Dodaj do ulubionych

dziwne omdlenia

IP: *.chello.pl 25.10.10, 07:04
Ostatnio trzy razy zemdlałam ale zauwazyłam identyczne objawy które temu towarzyszą.
Dzieje się to TYLKO w nocy, budzi mnie ból głowy, złe samopoczucie i ogromne pragnienie, Jestem też wtedy blado - biała. Wstaję żeby sie napić wody i łup. Za trzecim raze już zauważyłam co sie dzieje więc nie wstawałam tylko poprosiłam o wodę, nogi dałam wyżej i mi przeszło. Tylko proszę nie odsyłajcie mnie do lekarza, owszem pójde ale nie teraz. Czy ktos może zrozumie takie objawy?
Obserwuj wątek
    • aaaniula Re: dziwne omdlenia 25.10.10, 08:15
      rozumiem objawy, ale po co mam pisać skoro do lekarza i tak nie póki co nie idziesz, więc póki co leczyć się również nie będziesz..
    • green_land Re: dziwne omdlenia 25.10.10, 21:52
      Będziesz czekać, aż stanie się coś nieodwracalnego?
      Nie wiem, co Ci moze być, ale objawy są na tyle niepokojące, że byłabyś wyjątkowo lekkomyślną osobą, czekając dlużej.
      Można zemdleć np. z powodu nagłego spadku ciśnienia podczas wstawania czy zmiany pozycji, to tzw. niedociśnienie ortostatyczne. Samo w sobie nie jest to właściwie niebezpieczne, ale poniewaz u Ciebie pojawia się ból głowy, złe samopoczucie i silne pragnienie, to naprawdę dobrze Ci radzę - idź jak najszybciej do lekarza. Podejrzewam, że dostaniesz przekaz do neurologa, ze zrobi Ci ekg, zbada ciśnienie, moze i wyśle na podstawowe badania krwi.
      • Gość: aga Re: dziwne omdlenia IP: *.wroclaw.mm.pl 01.11.10, 18:02
        tez tak mialam .m idz do lekarza . ja mialam zle ekg tzn za wolno bije mi serce jestem w trakcie badan . SZYBKIE TETMINY SA W PRYWATNEJ KLINICE W RAMACH NFZ NA UL SZPARAGOWEJ DO WSZYSTKICH LEKARZY

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka