IP: *.dynamic.chello.pl 05.02.11, 12:25
od poniedziałku leczę anginę biorę antybiotyk jest już ok czy związku z tym mogę iść już do pracy nie jest to praca za biurkiem a fizyczna
Obserwuj wątek
    • prawdziwy_necik Re: angina 05.02.11, 12:32
      Najlepiej podejsc do kontroli do lekarza...ale jesli nie ma juz goraczki ,jakiegos duzego kaszlu czy kataru to nie wydaje mi sie by nie mozna było pojsc do pracy ...ja miałam 6 dni antybiotyk i jak go skonczylam w 7 dniu poszłam do pracy.
    • lidek0 Re: angina 05.02.11, 12:36
      Anginę trzeba wyleżeć w łóżku i cieple bo potem możesz mieć przykre konsekwencje. Ja grzałam się w domu a i tak dopadło mnie zapalenie stawu rzuchwowego /częstym powikłaniem są zapalenia stawów/ a potem ucha zewnętrznego. Ja nie polecam samowolnego chodzenia do pracy a anginę leczyłam 10 dni w domu nie dyskutowałam z lekarzem a pracę tez mam biurową i lekką.
    • Gość: anka Re: angina IP: *.dynamic.chello.pl 05.02.11, 16:29
      a powiedzcie mi dostałam dwa op antybiotyku dziś zużyłam 1 op czy tamto zużyć całe mimo że już mi przeszło wiem że powinnam go jeszcze jakiś czas przyjmować wychodzi że będę go brała jeszcze 5 dni
      • lidek0 Re: angina 05.02.11, 17:46
        To pytanie powinnaś zadać lekarzowi nie nam. Ja brałam antybiotyk przez 10 dni bo tak zalecił lekarz. często w opakowaniu niestety jest w jednym za mało a jak kupimy 2 to zostaje, ale trudno, leczyć się trzeba.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka