Dodaj do ulubionych

Wulgarne emotikony w nadmiarze

25.04.11, 11:58
Proszę je ograniczyć, karą za nieposłuszeństwo jest ban smile
Wyjątki: ci których lubię mogą używać tylu emotikonów, ilu im się podoba smile
Obserwuj wątek
    • szurniety_misiu Re: Wulgarne emotikony w nadmiarze 25.04.11, 12:00
      mam nadzieję że jestem gronie wybrańców big_grin big_grin big_grin
      • buld-ozer Re: Wulgarne emotikony w nadmiarze 25.04.11, 12:35
        Nie chce być banowany, to taki brak subtelności ze strony admina. Słabości innych należy rozumieć.
        • szurniety_misiu Re: Wulgarne emotikony w nadmiarze 25.04.11, 12:43
          i tu się z tobą zgodzę brachu big_grin big_grin big_grin
          • jokej.z.reszek Re: Wulgarne emotikony w nadmiarze 25.04.11, 12:44
            Banuję kogo chcę bo mam władzę smile
            • orang_hutan Re: Wulgarne emotikony w nadmiarze 25.04.11, 12:49
              Ty gówno masz, masz je nawet na oczach
              • szurniety_misiu Re: Wulgarne emotikony w nadmiarze 25.04.11, 12:53
                a ty już nie masz komu czule w oczka spozierać...? big_grin big_grin big_grin
            • szurniety_misiu Re: Wulgarne emotikony w nadmiarze 25.04.11, 12:52
              do władzy trza mieć pieniądze i wygląd big_grin big_grin big_grin masz...? big_grin big_grin big_grin
              • jokej.z.reszek Re: Wulgarne emotikony w nadmiarze 25.04.11, 12:56
                Nie mam, jestem stary i biedny ale na forum mam władzę nad starymi histeryczkami smile
                • szurniety_misiu Re: Wulgarne emotikony w nadmiarze 26.04.11, 14:42
                  niby władza odmładza
                  i kieszeni dogadza
                  kto się z władzą nie zgadza
                  wnet go władza usadza big_grin big_grin big_grin
                  • jokej.z.reszek Re: Wulgarne emotikony w nadmiarze 26.04.11, 18:20
                    Tu władzę mam ja i zbanuję za wulgarne emotikony smile
                    • szurniety_misiu Re: Wulgarne emotikony w nadmiarze 26.04.11, 22:12
                      dobrze że ja przyjaznych używam big_grin big_grin big_grin ale gdzieś miałem i zestaw wulgarnych big_grin big_grin big_grin
    • cierpkakrata :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( 27.04.11, 07:58
      Bardzo nie lubię emotikonów, no nie lubię! sad(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( chyba jesteśmy tu intelektualistami i potrafimy słów używać? sad((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
      • szurniety_misiu Re: :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( 27.04.11, 11:31
        ja jestem estetykiem big_grin big_grin big_grin słowa w obrazy ubieram big_grin big_grin big_grin
        • cierpkakrata Re: :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( 28.04.11, 08:30
          No nie wiem, masz wulgarny obrazunieczek w sygnaturusi sad((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
          • szurniety_misiu Re: :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( 28.04.11, 10:06
            ej no big_grin big_grin big_grin to słodki włochaty misiu big_grin big_grin big_grin no gdzie wulgarny big_grin big_grin big_grin
    • troll_malowany_na_latawcu Re: Wulgarne emotikony w nadmiarze 04.05.11, 15:25
      wink
    • troll_malowany_na_latawcu Re: Wulgarne emotikony w nadmiarze 04.05.11, 19:20
      mik

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka