IP: *.bialystok.vectranet.pl 12.06.13, 21:43
Witam! Zacznę od tego,że ponad miesiąc temu uprawiałam petting z moim facetem. Nie mieliśmy bezpośredniego kontaktu płciowego aczkolwiek dotykał mnie palcami na których była sperma " w tych " miejscach. Według moich obliczeń miałam w tym czasie dni niepłodne, ale to nic pewnego .. Tydzień po tej sytuacji był termin mojej miesiączki, objawy były takie jak za każdym razem( bolące piersi, plecy, brzuch).. aczkolwiek moje krwawienie było bardzo ubogie i trwało krótko, jak nigdy( tłumaczyłam sobie,że to przez chorobę którą miałam, i antybiotyki)- dodam iż, towarzyszyło mi przy tym przykre pieczenie i swędzenie pochwy .. zrobiłam test 10 dni po " stosunku" - wyszedł negatywny.. minął miesiąc - zrobiłam dziś kolejny test,również wyszedł negatywny... dostałam krwawienia i jest ono równie skąpe jak to poprzednie, dodatkowo znów dostałam przykrego pieczenia i swędzenia pochwy.. nie wiem co o tym myśleć. Myślicie,że w tym przypadku możliwa jest jednak ciąża? może któraś z was miała podobny problem, proszę o pomoc!
Obserwuj wątek
    • kasiak37 Re: ciąża 12.06.13, 23:16
      a co na to lekarz ginekolog?
    • Gość: just Re: ciąża IP: *.ark-h.co.uk 21.11.13, 16:35
      a jam mysle ze twoj chlopak cie zdradza i nabawilas sie jakiejs infekcji od niego bo na ciaze mi to nie wyglada niestety z tad to pieczeni i swedzenie to nie objawy ciazy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka