lukasia77 25.02.04, 11:20 No właśnie, moj gin stwierdził to u mnie, jako przyczyne nadżerki (cyt.II, stop.czyst. II/III, nieprawidłowa kolposkopia).MOże ktoś wie coś na ten temat? Bede wdzieczna za kazdą informacje Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malusiakingusia Re: czy ktoś wie czym jest brodawczak ludzki? 25.02.04, 13:43 tu poczytaj: www.antykoncepcja.com.pl/3choroby.pdf www.zdrowemiasto.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=4384&alt=54 Odpowiedz Link Zgłoś
lukasia77 Re: czy ktoś wie czym jest brodawczak ludzki? 25.02.04, 14:11 dużo tego i malo pocieszające ale przynajmniej wiem z czym to sie je... Wielkie dzieki, Mal Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
neti87 Re: czy ktoś wie czym jest brodawczak ludzki? 25.02.04, 15:02 zobacz ten link, jest wspomniane o tym brodawczaku: info.onet.pl/876042,16,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
lukasia77 Re: czy ktoś wie czym jest brodawczak ludzki? 25.02.04, 15:11 nie jestem juz nastolatka, współżyje tylko z mezem, przestrzegamy higieny, nawet bardzo-juz nic z tego nie rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenka30 Re: czy ktoś wie czym jest brodawczak ludzki? 25.02.04, 15:16 Tak, złapałaś to pewnie i zarażasz w tej chwili faceta z którym żyjesz, jesli nie stosujecie prezerwartyw. Dodatkowo narazasz ewentualne dziecko na brodawczaka kratni przy porodzie. Totalna nieodpowiedzialnosc. Lecz sie dziewczyno. Odpowiedz Link Zgłoś
lukasia77 Re: czy ktoś wie czym jest brodawczak ludzki? 25.02.04, 15:34 Dzieki za szczerość,w takim razie gdzie i co ma zbadac moj mąż? zabrać go ze sobą do ginekologa? Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 kolejne pytanie 26.02.04, 09:34 Walczę z wirusem brodawczaka który pojawił sie u mnie na podeszwach stóp i na palcu reki. Czy jest mozliwe aby ten wirus przeniósł się na narządy płciowe (ewentualnie jak temu zapobiec)? Czy raczej jest to niemożliwe (tzn. jest to inny tym wirusa brodawczaka niż ten atakujący narządy plciowe)? Odpowiedz Link Zgłoś
monika.antepowicz Re: czy ktoś wie czym jest brodawczak ludzki? 26.02.04, 23:16 wydaje sie,że inne typy atakuja mnarządy płciowe a inne skóre( kurzajki) Proponuję u siebie i meża wykonać badania wymazów na typowanie wirusa- można wykonać w Państwowym Zakłądzie Higieny. Z drugiej strony w prawidłowych warunkach organizm po pół roku powinien pozbyć sie wirusa Odpowiedz Link Zgłoś