mikrus102 29.02.04, 10:43 Właśnie odstawiłam tabletki.Zaczęły się zawroty głowy, problemy z cerą i ogólne osłabienie. Jak dojść do siebie po roku brania tabletek (Logest)? Proszę o radę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cordosa po odstawieniu tabletek- objawy 24.03.04, 21:26 jakie miałyście objawy po odstawieniu tabletek? osłabienie? apatia? zmęczenie? czy może dopadło mnie zmęczenie wiosenne (albo jedno i drugie)- brałam marvelon, ktory czułam ze był dosc mocny i raczej mało odpowiedni dla mnie. Prosze o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
ikkebra Re: Zawroty głowy po odstawieniu tabletek 25.03.04, 09:16 ja też miałam potworne zawroty głowy, po 3 latach brania tabletek, takie zawroty, jakbym była kompletnie pijana, musiałam wtedy od razu sie położyć i przechodziło. Po kilku takich zawrotach sie uspokoiło. Z nnych objawów: cykle wydłużyły sie do 33 dni Odpowiedz Link Zgłoś
1lele Re: Zawroty głowy po odstawieniu tabletek 25.03.04, 09:28 a jakies inne objawy, np. wypadanie wlosow.... Mnie endokrynolog przestraszyla, ze po odstaweniu Cilestu, beda mi wlosy wypadaly. Wlasnie chce odstawic - ale sie boje. Odpowiedz Link Zgłoś
an_ni Re: Zawroty głowy po odstawieniu tabletek 25.03.04, 09:41 glupia baba z niej , nie ma reguly ! jak mozna tak pacjentki straszyc ! Odpowiedz Link Zgłoś
neti87 Re: Zawroty głowy po odstawieniu tabletek 25.03.04, 09:44 Słyszałam już parokrotnie, że po odstawieniu Cilestu dzieją się jakieś niepożądane rzeczy. Ja odstawiłam Gravistat 125. Było to ponad miesiąc temu i na razie czuję się dobrze. Nie mam niestety miesiączki (Pani Doktor i moja lekarka kazały jeszcze poczekać). Teraz zauważyłam, że cera rzeczywiście jest inna niż podczas brania tabletek, ale chyba po prostu taka jak przedtem, tzn. zanim zaczęłam brać Gravistat 125. Nie pogorszyła się chyba. Cały czas się boję, że i mnie te negatywne zmiany związane z odstawieniem hormonów dopadną... Proszę, napiszcie od kiedy obserwujecie u siebie negatywne zmiany, tzn. po jakim czasie od odstawienia pigułek? Odpowiedz Link Zgłoś