Dodaj do ulubionych

brązowe upławy

28.01.13, 22:13
Wiem, że temat wszelkich rodzajów upławów był już zapewne poruszany setki razy ale chciałaby się dowiedzieć jak to sie wszytsko ma do mojego konkretnego przypadku. A wiec od ok. 3 dni mam niewielkie brązowe upławy, okres powinna była dostac 18 dni temu ale raczej się tym nie przejmowałam bo u mnie takie opóźnienie to norma i prawie nigdy nie dostaje okresu wtedy kiedy powinien być. Jednakże zawsze jakiś czas przed okresem bardzo bolą mnie piersi a podczas niego bolą mnie niemiłosiernie jajniki. Tym razem piersi nie bolały a jajniki coś tam pobolewają ale to jest nic w porównaniu do tego bólu co zawsze. Zapewne, pierwsze co sie nasuwa na myśl to ciąża. Dokładnie tak też ja pomyślałam chociaż w sumie już z desperacji ponieważ seksu jako tako nie uprawiałam od 8 miesięcy natomiast ok. miesiąca temu z moim nowym partnerem podczas pettingu niechcący penis sie wsunął pare razy, jednak były to tylko sekundy. Oczywiście zdawałam sobie sprawę z tego, iż preejakulat może zawierać plemniki więc zrobiłam test. Wyszedł na szczęście negatywny. Sądziłam , że to mnie uspokoi i okres sie pojawi, bo mogł się opóźniać przez moje nieświadome stresowanie sie tą małą wpadką, ale okresu jak nie było, tak nie ma. Są tylko te niewielkie brązowe plamienia. Nie chce mi się wierzyć, że to ciąża i że test zawiódł ale w takim razie co jest grane? Co sądzicie? ... Do lekarza i tak sie wkrótce wybiorę ale chciałam mieć jakies wstępne pojęcie na temat tego co może być nie tak no i oczywiście na ile można wykluczyć tą ciąże. Błagam o konkretne odpowiedzi i z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • vandikia Re: brązowe upławy 29.01.13, 16:25
      " miesiąca temu z moim nowym partnerem podczas pettingu niechcący penis sie w
      > sunął pare razy,"

no to jednak był seks suspicious

może być ciąża, zmiany hormonalne, może stan zapalny, może torbiel
      akurat przyczyn może być masa
      • vandikia Re: brązowe upławy 29.01.13, 16:26
        i jak w ogóle może się niechcący wsunąć? taka dysproporcja w rozmiarach między Waszymi narządami jest czy co? tongue_out
    • czerepa0 Re: brązowe upławy 30.01.13, 15:22
      różne mogą byc tego powody, nie koniecznie musi byc to ciąża, a bierzesz jakies tabletki anty?
    • Gość: baczus Re: brązowe upławy IP: *.88.144.150.kompex.pl 14.03.13, 16:27
      jestem ciekawa czy byłaś może z tym u lekarza ? Ja też teraz zamiast miesiączki miałam takie plamienia i mnie zastanawia jak możesz napisz co to było
      • Gość: ona060111 Re: brązowe upławy IP: 78.133.211.* 28.03.13, 21:04
        nie bylam z tym u lekarza wtedy, okres dostalam 2 miesiace po czasie ale pare dni temu bylam u ginekologa z powodu bolacego jajnika i okazalo sie ze mam cyste na jajniku, co moglo powodowac rozne takie dziwne dolegliwosci
    • kamila6275 Re: brązowe upławy 25.03.13, 09:38
      No wlasnie ja również mam brazowe uplawy, ale mnie szypie pochwa i nawet zaczala swedziec. co stosowac w takim przypadku?
      • lidek0 Re: brązowe upławy 30.03.13, 16:16
        Jak to co stosować? Do lekarza z tym się idzie na nie pisz ena forum, nie słyszałaś?
    • ziarenko-piasku Re: brązowe upławy 25.03.13, 14:53
      Przepraszam, ale umarłam przy tym tongue_out "podczas pettingu niechcący penis sie wsunął pare razy, jednak były to tylko sekundy"

Co do plamienia - przyczyn może być wiele, i nikt tu nie postawi diagnozy - wizyta u ginekologa z usg i wszystko się wyjasni.
    • Gość: ja Re: brązowe upławy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.13, 15:25
      jak dla mnie to zły poziom prolaktyny, mam to od wielu lat i często zamiast @ mam brunatne plamienia, albo kilka dni przed i potem okres zawsze jest taki lichy....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka