Gość: magda IP: 212.76.46.* 13.12.10, 11:44 a ja myślałam, że cellulit zniknie gdy będę poświęcała godzinę dziennie na oglądanie seriali Nie mogę ćwiczyć bo nie mam na to czasu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaa Sposoby na cellulit IP: *.cern.ch 13.12.10, 11:59 Ja chce schudnac 3 kg a oni mi tu przygotowali tiete jak utyc 5. Buahahahaha, bezsensu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aja74 Re: Sposoby na cellulit IP: *.home.aster.pl 23.07.11, 20:31 -Dlaczego faceci nie maja celulitu? - Bo to glupio wyglada ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamma_mia! Sposoby na cellulit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.10, 12:33 Zajść w ciążę, urodzić bliźniaki, karmić je piersią jak najdłużej - nie dość, że zniknął mi cellulit, piersi skoczyły z małego B na duże C, to jeszcze ważę 15 kilo mniej niż przed ciążą (56 kg przy 174)! ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Sposoby na cellulit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.11, 19:37 To miałaś szczęście z piersiami. Moje po karmieniach zmniejszyły się z E na C Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Sposoby na cellulit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.11, 11:32 To musisz być ohydna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tola Sposoby na cellulit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.10, 16:27 a ja nie mam cellulitu :p stosuje kremy homeopatyczne i fitoterapeutyczne i prowadze normalny tryb zycia. wyrazy współczucia dla babek, które mają ten problem. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fantagiro30 Re: Sposoby na cellulit 15.01.11, 22:22 Więc pogódź się z cellulitem i nie marudź Odpowiedz Link Zgłoś
usunelamkonto Re: Sposoby na cellulit 16.01.11, 23:10 ja mam celulit i tylko moj partner marudzi na niego ze nieladny i moglabym cos z tym zrobic itd, a ja wiem ze ponad 80% kobiet go ma. Odpowiedz Link Zgłoś
fantagiro30 Re: Sposoby na cellulit 17.01.11, 21:10 A mój nawet nie zauważa mojego cellulitu, ogólnie faceci nie są jakoś specjalnie błyskotliwi . Wmów mu, że też ma, tylko tego nie widzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Sposoby na cellulit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.11, 13:30 Pealingg z kawy , 2 razy w tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
retropercepcje Re: Sposoby na cellulit 06.05.11, 17:27 peeling z kawy plus olejek z avocado i skora piekna i gladziutka Odpowiedz Link Zgłoś
inka650 Re: Sposoby na cellulit 17.05.11, 14:07 peeling z kawy, albo peeling zabłockiej soli termalnej. Ten z kawy troszkę śmierdzi A ten z soli jest jak najbardziej skuteczny, zwalczyłam cellulit w 2 miesiące, no ale codzienne masaże były Odpowiedz Link Zgłoś
paprykowychips Re: Sposoby na cellulit 18.01.11, 12:51 Gość portalu: magda napisał(a): > a ja myślałam, że cellulit zniknie gdy będę poświęcała godzinę dziennie na oglą > danie seriali > Nie mogę ćwiczyć bo nie mam na to czasu. Jak oglądając serial bedziesz równoczesnie biegac na biezni to wtedy moze i zniknie Odpowiedz Link Zgłoś
zza_sciany Re: Sposoby na cellulit 25.01.11, 14:34 gdzies zasłyszane: na celulit należy kręcić głową raz w prawo a raz w lewo! Ile razy zapytasz? Za każdym razem jak Cię częstują słodyczami. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinkaa24 Re: Sposoby na cellulit 10.02.11, 14:31 mój sposób to masaż bankami chińskimi po 2 tyg. cellulit wychodzi na wierzch, okropnie to wygląda ale później po woli znika. oczywiście trzeba być regularnym w tym co się robi Odpowiedz Link Zgłoś
xoxo35 Sposoby na cellulit 03.02.11, 13:11 Mi też sporo czasu zajęło, żeby znaleźć coś dobrego na znienawidzony cellulit. Ale znalazłam równowagę. Więcej się ruszam i od niedawna stosuję krem Cellu-line. Masuję się dwa razy dziennie i widzę już lekką poprawę. Chcę wyglądać ładnie bo lada tydzień zrobi się ciepło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi25 Re: Sposoby na cellulit IP: *.play-internet.pl 04.02.11, 19:52 xoxo gdzie kupilas ten krem Cellu-line? Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia30_pl Re: Sposoby na cellulit 03.02.11, 13:31 Zdecydowanie endermologia i trochę ruchu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: promka Sposoby na cellulit IP: *.elartnet.pl 09.02.11, 09:05 zdecydowanie zajęcia aerobowe i sauna 2x w tygodniu... przerobiłam to swego czasu i naprawdę cellilit zmniejszył mi się baaaardzo... oczywiście nic nie trwa wiecznie i po jakimś czasie jak zaprzestałam ćwiczeń i wizyt w saunie powrócił )) ale zamierzam znów do tego wrócić bo wtedy moje ciało było rewelacyjne (aha wyniki widoczne były nie od razu, wydaje mi się że po 3-4 miesiącach dopiero) także dziewczyny polecam, żadnych zabiegów, żadnych mazideł... Odpowiedz Link Zgłoś
krolowa_kier Re: Sposoby na cellulit 23.07.11, 09:43 Choroba to cellulitis, a cellulit to defekt kosmetyczny, ehhhh... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jana skoro to chorowa IP: *.adsl.inetia.pl 23.07.11, 09:47 to jak się JEJ pozbyć a nie jego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mach Sposoby na cellulit IP: *.dynamic.chello.pl 23.07.11, 11:53 tjaaaaa, smarowidła, diety/głodówki i zeru ruchu... tak najlepiej pozbywać się smalcu... naiwne, dzięki takiemu podejściu wiele firm i pseudodoradców sporo na was zarobi... a ruszyć dupsko dwa/trzy razy w tygodniu i troche sie spocić, problemy znikną... tak tak zaraz wpisza się takie co czasu nie maja albo inna sraczka, to sobie patrzcie na tą swoja galaretę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc portalu gosc Re: Sposoby na cellulit IP: 20.142.116.* 18.08.11, 13:36 I tu sie mylisz forumowiczu. Ja jestem instruktorka aerobiku, pracuje 3-5 razy w tygodniu intensywnie cwiczac z grupa, oprocz tego chodze na spinning 2 razy w tygodniu i codziennie dojezdzam do pracy 4km na rowerze. Odzywiam sie zdrowo, nie jem slodyczy, nie pijam slodzonych napojow, a cellulit jak byl, tak jest. Stosuje kremy, masaze, szczotkowanie - nic nie pomaga. Osobiscie uwazam, ze to problem dziedziczony genetycznie i trzeba sie przyzwyczaic do niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juzek Z kogo GW robi debila IP: *.adsl.inetia.pl 23.07.11, 12:30 Najpierw pisze: "Cellulit to choroba, a nie defekt." a potem: "Cellulit to nie choroba ale kosmetyczny defekt" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Z kogo GW robi debila IP: *.acn.waw.pl 23.07.11, 12:41 No właśnie, racja! Tylko po co ten "debil"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zewsząd i znikąd Re: Sposoby na cellulit IP: 178.73.48.* 23.07.11, 12:42 A mnie zupełnie nie przeszkadza cellulit. Po pierwsze: jestem kobietą wstydliwą i nie mam zamiaru odsłaniać nóg. "Drugiej połówki" nie mam i mieć nie zamierzam, więc w zasadzie nikt poza mną moich nóg w wersji nieubranej nie widuje. Po drugie: jestem grubą babą i wcale nie chcę całkowicie chudnąć. Chciałabym schudnąć do poziomu, ktory nie będzie groźny dla mojego zdrowia, mój wymarzony rozmiar to 42 (na mnie to wcale nie wyglądałoby grubo, jestem z natury grubokoścista i mocno zbudowana). Po prostu - mówię całkowicie poważnie - bycie piękną (być ŁADNĄ - proszę bardzo, ale nie piękną. Zresztą moja główna odkryta część ciała, twarz, jest całkiem przyjemna), a już zwłaszcza bycie pociagającą, budzi we mnie ostrą niechęć. Jestem aseksualistką, buntowniczką, feministką i bardzo nie chcę uczestniczyć w targowisku piękności. To. jaki wygląd mi się podoba, bardzo odbiega od wzorców jedynie słusznej kobiecości - o swój wygląd dbam przede wszystkim poprzez ozdabianie się strojem i biżuterią, ale ten strój i biżuteria też są dalekie od mody, bo mój gust zatrzymał się gdzieś na roku 1967 (w którym zresztą nie było mnie na świecie), uwielbiam pstrokaciznę, 20 kolorów naraz, tęczowe bransoletki, koraliki, styl etniczny... Z drugiej strony ćwiczę z hantlami, bo podoba mi się bycie twardą babą - więc litości, gdzie u mnie gładkie nogi? Toż to by było jak zgrzyt żelaza po szkle... Jedno, co w moich nogach zgodne z ideałem kobiecości, to długość - ale nie uważam, by należało być dumną z czegoś, czego nie zawdzięcza się własnemu wysiłkowi. A oprócz tego moje nogi są: włochate, mocno umięśnione (43 cm obwodu w łydce - kozaki musiałam szyć na miarę, zresztą bardzo tanio) i z nieodwracalnymi uszkodzeniami skóry - choruję na dość ciężkie uczulenie i wszystko wskazuje na to, że jest to choroba nieuleczalna, że można ją tylko łagodzić. Tak, zdaję sobie sprawę, że mój pogląd na urodę, sex appeal i seks nie może być niezależny od gniewu na własne ciało - ale mimo wszystko, jak pisałam w pamiętniku, "życie daje nam szanse poprzez różne okoliczności, sprzyjające, niekorzystne i pośrednie. Pewnych założeń nie zmienimy, ale mamy szansę wykorzystać je jak najlepiej". I chyba ważniejsze jest to, że czuję się dobrze jako kobieta niezbyt piękna i odmawiająca udziału w "rynku seksualnym". Nawet jeśli zostałam na taki stan skazana, a nie świadomie go wybrałam, nie zamieniłabym go na życie bliższe wyobrażeniu o tym, czego pragną (rzekomo wszystkie) kobiety. A tak ogólnie, odchodząc od uwag osobistych: ano właśnie, ktoś wspomniała, że podobno cellulit ma 80% kobiet. TO MOŻE, DO CHOLERY, PORA PRZYJĄĆ, ŻE MIEŚCI SIĘ ON W NORMIE?!! A nie narzucać kobietom ideał, który nigdy nie istniał i został wymyślony przez miłośników kobiet jako ładnych powłoczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna "Pora przyjąć, że mieści się on w normie" IP: *.dynamic.chello.pl 23.07.11, 12:54 Brawo! Popieram! Pozdrawiam Cię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dg Re: "Pora przyjąć, że mieści się on w normie" IP: *.adsl.inetia.pl 23.07.11, 17:13 Podoba mi się Twoja postawa, respect!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bertrama 100/100 z jedną poprawką IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.07.11, 13:09 100/100 z jedną poprawką: tTen ideał wymyślili producenci kosmetyków, a naiwniczaki się na to łapią... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Sposoby na cellulit IP: *.warszawa.vectranet.pl 23.07.11, 13:30 Dziewczyny nie chcę nikogo reklamować, ale są naprawdę skuteczne i nowoczesne metody walkji z cellulitem. Wygooglujcie stop cellulit i znajdziecie gabinet w Warszawie, gdzie na tym naprawdę się znają. Oni zajmują się tylko cellulitem. Nawet nie wiecie jaki to był dla mnie koszmar, mój cellulit. Ja dowiedziałąm się o tym gabinecie od przyjaciółki, która startowała w warszawskich eliminacjach Miss Polonia. One tam miały zabiegi właśnie robione. Kurcze może to jednak wygląda trochę jak reklama, ale jak inaczej polecić coś wartego uwagi, żeby nie wyglądało jak reklama? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dgh Re: Sposoby na cellulit IP: *.adsl.inetia.pl 23.07.11, 17:12 wszystkie finalistki żenujących programów w stylu "miss polonia" są mocno nieciekawe. Ponadto ta, co wygrała miała obleśną figurę. zatem Twoja reklama nie działa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Sposoby na cellulit IP: *.aster.pl 24.07.11, 18:40 Też o tym słyszałam! To coś nowego ale podobno działa. Czy, któraś z Was miała takie zabiegi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Nożyce i po sprawie IP: 81.219.188.* 23.07.11, 14:19 Nie mam szczególnych predyspozycji do cellulitu, ale od dziecka miałam takie grudki na pośladach. Ostatnio przez ok. 2 tygodnie robiłam codziennie przez godzinę nożyce i podobne ćwiczenia na partie nóg i pośladków, które sama wymyślałam. Włożyłam kostium kąpielowy, przejrzałam się w lustrze i zobaczyłam, że pośladki mam całkiem gładkie, nawet po napięciu. Nie była to kwestia światła, bo po dotknięciu skóry też wyczułam, że skóra jest gładsza. Nie stosowałam w tym czasie diety, także sądzę, że to te ćwiczenia oraz skakanie na skakance pomogły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ratzinger nie jesc pszenicy i po sprawie IP: *.cpe.ge-1-1-0-1109.banqu1.customer.tele.dk 23.07.11, 15:29 Odpowiedz Link Zgłoś
rita.1 Sposoby na cellulit 23.07.11, 16:02 No to chyba powinni ogłosić pandemię, bo pewnie co druga kobieta na świecie jest na to "chora". Jak chcą wyciągnąć od durnych ludzi pieniądze, to zaraz wymyślają nową chorobę. Niedługo ogłoszą, że życie jest chorobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xdv Re: Sposoby na cellulit IP: *.adsl.inetia.pl 23.07.11, 17:14 a nie jest? smiertelną i nieuleczalną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Sposoby na cellulit IP: *.32.102.84.rev.sfr.net 23.07.11, 17:45 Ja znalazlam radykalny sposob na cellulit....plywanie,plywam godzine dziennie i wszystko zniknelo ,do tego pije 2 litry wody dziennie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Sposoby na cellulit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.11, 19:27 Wydaje mi się, że na cellulit nie ma rady. Kobiety mają po prostu skórę do niczego. Faceci nic nie robią, a ich skóra jest jędrna. Nawet jak facet się spasie. Napiszcie lepiej coś o rozstępach, bo ja mam z nimi problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Sposoby na cellulit IP: *.cdma.centertel.pl 23.07.11, 20:15 A mojemu staremu się podoba, bo mu te dziurki na udach idealnie na orzeszki do piwa pasują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyliszek Sposoby na cellulit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.11, 20:36 Tak jest w zajawce: "Cellulit to choroba, a nie defekt. Jak się go pozbyć?" myślę sobie jeśli choroba to powinno być "jak się jej pozbyć?" otwieram stronę z artykułem a tam:"Cellulit to nie choroba ale kosmetyczny defekt." to w końcu do choroby! jak to jest z tym cellulitem? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amber Re: Sposoby na cellulit IP: 178.73.49.* 23.07.11, 21:15 czyli niemowlaki sa od urodzenia chore? Bo kazdy ma celulit. Odpowiedz Link Zgłoś