edyta0 22.03.04, 18:46 Dziewczyny, mam pytanie ile czeka się na wynik tego badania (jaki wynik co oznacza), ile ono kosztuje i czy ewentualnie ze skierowaniem od lekarza się nie płaci za nie? Dziękuję Wam pomocne duszyczki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edyta0 Re: Chlamydia - proszę o pomoc Forumowiczki! 22.03.04, 19:35 Czy robiąc badanie na obecność Chlamydii w organizmie należy podać jakie to mają być przeciwciała, bo z tego co wiem odmian Chlamydii jest dużo i w różnych cenach. Czy pobierając krew na to badanie można być 100% pewnym tego wyniku. Dlaczego należy pobrać wydzielinę z cewki moczowej by też zobaczyć czy jest ta bakteria,, to takie badanie krwi nie dotyczy narządów rodnych? Nic nie rozumiem. Myślałam, że jak pobiorą krew to będzie wiadomo czy występuje ta bakteria, niezaleznie gdzie by ona była. Odpowiedz Link Zgłoś
urbanchaos Re: Chlamydia - proszę o pomoc Forumowiczki! 22.03.04, 22:06 poczytaj to bo zależy jakie masz objawy serwisy.gazeta.pl/po40/1,48122,1678916.html Odpowiedz Link Zgłoś
doomicella Re: Chlamydia - proszę o pomoc Forumowiczki! 22.03.04, 22:02 Podaję link do wątku o chlamydii pneumonie. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22&w=11382165&a=11382165 Też mi sie wydaje, że badanie krwi powinno być najbardziej wiarygodne. Najlepiej zadzwoń do laboratorium gdzie zamierzasz badanie wykonać i tam dowiesz sie najwięcej. Odpowiedz Link Zgłoś
edyta0 Re: Chlamydia - proszę o pomoc Forumowiczki! 23.03.04, 07:53 Dziękuję Wam dobre duszyczki, ja mam często zapalenie pochwy jak również pęcherza moczowego. Odpowiedz Link Zgłoś