Dodaj do ulubionych

wypadanie włosów

IP: 178.217.140.* 17.10.10, 13:48
był watek na ten temat lecz skupiał się na badaniach, ja natomiast mam pytanie o SPRAWDZONE specyfiki i preparaty (SUPLEMENTY DIETY , odzywki) przeciw wypadaniu włosów.Chce je jutro coś sobie zakupić, ale nie mam bladego pojęcia w co zainwestować,nie chciała bym bazować tylko na opinii pani farmaceutki czy sprzedawczyni.

*Nie chce przed wykonaniem badań, otrzymaniem ich wyników i podjęciem ewentualnego leczenia wyłysieć..
Obserwuj wątek
    • kasiak37 Re: wypadanie włosów 17.10.10, 13:57
      jednym pomoze jedno a innym drugie.Nie ma sie co sugerowac opiniami forumowieczek.Zreszta co Ci da takie zestawienie skoro nie wiesz na jakim tle Ci te wlosy wypadaja?Jezeli sprawa hormonalna to zaden cud nie pomoze a jedynie wyregulowanie hormonow.
      • Gość: ksenia Re: wypadanie włosów IP: 178.217.140.* 17.10.10, 14:08
        spróbować zawsze można i tak 2 tyg muszę jakoś przeżyć, nie dam rady przez ten czas siedzieć z założonymi rekami, a może akurat uda się przynajmniej ograniczyć wypadanie włosów.Nie mam gęstych grubych włosów żeby patrzeć jak wypadają...
    • lidek0 Re: wypadanie włosów 17.10.10, 19:08
      Skrzypo Vita i szampon z czarnej rzepy.
      • Gość: Monika Re: wypadanie włosów IP: *.toya.net.pl 17.10.10, 19:59
        Miałam ten sam problem i kupiłam inneov. Stosuje juz 3 miesące i widac naprawdę efekty. Nie jest to tani lek. Teraz w niektórych aptekach jest promocja i można kupic 2 opakowania w cenie jednego - cena ok 93 zł
        pozdrawiam
        • kasiak37 Re: wypadanie włosów 17.10.10, 21:08
          to ja Ci poradze szampony i maski "apteczne" WAX.Do tego "od wewnatrz" biotyne.
    • Gość: Rachela Re: wypadanie włosów IP: *.aster.pl 17.10.10, 21:11
      przez 2 tygodnie nie nastąpi aż tak znaczna poprawa, ponieważ takie sprawy jak wypadanie włosów są bardziej złożone i leczenie wymaga czasu. to nie jak naklejenie plastra na ranę.

gdy zaczniesz zażywać jakikolwiek specyfik dla wzmocnienia włosów potrzeba minimum miesiąca, dwóch aby efekty stały się widoczne.
      • Gość: ksenia Re: wypadanie włosów IP: 178.217.140.* 18.10.10, 10:13
        ee po 2 tyg dalej będę używać szamponu z czarnej rzeczy i ile lekarz zezwoli będę łykać suplementy, poza tym po 2 tyg prawdopodobnie przejdę na leczenie wiec ciągłość jakby nie patrzeć będzie zachowana a uratowanie choć 5 włosów to będzie dla mnie sukces. Musze coś zrobić bo zwariuje....
        • anabel7 Re: wypadanie włosów 18.10.10, 20:43
          podobno szampon Alpecin z kofeina (C1) jest rewelacyjny. Osobiście nie próbowałam, ale klientki bardzo go chwalą. Znając zycie każda sroka swój ogon chwali, wiec jednemy bedzie pomagał szmpon za 20zł a innemu bedzie odpowiadał zwykły szampon p/wypadaniu za 3zł z kiosku.
    • zofialibacka Re: wypadanie włosów 02.02.22, 10:50
      można je zażywać niezależnie od innych zabiegów i kosmetyków
    • moniczka90 Re: wypadanie włosów 28.02.22, 21:47
      Ja włosy nadmiernie wypadają to trzeba w pierwszej kolejności zrobic badania. I można brać suplementacje, ale co ci po niej skoro nie wiesz co Tobie dolega? Zgłoś się do kliniki Demeter - tam mają różne kompleksowe pakiety badań. Zrób badania profilaktyczne żeby wiedzieć co ci dolega i skąd to wypadanie włosów.
    • domini980 Re: wypadanie włosów 27.04.22, 11:41
      Mi na wypadanie włosów pomogła mezoterapia igłowa. Żadne wcierki, witaminy ani suplementy nie dały mi takiego efektu jak właśnie zabieg. Robiłam mezoterapię w Perfect Look Clinic, nie pamiętam niestety jakim preparatem, ale w salonie dobierali go tak, aby najlepiej zadziałał. Zostawiam link do ich strony: perfectlook.clinic/.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka