Gość: triadaija IP: *.dynamic.chello.pl 30.03.12, 19:48 Mam problem z bólami kolana po starej kontuzji. Środki przeciwbolowe typu apap nic nie dają a ostatnio w te pogodę czasami ciezko mi sie przez to ruszać. Polecicie coś proszę?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lupkaaa Re: problem z kolanem. co dalej? 30.03.12, 19:53 A znam to, przejdzie Ci po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
czirs Re: problem z kolanem. co dalej? 30.03.12, 20:00 lupkaaa napisał: > A znam to, przejdzie Ci po prostu PRzejdzie czy nie przejdzie.. Najlepiej idz do lekarza bo tego typu nie leczone kontuzje z mlodosci potrafią sie zle skonczyc. Ja mam podobny sposób i smaruje się żelami z ibuprofenem. Najtanszy jest chyba Dip Rilif a mi pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
triadaija Re: problem z kolanem. co dalej? 30.03.12, 20:03 a to jest takie coś ja votlaren? Odpowiedz Link Zgłoś
czirs Re: problem z kolanem. co dalej? 30.03.12, 20:18 triadaija napisał: > a to jest takie coś ja votlaren? Podobne tylko ze dip rilif ma chyba ibuprofen wiec szybciej działa no i mniej sie lepi Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: problem z kolanem. co dalej? 30.03.12, 20:28 Niektórzy chwalą sobie końską maść, podobno skuteczna i przy tym niedroga. Odpowiedz Link Zgłoś
ewczak6 Re: problem z kolanem. co dalej? 31.03.12, 20:22 Ja równiez bym polecała masć końska Najlepiej virde. - - - - - - - - << - Porady farmaceutki - >> zapytaj-farmaceute.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś