Dodaj do ulubionych

Dziwne łaskotanie

22.03.13, 22:17
Od około tygodnia odczuwam dziwne łaskotanie w okolicach mniejszcych warg sromowych. Nic mnie nie boli, nie piecze, ale to łaskotanie jest uciążliwe, zaraz po nim pojawia się potrzeba oddania moczu.
Byłam u internisty, urologa i ginekologa. Badania krwi, ogólne moczu i posiew na mocz nic nie wykazały. Wszystko jest ok, nie mam żadnych bakterii.
NIestety uczucie dziwnego łaskotania nie ustępuje. Na własną rękę biorę Urofuragin, ale nie pomaga. Dużo piję, jem żurawinę i nic. Do tego od 3 dni nagrzewam się termoforem,
i nic nie przechodzi
co to może być?
Obserwuj wątek
    • jamster1 Re: Dziwne łaskotanie 27.03.13, 20:53
      jamster1 napisała:

> Od około tygodnia odczuwam dziwne łaskotanie w okolicach mniejszcych warg sromo
      > wych. Nic mnie nie boli, nie piecze, ale to łaskotanie jest uciążliwe, zaraz po
      > nim pojawia się potrzeba oddania moczu.
      > Byłam u internisty, urologa i ginekologa. Badania krwi, ogólne moczu i posiew n
      > a mocz nic nie wykazały. Wszystko jest ok, nie mam żadnych bakterii.
      > NIestety uczucie dziwnego łaskotania nie ustępuje. Na własną rękę biorę Urofura
      > gin, ale nie pomaga. Dużo piję, jem żurawinę i nic. Do tego od 3 dni nagrzewam
      > się termoforem,
      > i nic nie przechodzi
      > co to może być?

Czy miał ktoś podobne probkemy?
      • Gość: alpepe Re: Dziwne łaskotanie IP: *.pools.arcor-ip.net 28.03.13, 08:50
        może jesteś w ciąży
        • Gość: ewa Re: Dziwne łaskotanie IP: *.siedlce.domtel.com.pl 28.03.13, 11:20
          a o jakiej porze odczuwasz to najsilniej? przyczyna moga byc owsiki
          • jamster1 Re: Dziwne łaskotanie 28.03.13, 20:24
            w ciąży nie jestem, właśnie powinnam dostać okres. Poza tym byłam tydzien temu u ginekologa, który mnie badał i ciąży nie stwierdził.

nie mam juz siły, wczoraj wieczorem byłam w toalecie kilkanaście razy sad
    • jamster1 Re: Dziwne łaskotanie sromu 28.03.13, 20:26
      jamster1 napisała:

> Od około tygodnia odczuwam dziwne łaskotanie w okolicach mniejszcych warg sromo
      > wych. Nic mnie nie boli, nie piecze, ale to łaskotanie jest uciążliwe, zaraz po
      > nim pojawia się potrzeba oddania moczu.
      > Byłam u internisty, urologa i ginekologa. Badania krwi, ogólne moczu i posiew n
      > a mocz nic nie wykazały. Wszystko jest ok, nie mam żadnych bakterii.
      > NIestety uczucie dziwnego łaskotania nie ustępuje. Na własną rękę biorę Urofura
      > gin, ale nie pomaga. Dużo piję, jem żurawinę i nic. Do tego od 3 dni nagrzewam
      > się termoforem,
      > i nic nie przechodzi
      > co to może być?
    • Gość: azyl Re: Dziwne łaskotanie IP: *.173.57.13.tesatnet.pl 13.04.13, 23:35
      Pewnie dostałaś rui
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka