Dodaj do ulubionych

Witam, mam ważne pytanie

10.04.12, 19:20
Jak wyżej, i będę b wdzięczna, jeżeli odpowie mi Lekarz. W jaki sposób dany okres cyklu miesięcznego , przykładowo stan przed okresem, może wpłynać na stan psychchiczny osoby z zaburzeniami lękowymi, któa już wcześniej miała je zdiagnozowane>? Pozdrawiam i z góry dziękuję za wszystkie sugestie
Obserwuj wątek
    • doral2 Re: Witam, mam ważne pytanie 10.04.12, 20:07
      tu sami lekarze są.
      samozwańczy tongue_out
      • 5izabela20 Re: Witam, mam ważne pytanie 10.04.12, 21:11
        A gdyby tak bardziej konkretnie??...
        • doral2 Re: Witam, mam ważne pytanie 11.04.12, 20:26
          5izabela20 napisała:

> A gdyby tak bardziej konkretnie??..."

tak bardziej konkretnie to oznacza, że na tym forum NIE MA ANI JEDNEGO LEKARZA.
          i w związku z tym, otrzymasz odpowiedzi od domorosłych, samozwańczych "lekarzy" amatorów.
          zatem ich diagnozę można sobie wiesz...
    • i.am.girl Re: Witam, mam ważne pytanie 10.04.12, 22:13
      Hormony szaleją, stan może się pogorszyć, lęki nasilić. Trzeba znaleźć sposób na rozładowanie się, w żadnym przypadku leki uspokajające czy przeciw lękowe, bo tym sposobem co miesiąc będzie brać i się uzależni.
    • nglka Re: Witam, mam ważne pytanie 11.04.12, 09:18
      Zależy. Zależy też od tego jakie jest źródło stanów lękowych.
      Ja nie mam stanów lękowych a z powodu niewydolności przysadki mam w fazie poowulacyjnej stany głębokiej depresji przeplatanej wybuchami złości, fatalnym samopoczuciem i niechęcią do czegokolwiek.
      Stany lękowe mogą wynikać z zaburzeń w działaniu przysadki. Lekarz endokrynolog się kłania, przez internet i bez badań wiele się nie dowiesz. Równie dobrze u Ciebie może być ina zależność.
    • nglka na przykład 11.04.12, 09:20
      poczytaj: KLIK
      • 5izabela20 Re: na przykład 11.04.12, 16:16
        ..stosunkowo niedawno byłam badana endokrynologicznie, podobno mam lekką postać nadczynności tarczycy..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka