agatka_dd Re: Regulon??? 07.01.04, 11:46 Czy któraś z Was brała Regulon?? Nie mogę nic znaleźć na temat tych tabletek, a w ulotce nie wiele pisze o skutkach i działaniu. Szukałam też w poprzednich postach, ale bez skutku. Moze któraś z Was coś mi napisze.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magusk Re: Regulon??? 09.01.04, 12:30 witam, podobnie zastanawiałam się jak Ty jak działa Regulon, u mnie na początku brania było ok, ale po okolo 5ciu pigułkach nastapiła zmiana, stracznie bolał mnie brzuch, nie mogłam spać w nocy, cały czas chęć wymiotków potem doszedł jeszcze ból piersi, humor mi nie dopisywał i byłam naprawde rozbita teraz nie biorę ich, byłam u lekarza, on stwierdził żebym spróbowała jeszcze jeden cykl brać, bo organizm musi je zaakceptować, a jak nie mam odstawić, poszuka mi innych, choć o nie będzie takie łatwe, chyba spróbuje, choć troche się obawiam, nie chcę podobnie się czuć, bo to był jeden wielki koszmar( w Twoim wypadku może być inaczej, w końcu każdy organizm jest inny! dlatego nie bierz do końca do siebie tego co napisałam, pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_dd Re: Regulon??? 11.01.04, 14:25 Ja ich jeszcze nie zaczelam brac,bo mam zaburzenia hormonalne i czekam na miesiaczke i dopiero zaczne.Troche sie obawiam,gdyz nigdzie nie moge znalezc czegos na ich temat. Zobacze jak zaczne brac. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś