Dodaj do ulubionych

Matko kochana, no! Cholercia :((((((((((((((((((((

27.04.11, 07:55
Tak wcześnie wstałam sad((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( piję gorące mleko z masłem i jest tak zimno sad((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( boli mnie paznokietek sad((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Wszędzie tylko papiery no i deszcz pada sad(((((((((((((((((((((((((((( JA cierpię! JA, JA, JA!
Tylko JA, JA, JA, JA i JA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • cierpkakrata Re: Matko kochana, no! Cholercia :((((((((((((((( 27.04.11, 08:02
      Cierpię tu!!!!!!!!!!!!! sad(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( pocieszać, głaskać mnie!
      • szurniety_misiu Re: Matko kochana, no! Cholercia :((((((((((((((( 27.04.11, 11:28
        służę futerkiem.....wink
        • cierpkakrata Re: Matko kochana, no! Cholercia :((((((((((((((( 27.04.11, 13:16
          Fuj, lubię tylko gładziutkich panów sad((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
          Jak David Michała Anioła, to mój ideał smile)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
          • szurniety_misiu Re: Matko kochana, no! Cholercia :((((((((((((((( 27.04.11, 18:14
            cóż...miłość niespełniona......big_grin big_grin big_grin na gładko to się tylko geje robią big_grin big_grin big_grin
            • cierpkakrata Re: Matko kochana, no! Cholercia :((((((((((((((( 27.04.11, 20:12
              Nie znam geja, u nas nie ma geja w mieście smile))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    • jokej.z.reszek Re: Matko kochana, no! Cholercia :((((((((((((((( 27.04.11, 08:23
      Może raz napiszesz o czymś innym, to mi wygląda na niebezpieczny egocentryzm smile
      • cierpkakrata Re: Matko kochana, no! Cholercia :((((((((((((((( 27.04.11, 08:32
        No matko kochana, jaki egocentryzm? sad((((((((((((((((((((( A ja? JA, JA, JA, JA???????????
        sad((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
      • szurniety_misiu Re: Matko kochana, no! Cholercia :((((((((((((((( 27.04.11, 11:29
        mi to bardziej jednak na jajecznicę leci big_grin big_grin big_grin wszędzie jajajajaja big_grin big_grin big_grin
        • cierpkakrata Re: Matko kochana, no! Cholercia :((((((((((((((( 27.04.11, 13:15
          Cholercia, bo tu o mnie chodzi, ja jestem najważniejsza, ja, ja , ja i ja! sad(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( nikt się nie użali? Jestem starą panną mieszkam z rodzicami sad(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
          • jokej.z.reszek Re: Matko kochana, no! Cholercia :((((((((((((((( 27.04.11, 16:58
            Użalam się między Platonem a dłubaniem w nosie smile
            • cierpkakrata Re: Matko kochana, no! Cholercia :((((((((((((((( 28.04.11, 08:11
              Nie chcę tak!!!! sad(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ciągle, cały czas się użalać! Bo ja jestem najważniejsza, naj naj naj naj naj naj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • orang_hutan Re: Matko kochana, no! Cholercia :((((((((((((((( 27.04.11, 17:53
            zrobisz doktorat,może w końcu ktoś cię zechce,ale schudnij wreszcie
            • jokej.z.reszek Re: Matko kochana, no! Cholercia :((((((((((((((( 27.04.11, 18:51
              Miejmy nadzieję, nie brak ponoć desperatów na uniwersytetach smile
              • cornellli Re: Matko kochana, no! Cholercia :((((((((((((((( 27.04.11, 20:14
                A do Jokkereszka nie możesz się przeprowadzic się?
                • jokej.z.reszek Re: Matko kochana, no! Cholercia :((((((((((((((( 28.04.11, 07:59
                  Wypraszam sobie, moja żona i tak ma dużo pracy domowej smile
    • troll_malowany_na_latawcu Re: Matko kochana, no! Cholercia :((((((((((((((( 04.05.11, 19:20
      hop

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka