Dodaj do ulubionych

krępujące pytanie....

22.03.04, 19:42
Jestem z chlpakiem juz 1,5 roku, kochamy sie ze soba i rozumiemy sie
doskonale.Ostatnio chcielismy sprobowac czegos innego.
Powiem wprost, kieruje to pytanie do dziewczyn, czy robiac "to" swojemu
chlopakowi....polykalyscie lub zasmakowalyscie to co z niego wylatuje?.Czy
nic mi sie nie stanie robiac cos takiego?,bo rozne zdania na ten temat
slyszalam.Przyznac sie trudno, ale jakos ja sie tego "boje",ze cos mi sie
stanie.
Prosze wypowiedzcie sie.
Obserwuj wątek
    • edyta0 Re: krępujące pytanie.... 22.03.04, 19:45
      Bebe, na pewno nie umrzesz od tego, czego jestem dowodem smile A poważnie mówiąc,
      to tylko zależy od Ciebie, czy smak spermy będzie Ci na tyle odpowiadał, że
      będziesz w stanie ją połknąć. Musisz spróbować, żeby się przekonać wink
    • lilith76 Re: krępujące pytanie.... 22.03.04, 20:37
      ja słyszałam plotkę, że sperma (czyli "to co z niego wylatuje") ma dużo białka i jest kaloryczna wink i jakoś mnie to nie przeraża.
      znam dziewczyny, które przez lata niemal nie mogły się przemóc i zawsze wypluwały. z doświadczenia wiem, że połykanie jest praktyczniejsze - nie plujesz, nie biegasz do łazienki - warto tylko mieć coś do popicia wink
      wszystko zależy od ciebie. jeżeli masz opory to się nie zmuszaj. może za jakiś czas sama tego zechcesz, kiedy poczujesz się w tej formie pieszczot pewniejsza.
    • magdalenax Re: krępujące pytanie.... 23.03.04, 17:13
      To kwestia przekonania. Mi zawsze smakowalo wink i nie mialam nigdy oporow. Nie
      sadze tez zeby zawierala cokolwiek szkodliwego. Slyszalam raczej ze jest
      zdrowa smile))
    • female22 Re: krępujące pytanie.... 28.03.04, 23:42
      Ja kiedys przeczytalam, ze sperma zawiera w sobie wiele zdrowych substancji
      odzywczych, jest pewnego rodzaju wzmacniajacym "napojem" profilaktycznym Nie
      wiem czy to prawda, ale to przekonanie fajnie miec podczas polykania wink
    • wessna Re: krępujące pytanie.... 29.03.04, 00:32
      a ja ostatnio gdzieś wyczytałąm że podobno częste uprawianie tej miłości może
      być przyczyną raka jamy ustnej w przyszłości
      podobno przeprowadzano w usa takie badania i ich efektem jest ten wniosek
      wiec zastanawiam sie nad tym... a wy czy cos na ten temat słyszałyście?
      a co na to pani doktor?
      • mandi.ole Re: krępujące pytanie.... 29.03.04, 09:49
        No pięknie, nie dość, że robię przyjemność mojemu mężczyźnie, to jeszcze potem
        mam z rakiem wylądować smile)
        Żartuję oczywiście; ja do tej pory zawsze połykałam, niegdy nie było z tym
        problemu. Oczywiście nie zrobiłam tego wobec mężczyzny, którego nie darzę
        uczuciem- wiąże się to u mnie ze strona psychiczną. A jeśli chodzi o stronę
        techniczno-medyczną, to jest tak- da się to połknąć, nie powoduje to odruchów
        różnych dziwnych. Podobno jedna porcja spermy to ok 5 kCal, więc nie przytyjemy
        od tego dziewczyny!!! samo białko, więc zdrowe hehe
        pozdrawiam smile)
        • franula Re: krępujące pytanie.... 29.03.04, 09:52
          a ja chociaz nie mam oporow przed samym sposobem takiego uprawiania milosci to
          jednak nie polykam - ten smak (kwasny) powoduje u mnie odruch wymiotny
          podobno smak spermy (podobnie jak kobiecych wilgotnosci) zalezy bardzo od diety
          • mandi.ole Re: krępujące pytanie.... 29.03.04, 09:55
            kwaśny?? dziwne...mój mężczyzna ma spermę raczej słoną...ja też słyszałam, że
            smak zależny jest od diety..podobno spożywanie wiekszej ilości owoców
            cytrusowych powoduje, że smak jest bardziej "przystępny" i łatwiej jest sie
            przyzwyczaić, choć ja nie namawiam dotego mojego chłopca, bo dobrze jest, jak
            jest teraz smile
            Pozdrawiam
    • female22 Re: krępujące pytanie.... 29.03.04, 21:22
      Jedno jest pewne, wielbiciele kawy maja smak gorzki...wink
      • lilith76 Re: krępujące pytanie.... 29.03.04, 21:33
        tak jak palacze, popijający alkohol...
        ja nie potrafiłam ustalić jaki składnik diety zmienia ze słonawego na gorzki. facet nie pije kawy, nie pali, z rzadka napije się piwa. może to "chińszczyzna" albo rzeczy ciężkostrawne?
    • Gość: kjkkj Re: krępujące pytanie.... IP: 213.216.119.* 05.06.13, 16:44
      łykaj prosto do gardła ;d
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka