3.14-czy-klak 12.02.09, 09:48 chciałbym kilku wysłać ale nie wiem jak to przyjmą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
johnny-kalesony Re: czy feministki lubią otrzymywac walentynki? 12.02.09, 15:23 Oszalałeś? Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: czy feministki lubią otrzymywac walentynki? 12.02.09, 22:10 Ja nie cierpię walentynek, ale w wielu zapatrywaniach jestem raczej odosobniona na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
easz Re: czy feministki lubią otrzymywac walentynki? 13.02.09, 00:15 figgin1 napisała: > Ja nie cierpię walentynek, ale w wielu zapatrywaniach jestem > raczej odosobniona na tym forum. Ej, tzn. że jednak mi nie przyślesz walentynki?? Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: czy feministki lubią otrzymywac walentynki? 12.02.09, 22:16 zamiast tych durnych walentynek powinniśmy obchodzić dzień kupały Odpowiedz Link Zgłoś
easz Re: czy feministki lubią otrzymywac walentynki? 12.02.09, 22:32 wiarusik napisała: > zamiast tych durnych walentynek powinniśmy obchodzić dzień kupały I czcić Wielką Boginię??! Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Re: czy feministki lubią otrzymywac walentynki? 13.02.09, 00:27 Ja lubię, ale pod warunkiem, że są to Walentynki od bliskich mi osób, vide mąż, przyjaciel, przyjaciółka, członkowie rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
keltoi Exactly! 13.02.09, 21:14 I żeby jeszcze były sensowne, to już będzie miodzio. Bo jak widzę plastikową różyczkę z przyczepionym misiem, to mi słabo... No, chyba, że tak jak kiedyś - kumpel kupił toto i było tak potwornie tandetne, że aż urocze.. :D Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Re: Exactly! 14.02.09, 00:42 keltoi napisała: > I żeby jeszcze były sensowne, to już będzie miodzio. Bo jak widzę plastikową ró > życzkę z przyczepionym misiem, to mi słabo... No, chyba, że tak jak kiedyś - ku > mpel kupił toto i było tak potwornie tandetne, że aż urocze.. :D > Zależy od kogo prezent. Od bliskiej osoby można znieść nawet śpiewające serce-maskotkę;) Bo liczy się pamięć bliskich osób. Nie widzę sensu wysyłania walentynki do osoby, którą ledwo znam. Takie mechanicznie wysyłane życzenia wzięte z internetu to tandeta. Odpowiedz Link Zgłoś
keltoi Re: Exactly! 16.02.09, 21:49 saszenka2 napisała: > Zależy od kogo prezent. Od bliskiej osoby można znieść nawet > śpiewające serce-maskotkę;) Bo liczy się pamięć bliskich osób. Nie > widzę sensu wysyłania walentynki do osoby, którą ledwo znam. Takie > mechanicznie wysyłane życzenia wzięte z internetu to tandeta. Ja zawsze piszę, kupuję kartki ;) No i na szczęście nikt z mojego bliskiego grona nie pomyślałby o tandetnej maskotce. Chyba, że faktycznie - kicz wręcz artystyczny. Tamta wspomniana różyczka była fluorescencjnie różowa, była zroszona "kroplami rosy" z plastiku z brokatem, a uwieszony na niej miś wyglądał, jakby miał ciężką, umysłową chorobę... rewela, mówię Ci. Śmiałam się aż do spadnięcia z kanapy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Exactly! 16.02.09, 22:04 keltoi napisała: Tamta wspomniana różyczka > była fluorescencjnie różowa, była zroszona "kroplami rosy" z plastiku z brokate > m, a uwieszony na niej miś wyglądał, jakby miał ciężką, umysłową chorobę... rew > ela, mówię Ci. Śmiałam się aż do spadnięcia z kanapy. :) Moja córka kiedyś spotkała na ulicy grupkę dzieci sprzedających walentynkowe kartki własnoręcznie narysowane (zbierały 'co łaska' na jakiś cel, a kartki chyba spozrądziły na lekcji wych.plast.) Kupiła od jakiegoś chłopaczka kartkę z napisem Walętynki i ładnie narysowaną rakietą lacącą w kosmos :) Inne dzieci miały serduszka itp, tylko on narysował , co lubił :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: czy feministki lubią otrzymywac walentynki? 13.02.09, 20:24 nie,Wielkiego Kutasa! Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-czy-klak Re: czy feministki lubią otrzymywac walentynki? 14.02.09, 00:03 niewielkiego piszemy łącznie Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: czy feministki lubią otrzymywac walentynki? 16.02.09, 18:24 wyrazów rozdzielonych przecinkiem nie łączymy Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: czy feministki lubią otrzymywac walentynki? 16.02.09, 22:33 ja dostałam od nike, napisali że miłość może poczekać i że bieganie jest lepsze. no jakbym tego sama nie wiedziała:) Odpowiedz Link Zgłoś
evvik Re: czy feministki lubią otrzymywac walentynki? 18.02.09, 12:01 TAK!!!!!!!!chcę :-) Odpowiedz Link Zgłoś