DOMU. Haha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
turbomini Re: Niestety zleconka 22.11.07, 09:06 Bardzo fajna praca, sama chciałabym się tym zajmować. Zawód z przyszłością, a w Warszawie macie od czasu do czasu super kursy doszkalające z tego zakresu, ale drogie jak cholera. Teraz mogę Ci pogratulować i ja, bo lepiej nie gratulować na wyrost, nie przeżyłabym, gdybyś się wkręciła do redakcji Logo ;-). Super, bardzo się cieszę ;))). Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Na razie nie mam żADNEGO kursu 22.11.07, 15:03 tylko talent. Jest jeden kurs darmowy, ale trzeba mieć tytuł licencjata, czyli odwalić wreszcie cholerną pracę licencjacką. Co do inwestowania, myślę, że zainwestuję też w 4-6 semestrów francuskiego, będę miała trzeci język. Ha! Teoretycznie, można by odkopać rosyjski z podstawówki, ale go nie znoszę, bleeeeeee. Odpowiedz Link Zgłoś
goblin.girl Re: Infobrokerować będę. Przeważnie w dresie 21.11.07, 14:58 Gratuluję :) ja tez zajmuję sie chałupnictwem, czyli pracuje w domu i chwale to sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Re: Infobrokerować będę. Przeważnie w dresie 21.11.07, 17:57 Kochanico, gratuluję otrzymania tejże pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
kiyos Re: Infobrokerować będę. Przeważnie w dresie 22.11.07, 10:06 Również pracuję przyodziana w papucie i spodenki dresowe, wygodnie i cieplutko. Praca na etacie wzbogaca jedynie tych, ktorzy nam tą prace oferują. "Dzień doby panie szefie, kłaniam sie nisko, jak mogę dzisiaj na pana zarobić?" Kto myśli podobnie niech zajrzy na stronke tiny.comm.pl/?03V Odpowiedz Link Zgłoś
cloclo80 Re: Infobrokerować będę. Przeważnie w dresie 21.11.07, 23:53 Będziesz roznosić piwo czy zarazki? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Infobrokerować będę. Przeważnie w dresie 21.11.07, 23:59 Infobrokering - czyli profesjonalne wyszukiwanie informacji na zlecenie Przerasta cię ta definicja, Klozecie? Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Infobrokerować będę. Przeważnie w dresie 22.11.07, 00:18 ABW? CBA?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Raczej sektor prywatny, Biczu ;-))))) 22.11.07, 00:26 bitch.with.a.brain napisała: > ABW? CBA?:) "Firma Pimpuś szuka dostawców smoczków, ale koniecznie atestowanych, koniecznie zielonych i koniecznie NIE produkiwanych w Chinach." Krótko mówiąc - wyszukiwanie tzw. partnerów biznesowych zgodnie z warunkami określonymi przez klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Raczej sektor prywatny, Biczu ;-))))) 22.11.07, 00:30 no przecież wiem,że tak Ci kazali w tych służbach mówić;) domyślam sie,że niedługo bedziemy mieli w tv konferencje zapłakanego polityka który będzie się zarzekał,że jaka tam łapówka...może i wziął coś ale został niecnie i podstępnie uwiedziony:) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Oj bo to w ogóle kontrwywiad jest ;-) 22.11.07, 00:35 > który będzie się zarzekał,że jaka tam łapówka...może i wziął coś ale został > niecnie i podstępnie uwiedziony:) I wcisnęli mu w trakcie? Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Raczej sektor prywatny, Biczu ;-))))) 22.11.07, 01:01 Uwiedziony? Przez Kochanicę w gaciach? Czy to w ogóle prawdopodobne? Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Raczej sektor prywatny, Biczu ;-))))) 22.11.07, 06:55 Przypuszczam,że widząc Kochanice w gaciach myslałbyś głownie o tym,żeby z niej te gacie zdjąć;) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Owszem, Kochanica w gaciach niejednego już uwiodła 22.11.07, 15:04 a Kaleson ma klapki na oczach, a wyobraźnię to w ogóle mniejszą niż euglena zielona. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Owszem, Kochanica w gaciach niejednego już uw 22.11.07, 15:10 Mając na uwadze Twoje napomknienia o różnych Zenkach-budowlańcach, jak również zionących czosnkiem i szczerym niedomyciem pasażerach tramwajów - jestem w stanie w to zapewnienie uwierzyć. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Kaleson, tobie ten bimber naprawdę źle robi 22.11.07, 15:27 i rozumiesz przeważnie 0.5% każdego posta. Zenki-budowlańcy i niemyci współpasażerowie to NIE jest mój target, a wręcz przeciwnie - osobnicy niegodni wiązać mi sznurówek od butów. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Kaleson, tobie ten bimber naprawdę źle robi 22.11.07, 16:52 Dostrzegam sprzeczność, sprzeczność ambiwalentną - jakim cudem osobnicy niegodni tknąć sznurówek Twych, mogą być jednocześnie dla Ciebie obiektami zabiegów o charakterze towarzyskim? Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Zalinkuj 22.11.07, 17:03 > tknąć sznurówek Twych, mogą być jednocześnie dla Ciebie obiektami zabiegów o > charakterze towarzyskim? gdzie napisałam, że owe Zenki i polskie palanty niemyte są obiektami moich zabiegów towarzyskich? Poproszę o WSZYSTKIE maile, gdzie tak pisałam, oraz podanie ich liczby. W tym drugim mogę cię wyręczyć. Zero mianowicie. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Zalinkuj 22.11.07, 17:29 No nie wiem ... Sama tak powyżej napisałaś ... Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Zalinkuj 22.11.07, 17:36 johnny-kalesony napisał: > No nie wiem ... Sama tak powyżej napisałaś ... Link poproszę. Do wypowiedzi, w której stwierdzam wyraźnie i jednoznacznie, że jestem zainteresowana owymi Zenkami i syfiastymi współobywatelami jako obiektami uwodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza A białych myszek nie dostrzegasz? 22.11.07, 17:04 Bo skoro dostrzegasz, że są oni rzekomo obiektami mych zabiegów, to już naprawdę źle z tobą... A nie dostrzegasz w lustrze na przykład ufoludka albo gnu? Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: A białych myszek nie dostrzegasz? 22.11.07, 17:28 A jakbym Ci napisał, że nikogo nie dostrzegam to byś uwierzyła? Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: A białych myszek nie dostrzegasz? 23.11.07, 09:52 johnny-kalesony napisał: > A jakbym Ci napisał, że nikogo nie dostrzegam to byś uwierzyła? Yyy... nie masz odbicia w lustrze? Znaczy jesteś wampirem :-o Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Antysemita! 22.11.07, 16:48 A o imieniu Zeneque było? Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: OT - mam robotę! 23.11.07, 18:25 tad9 napisał: > a co na to mąż i dzieci? Zapomniałeś o cioci, szwagierce, teściowej i kuzynie w siódmym pokoleniu... Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Re: OT - mam robotę! 23.11.07, 23:08 kochanica-francuza napisała: > tad9 napisał: > > > a co na to mąż i dzieci? > > Zapomniałeś o cioci, szwagierce, teściowej i kuzynie w siódmym pokoleniu... No i jeszcze koniecznie trzeba zasięgnąć opinii pana Jaśka z warzywniaka, pani Halinki z kiosku i tego konduktora. Jednym słowem wszystkich dookoła. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: OT - mam robotę! 23.11.07, 23:09 saszenka2 napisała: > kochanica-francuza napisała: > > > tad9 napisał: > > > > > a co na to mąż i dzieci? > > > > Zapomniałeś o cioci, szwagierce, teściowej i kuzynie w siódmym > pokoleniu... > No i jeszcze koniecznie trzeba zasięgnąć opinii pana Jaśka z > warzywniaka, pani Halinki z kiosku i tego konduktora. Jednym słowem > wszystkich dookoła. > A przede wszystkim - tada! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: OT - mam robotę! 23.11.07, 18:26 tad9 napisał: > a co na to mąż i dzieci? A co ty się tak troszczysz nagle o moją rodzinę? Na co dzień jakoś tej troski nie okazujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: OT - mam robotę! 23.11.07, 18:26 tad9 napisał: > a co na to mąż i dzieci? > > Tres contentes. Odpowiedz Link Zgłoś