kanadolinka 13.09.09, 12:13 jakie znaczenie ma rzadka sperma ,która wylatuje zaraz po stosunku?Czy to bezpłodność?Proszę o odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: !!! Re: rzadka sperma IP: *.kalisz.mm.pl 13.09.09, 12:50 ?????????????????? Dzieci poczytajcie o seksie najpierw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seek Re: rzadka sperma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.09, 14:17 Tak, bezpłodność objawia się wylatywaniem rzadkiej spermy po stosunku... O mój Boże.... Zwyciężyłaś w konkursie na najdebilniejszy post Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja34 Re: rzadka sperma 13.09.09, 14:33 nawet mnie to pytanie szczerze zadziwiło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: rzadka sperma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 16:29 a kimże jesteś lukrecjo, że... NAWET CIEBIE? Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja34 Re: rzadka sperma 13.09.09, 20:02 ja po prostu rzadko jestem zaskoczona pytaniami na forum-uważam,że każdy może czegoś nie wiedzieć i o coś pytać.dlatego nie wyśmiewam innych forumek i nie twierdzę,że pytanie było głupie..dlatego właśnie nawet mnie pytanie zaskoczyło i cóż..uśmiechnęłam się pod nosem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Re: rzadka sperma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.09, 17:17 z tego co się orientuję to gęstość jest zależna od częstości stosunków czy też wytrysków Więc generalnie im częściej tym rzadsza Odpowiedz Link Zgłoś
szachula30 Re: rzadka sperma 13.09.09, 21:25 Jeśli o to chodzi, to normalne, że wylatuje zaraz po stosunku. Jeśli ma dojść do zapłodnienia to dojdzie, nie martw się. Bezpłodności nie stwierdza się w ten sposób. Co do uwag powyżej - nie widziałam książki w której byłoby napisane, w jakim czasie po stosunku wylatuje sperma, rozumiem, że początkujących może to niepokoić. Wręcz czytałam kiedyś, w dziele profesor seksuologii, że wylatuje powoli, w ciągu kilkunastu minut... Odpowiedz Link Zgłoś
szachula30 Re: rzadka sperma 13.09.09, 21:27 Sprostowanie - kilkanaście minut to sama sobie wyobraziłam, bo wynikało z treści zdania. Bardzo powoli mianowicie miało wypływać. Dezorientujące trochę... Odpowiedz Link Zgłoś
jaszczur.ka_87 Re: rzadka sperma 13.09.09, 23:02 Tak, bezpłodność*. Kochajcie się do woli. *...a raczej bezmózgowość... Tylko swoim dzieciom nie zapomnijcie kupić ksiazek od biologii, bo na was to chyba juz za pozno. Odpowiedz Link Zgłoś