Dodaj do ulubionych

badanie, pilne:/

11.09.11, 14:19
hej dziewczyny,
mam takie pytanie. byłam w czwartek u ginekologa, zbadał mnie,zrobił cytologię,dał skierowanie na badania,które nie zbyt dobrze wyszły. niestety,lekarz ten jest obleśny (rzuca tekstami typu "Kiedy była ostatnia cioteczka?", "Zaraz zbadam Ci cycuszki" itd. Nie chcę już do niego chodzić,więc na zaanalizowanie wyników umówiłam się do innego gin. Problem mam z piersiami, nie ze względów czystko ginekologicznych. I chciałabym się zapytać o wasze zdanie: czy jak teraz pójdę do innego gina z tymi wynikami to będzie mnie badał? jak uważacie? proszę o odpowiedzi. nie cierpię chodzić do gin sad
Obserwuj wątek
    • aaaniula Re: badanie, pilne:/ 11.09.11, 18:04
      znajdź dobrego i miłego lekarza, a nie zboczeńca, a wizyta u gina nie będzie Ci się kojarzyć z niczym niemiłym.
      Wydaje mi się, że dobry lekarz będzie chciał Cię zbadać.
    • claratrueba Re: badanie, pilne:/ 12.09.11, 11:02
      czy jak teraz pójdę d
      > o innego gina z tymi wynikami to będzie mnie badał?

Oczywiście, że będzie. Tylko proponuję nie wspominać, że wcześniej chodziłaś do tego obleśnego dziada. Na wszelki wypadek. Przecież badania mogłaś zrobić z własnej inicjatywy lub za poradą lekarza pierwszego kontaktu. Ja zawsze robię badania "sama z siebie" by mieć co okazać lekarzowi a nie musieć chodzić dwa razy.
      • basiagniezno Re: badanie, pilne:/ 12.09.11, 16:16
        na kartce z wynikiem prolaktyny jest nazwisko lekarza zlecającego to badanie....
        więc będzie wiedział sad
        • nglka Re: badanie, pilne:/ 12.09.11, 20:24
          no to niech wie, co za problem? do różnych lekarzy chodziłam i nigdy nikt mnie nie pytał czemu zrezygnowałam z tego a tego lekarza; bo w sumie co ich to interesuje?
          • kozica111 Re: badanie, pilne:/ 12.09.11, 20:33
            Mnie też nikt nigdy o to nie pytał.
            • minniemouse Re: badanie, pilne:/ 13.09.11, 03:37
              Lekarz nie powienien cie pytac dlaczego zwracasz sie do niego,
              a jesli nawet to mozesz powiedziec prawde - ze nie czulas dobrej relacji z nim
              lub po prostu ze chcesz zasiegnac drugiej opinii.

Minnie
              • basiagniezno Re: badanie, pilne:/ 13.09.11, 12:31
                właśnie wolałabym nie mówić,że chcę zasięgnąć drugiej opinii, ponieważ na stałe chcę zmienić lekarza na tego do którego jutro idę. już kiedyś do niego chodziłam,a teraz u niego nie byłam,bo przyjmuje tylko prywatnie.
                nie chcę też mówić,że oblech mi nie odpowiada, bo obawiam się,że to jego kolega czy coś (tego nie wiem)...
                mam nadzieję,że nic nie powie smile
                • Gość: neo Re: badanie, pilne:/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.11, 21:32
                  To po prostu zmien, nie ma innych poradni ?
                  trafia sie na takich idiotow, po prostu, a gdybym uslyszala ze zbada mi cycuszki, to bym napisala skarge do kierownika poradni..
                  Bylam raz na usg tv i lekarz jakby mogl to by mi ta sonda przez pochwę migdalki zbadal..
                  Zmienilam na innego, i tyle, zle nie zrobilam..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka