Dodaj do ulubionych

różowe upławy

IP: *.aster.pl 20.01.12, 20:43
witam
mam problem intymny, otóż od wczoraj obserwuję u siebie upławy o lekko różowym podbarwieniu. Współżyliśmy z mężem i następnego dnia zauwazyła na bieliźnie właśnie taki objaw. Czy ktoś wie co to takiego? Jestem w środku cyklu, prawdopodobnie chwilę po owulacji. Nie staramy się obecnie o dziecko, zabezpieczamy się prezerwatywą (chociaż fakt, że chwilę kochaliśmy się bez... wink ) ale nie sądzę by to był taki pierwszy objaw ciąży (mam już jedno dziecko i nie przypominam sobie, bym miała takie objawy; poza tym nie wydaje mi się by nastapiły one tak szybko....). Może ktoś miał coś podobnego? wizytę u gina mam na początku lutego....
Obserwuj wątek
    • doral2 Re: różowe upławy 20.01.12, 21:34
      "..ale nie sądzę by to był taki pierwszy objaw ciąży.."

nie wierzę uncertain
      w taka głupotę w XXI wieku.
      • Gość: maa Re: różowe upławy IP: *.aster.pl 21.01.12, 09:14
        nie wiem czemu tak się dziwisz, może ci nie wiadomo, ale zagnieżdżanie się zarodka może dać takie właśnie objawy - delikatnego plamienia. Tylko nie dochodzi do tego na drugi dzień, a raczej kilka dni po - dlatego napisałam, że nie wydaje mi się iż byłby to objaw ciąży.

a dziś upławy ustąpiły, za to mam nieprzyjemne pieczenie, swędzenie, więc to chyba jednak jakaś infekcja sad
    • malgosiek2 Re: różowe upławy 20.01.12, 21:54
      Raczej objaw owulacji.
      Lekko różowawy śluz temu właśnie towarzyszy.
      Gratuluję ew.ciąży big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka