IP: *.Kuso.osi.pl 05.04.11, 19:48
Pieczenie w trakcie oddawania moczu. Jak zaradzić zanim trafie do lekarza? Furagin?

Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: winna Re: pieczenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.11, 21:44
      prouro, urosept, tantum rosa do podmywania i bawełniane gacie miękkie?
      furagin to juz po wizycie u lekarza bo na receptę...
      • kitajka.online Re: pieczenie 05.04.11, 22:39
    • kasicasiasia Re: pieczenie 06.04.11, 10:31
      Hej
      Jakieś objawy poza pieczeniem przy oddawaniu moczu? jeżeli boli w okolicach nerek to koniecznie musisz udać się do lekarza, ponieważ to już jakaś groźniejsza infekcja. Mnie coś takiego złapało po ciąży, umierałam z bólu i dodatkowo piekło niesamowicie przy oddawaniu moczu. Wylądowałam u gina, a ten przepisał antybiotyk. Jeżeli to tylko pieczenie to musisz zakwaszać mocz: pić bardzo dużo wody (ok 2 litry) z jeszcze większą ilością soku z cytryny. Pamiętaj, by pić pić pić. Pozdrawiam i życzę powrotu do zdrowia
    • Gość: chcępomóc Re: pieczenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.11, 10:51
      wiesz co, jezeli to tylko pieczenie to poza tym, że trzeba oczywiscie pozbyć sie dolegliwości, nalezy równiez zadbać o florę bakteryjną układu moczowo- płciowego. Zakwaszaj mocz, jak radzą dziweczyny, naprawdę nie żałuj soku z cytryny, a dodatkowo wesprzyj się jakimiś probiotykami typowo kobiecymi, a tych na rynku duuuzoo..
    • Gość: gość Re: pieczenie IP: *.Kuso.osi.pl 06.04.11, 17:01
      Wielkie dzięki za radysmile
    • Gość: matylda Re: pieczenie IP: *.home.aster.pl 30.04.11, 19:05
      No właśnei ja tez słyszałam ze jednak oprócz probiotyków wazne jest to zakwaszanie moczu.Ale ma ono sens tylko wtedy keidy pijemy przy tym bardzo duzo płynów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka