six_a 16.03.09, 18:17 na głównej stronie forum > CIEKAWE DYSKUSJE * Forum Gazeta.plForum > Kobieta > Feminizm Uszkodzenie samochodu przez przechodnia i nawet mnie to nie zdziwiło:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
black-emissary Re: OT;) 16.03.09, 18:23 O, a mnie zdziwiło, nie wiem jakim cudem taki błąd mógł wyskoczyć w całkiem sprawnym oprogramowaniu forum. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: OT;) 16.03.09, 18:26 a ja wiem, hurra ja. błąd ludzki a forum się najwyraźniej sypie: Wiadomość nie została wysłana, powód: nie udało sie wstawić posta ORA-01001: invalid cursor Odpowiedz Link Zgłoś
black-emissary Re: OT;) 16.03.09, 18:29 six_a napisała: > a ja wiem, hurra ja. > błąd ludzki W Agorze siedzą całe zastępy ludzików i przepisują forum. Całkiem ładna wizja :). > a forum się najwyraźniej sypie: Wiadomość nie została wysłana, powód: nie udało > sie wstawić posta ORA-01001: invalid cursor No ten cały Invalid Cursor to taki koleś, co często się myli. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: OT;) 16.03.09, 18:55 nieno, nie przepisują, ale te tematy pewnie ktoś wybiera i ręcznie podpina. no to podpiął;) > No ten cały Invalid Cursor następnym razem zrobię sobie takiego nicka;) Odpowiedz Link Zgłoś