jokej.z.reszek 22.04.11, 12:14 Witam wszystkich Siedzę i czytam Platona, loggia zalana słońcem Trochę przeszkadza mi wulgarny i niekulturalny ryk odkurzacza, bo żona sprząta A jak Wam mija dzień? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jokej.z.reszek Re: Piękny dzień 22.04.11, 15:07 Wreszcie trochę ciszy i spokoju, teraz żona nadziewa jaja i sadzi babki Odpowiedz Link Zgłoś
szurniety_misiu Re: Piękny dzień 22.04.11, 15:13 a ja- szara codzienność - wracam z roboty, zaglądam do kuchni, żony nie ma. Myślę - gdzie ona może być ? aaaa no bo ja w ogóle nie posiadam. No to wszystko ok, nikt mi nie ryczy Co prawda są i minusy, bo nie ma kto piwa z lodówki podać, ale od czego najlepszy przyjaciel człowieka ? się nauczył w kółko golony, tylko muszę odsyp...tfu, znaczy - odlew dać Odpowiedz Link Zgłoś
jokej.z.reszek Re: Piękny dzień 22.04.11, 15:30 Widziałem kiedyś kulturalny film, tam pies podawał piwo z lodówki Teraz z ubolewaniem muszę się pożegnać, mam sesję pedicure wraz z czytaniem Heideggera Miłego dnia i zapraszamy do dyskusji na świądzie Odpowiedz Link Zgłoś
szurniety_misiu Re: Piękny dzień 22.04.11, 15:34 no...ja też jakiś tam cure mam w planie a mój przyjaciel aż tak kulturalny nie jest, skurczybyk pierdzi po jedzeniu i przepraszam nie powie idź, czytaj, chętnie potem podyskutuję. i powtarzając za Heideggerem "Gadanina jest możliwością zrozumienia wszystkiego bez uprzedniego przyswojenia sobie sprawy. Gadanina, którą może podjąć każdy, nie tylko odrywa od zadania rzetelnego rozumienia, lecz wykształca ponadto indyferentną zrozumiałość, dla której nic już nie jest zamknięte. ...nie musi w sposób zamierzony łudzić. Gadanina nie jest to sposób świadomego podawania czegoś za coś... Gadanina zatem, stosowanie do swoistego dla niej zaniechania powrotu na grunt czegoś omawianego, jest z natury zamykaniem." Odpowiedz Link Zgłoś
cierpkakrata Re: Piękny dzień 23.04.11, 11:12 twoja żona jest gupia jak moszna tak pszeszkadzać męszowi w cyztaniu????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
szurniety_misiu Re: Piękny dzień 23.04.11, 14:51 czyli jestem mądrzejszy nie posiadając Odpowiedz Link Zgłoś