Dodaj do ulubionych

Prosze o pomoc

08.03.12, 16:00
5 lutego mialam ost. miesiaczke. Owulacja najprawdopodobniej byla 19/20 luty( duza ochota na seks+ przezroczysty, ciagnacy sie sluz) no i byly w zwiazku ztym igraszki z mezem. Przez chwile bez prezerwatywy, a potem do konca juz z prezerwatywa. Tak tak, slyszalam o plynie wytwarzanym przy duzym podnieceniu, wiem, ze moze zawierac plemniki..Co prawda moj maż tego nie wytwarza, ale rozne cuda sie zdarzaja smileDo rzeczy. Wczoraj wykonalam test ciązowy( bardzo czuly, moze nawet najczulszy z dostepnych First Response, w Polsce chyba niedostepny, na opakowaniu jest napisane ze wykrywa ciaze na 6 dni przed spodziewana miesiaczka) i wyszedl negatywny. Dodam, ze miesiaczki mam nieregularne, tzn kazdego miesiaca okres przychodzi kilka dni pozniej. A co do objawow, to owszem, są(nerwowosc, bol podbrzusza) ale z tego co wyczytalam moga tez oznaczac ciaze, gdyz bywaja identyczne do tych przepowiadajacych okres.
Ogolnie czuje sie jakbym miala za chwile go dostac, ale tak samo sie czulam w pierwszej ciazy, a fasolka juz rosla sobie we mnie w najlepsze smile
Z gory dziekuje za wszelkie odpowiedzi i pozdrawiam smile
Obserwuj wątek
    • chyba.ze Re: Prosze o pomoc 08.03.12, 16:10
      Tak tak, slyszalam o plynie wytwarzanym przy duzym podnieceniu, wiem, z
      > e moze zawierac plemniki..Co prawda moj maż tego nie wytwarza,

Masz mikroskop elektronowy w domu czy regularnie chadzasz do wróżki?

Naiwność i głupota ludzka są niezmierzone...
      • ulik80 Re: Prosze o pomoc 08.03.12, 16:16
        Dokładnie to samo pomyslalam po przeczytaniu tego postu.
        • hubbbabubbba Re: Prosze o pomoc 08.03.12, 16:24
          pl.wikipedia.org/wiki/Preejakulat
          Jak juz pisalam, nie wwytwarza tego moj mąż. Bo nie kazdy mezczyzna to wytwarza.Nie kochamy sie w ciemnosci pod koldra.... Nigdy w trakcie pieszczot i innych zabaw tego nie widzielismy. Nie uwazam, zeby w naszym przypadku to byla glupota, bardzo sie kochamy i porzadanie jest ogromne smile I to nie jest post typu" O Boze czy jestem w ciazy?"bo to by byla mila niespodzianka tylko czy wedlug danych ktore podalam mozliwa jest ciaza. I tyle. Prosze zachowac jad na inna okazje, lub po prostu zlekcewazyc moj watek. Dziekuje.
          • chyba.ze Re: Prosze o pomoc 08.03.12, 16:29
            > Jak juz pisalam, nie wwytwarza tego moj mąż.

Skąd ta pewność?

Naprawdę jesteś taka głupia czy tylko udajesz?
            • hubbbabubbba Re: Prosze o pomoc 08.03.12, 16:32
              A ty naprawde masz taki wredny charakter czy tylko sie zgrywasz przed forumowymi kolezankami? Nie umiesz pomoc-nie pomagaj.
              • chyba.ze Re: Prosze o pomoc 08.03.12, 16:43
                Tak, mam wredny charakter i jestem uczulona na głupotę.

Co do Twojego pytania- odpowiem: ciąża jest możliwa jak najbardziej.
                A może bezpośrednio przed stosunkiem mąż miał pobierany wymaz z członka, którego wynik potwierdził na 100% że nie wytworzył tego razu ani setnej mililitra preejakulatu w którym nie było plemników?
                Bo do zapłodnienia potrzebny jest tylko jeden. Wiesz?
                • hubbbabubbba Re: Prosze o pomoc 08.03.12, 16:48
                  A ja wole byc glupia(nie tylko w kwestii preejakulatu smile niz miec wredny charakter smile
                  Dziekuje i pozdrawiam smile
                  • hubbbabubbba Re: Prosze o pomoc 08.03.12, 16:53
                    Najbardziej mnie zastanawia to, czy test wyszedl negatwnie bo rzeczywiscie ciąży nie ma , czy wykonalam go w odpowiednim czasie. W koncu okres przesuwa mi sie o kilka dni kazdego miesiaca.
                  • chyba.ze Re: Prosze o pomoc 08.03.12, 16:53
                    Ja tam wolę być mądra, piękna i bogata, ale jak się nie ma co się lubi... big_grin

W takim razie życzę nie ciąży
                    albo
                    ciąży
                    skoro byłaby miłą niespodzianką
                    Też pozdrawiam.
                    • hubbbabubbba Re: Prosze o pomoc 08.03.12, 16:57
                      Ciesze sie, ze oprocz wrednego charakteru jest jeszcze poczucie humoru smile
                      • e-milia1 dziwie sie jak dorosla kobieta 08.03.12, 17:32
                        moze zakladac takie posty.....
                        • hubbbabubbba Re: dziwie sie jak dorosla kobieta 08.03.12, 17:52
                          Przepraszam, ze moja wiedza w tej dziedzinie jest uboga i ze was tym zadziwiam.
                          Dlatego nadal pytam: Czy test wykonalam w dobrym czasie i czy wynik jest wiarodajny( to bardzo dobry, czuly test)?
                          Owulacja wystepuje na 14 dni przed miesiaczka(bez wzgledu na regularnosc badz nieregularnosc cykli). Wedlug tej informacji test wykonalam prawidlowo.
                          Czy ktoras z was wykonywala test First Response?
                          • arya82 Re: dziwie sie jak dorosla kobieta 08.03.12, 18:22
                            Ja robilam First response i wyszedl mi pozytywny 7 dni przed okresem, tyle, ze ja na 100% wiedzialam kiedy powinnam dostac okres (testowalam owulacje od paru miesiecy, plus temperatury, wykresy i wszystkie inne bzdury wink )
                          • chyba.ze Re: dziwie sie jak dorosla kobieta 08.03.12, 18:36
                            > Owulacja wystepuje na 14 dni przed miesiaczka(bez wzgledu na regularnosc badz n
                            > ieregularnosc cykli).

Niezupełnie.
                            Owulacja występuje u zdrowej kobiety STAŁĄ liczbę dni przed miesiączką- u każdej może to być inna ilość- 12, 17 albo 9. To wszystko jest normą.
                            Jeżeli na 100% wiesz kiedy miałaś jajeczkowanie (potwierdzone np monitoringiem cyklu w gabinecie gin) to można uznać super czuły test za prawdopodobny.
                            Jak dla mnie test wykonałaś za wcześnie, a najbardziej wiarygodny jest ten wykonany PO terminie spodziewanej miesiączki.
                            • doral2 Re: dziwie sie jak dorosla kobieta 08.03.12, 19:19
                              o ja pierniczę, dzisiejsza młodzież nawet ulotki od testu przeczytać nie potrafi uncertain
                              idę stąd...
                • kopkop1 "jestem uczulona na głupotę. " 09.03.12, 18:32
                  w takim razie najrozsądniej będzie zrezygnować z neta tongue_out

Nie widziałam jeszcze żeby ktoś był tak głupi, żeby iść w trwawę mając na nią uczulenie itd itd.
    • pikka6 Re: Prosze o pomoc 08.03.12, 18:24
      bardzo mała szansa na ciążę
    • misiazutrechtu Re: Prosze o pomoc 08.03.12, 19:17
      Prosisz o pomoc.. dziekujesz z gory za odpowiedzi ale tak naprawde nie zadalas zadnego pytania....
      No ale ok, wiadomo o co chodzi. Chcesz wiedziec czy mozesz byc w ciazy i czy negatywny test jest wiarygodny. Otoz moim zdaniem ciaza jest mozliwa choc raczej malo prawdopodobna. A te bardzo czule testy sa bardzo niewiarygodne. To raczej niemozliwe zeby wykryc ciaze na 6 dni przed okresem.. Moja rada: poczekaj spokojnie do dnia spodziewanej miesiaczki i zrob ponownie test. Dla twojego swietego spokoju zrob ten superczuly, to bedziesz miala wieksza pewnosc wink
      Powodzenia!
      • arya82 Re: Prosze o pomoc 08.03.12, 19:55
        >to raczej
        > niemozliwe zeby wykryc ciaze na 6 dni przed okresem...

Hm, no jak widac u mnie wykryl 7 dni przed.
        Ale oczywiscie to jest zalezne od poziomu hormonu, u niektorych (pewnie wiekszosci) kobiet moze wciaz byc za niski..
    • lidek0 Re: Prosze o pomoc 09.03.12, 18:00
      Skoro Twoja wiedza jest dość nikła na tematy, które poruszasz, to nie rozumiem czemu się tak obruszasz jak inni tłumaczą Ci jak jest. Płyn przed wytryskiem może pojawić się w ilościach niewidocznych. Poza tym beta da Ci odpowiedź na pytanie. No i zastanów się czy jesteś już kobietą czy jeszcze mała dziewczynką skoro bierzesz się za rzeczy, o których nie masz pojęcia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka