jokej.z.reszek 25.04.11, 11:58 Proszę je ograniczyć, karą za nieposłuszeństwo jest ban Wyjątki: ci których lubię mogą używać tylu emotikonów, ilu im się podoba Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szurniety_misiu Re: Wulgarne emotikony w nadmiarze 25.04.11, 12:00 mam nadzieję że jestem gronie wybrańców Odpowiedz Link Zgłoś
buld-ozer Re: Wulgarne emotikony w nadmiarze 25.04.11, 12:35 Nie chce być banowany, to taki brak subtelności ze strony admina. Słabości innych należy rozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
szurniety_misiu Re: Wulgarne emotikony w nadmiarze 25.04.11, 12:43 i tu się z tobą zgodzę brachu Odpowiedz Link Zgłoś
jokej.z.reszek Re: Wulgarne emotikony w nadmiarze 25.04.11, 12:44 Banuję kogo chcę bo mam władzę Odpowiedz Link Zgłoś
orang_hutan Re: Wulgarne emotikony w nadmiarze 25.04.11, 12:49 Ty gówno masz, masz je nawet na oczach Odpowiedz Link Zgłoś
szurniety_misiu Re: Wulgarne emotikony w nadmiarze 25.04.11, 12:53 a ty już nie masz komu czule w oczka spozierać...? Odpowiedz Link Zgłoś
szurniety_misiu Re: Wulgarne emotikony w nadmiarze 25.04.11, 12:52 do władzy trza mieć pieniądze i wygląd masz...? Odpowiedz Link Zgłoś
jokej.z.reszek Re: Wulgarne emotikony w nadmiarze 25.04.11, 12:56 Nie mam, jestem stary i biedny ale na forum mam władzę nad starymi histeryczkami Odpowiedz Link Zgłoś
szurniety_misiu Re: Wulgarne emotikony w nadmiarze 26.04.11, 14:42 niby władza odmładza i kieszeni dogadza kto się z władzą nie zgadza wnet go władza usadza Odpowiedz Link Zgłoś
jokej.z.reszek Re: Wulgarne emotikony w nadmiarze 26.04.11, 18:20 Tu władzę mam ja i zbanuję za wulgarne emotikony Odpowiedz Link Zgłoś
szurniety_misiu Re: Wulgarne emotikony w nadmiarze 26.04.11, 22:12 dobrze że ja przyjaznych używam ale gdzieś miałem i zestaw wulgarnych Odpowiedz Link Zgłoś
cierpkakrata :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( 27.04.11, 07:58 Bardzo nie lubię emotikonów, no nie lubię! (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( chyba jesteśmy tu intelektualistami i potrafimy słów używać? (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
szurniety_misiu Re: :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( 27.04.11, 11:31 ja jestem estetykiem słowa w obrazy ubieram Odpowiedz Link Zgłoś
cierpkakrata Re: :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( 28.04.11, 08:30 No nie wiem, masz wulgarny obrazunieczek w sygnaturusi (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
szurniety_misiu Re: :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( 28.04.11, 10:06 ej no to słodki włochaty misiu no gdzie wulgarny Odpowiedz Link Zgłoś
troll_malowany_na_latawcu Re: Wulgarne emotikony w nadmiarze 04.05.11, 19:20 mik Odpowiedz Link Zgłoś