do_ta 12.03.04, 15:53 Jest tyle podpasek na rynku, a ja nie wiem ktore wybrac... ktore sa najlepsza i ktore zapewnia mi doskonala ochrone... Mozliwe ze sie niczym nie roznia, ale kto wie... Pomozcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilith76 Re: KTORE WYGRAC??? hmmmm... 12.03.04, 15:58 najlepiej co miesiąc testuj inne . przy któryś poczujesz, że to TE. to co podoba się jednej, może dla innej być niefajne. ja pozostałam przy poczciwej Belli - z siateczką i skrzydełkami. Odpowiedz Link Zgłoś
kalinosia Re: KTORE WYGRAC??? hmmmm... 12.03.04, 16:54 Tez mialam ten sam problem, bo ze wzgl. zdrowotnych nie moge uzywac tamponow (ktorych do tej pory uzywalam, bo nie cierpie podpasek). Przetestowalam chyba wiekszosc i zgadzam sie z lilith76. Dla mnie najlepszymi (i niedrogimi) okazazaly sie podpaski Bella Perfecta 3mm (sa rozne rodzaje z siateczka - zielone, softiplait -niebieskie, bez skrzydelek). Sa cienkie a pomimo to bardzo chłonne, nie "grdulą" się, nie przemieszczaja. Jednym słowem - rewelacyjne Sa rowniez w wersji max, swietne na noc. A najgorsze jakie przetestowalam to Libresse i Always Classic ! pzdr-aga Odpowiedz Link Zgłoś