Gość: hmmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 09:08 Zastanawiam się nad założeniem spirali. Podzielcie się swoimi opiniami na ten temat... Ile moze wynosic koszt zakupu, oraz założenia ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annuczek Re: Spirala ??? 09.08.04, 10:58 Wszystko zależy od tego na jaki typ wkładki wewnątrzmacicznej się decydujesz. Cena może wahać się od kilkudziesięciu do kilkuset złotych (kilkadziesiąt za wkładki miedziane, około 800 zdaje się za Mirenę z hormonami). Skorzystaj z wyszukiwarki -wpisz: wkładka wewnątrzmaciczna albo spirala, spiralka - i znajdziesz kilkadziesiąt postów z dalszymi linkami, opiniami i doświadczeniami kobiet, które wkładkę stosują lub stosowały. Odpowiedz Link Zgłoś
anna1p Re: Spirala ??? 10.08.04, 08:00 Z mojego doswiadczenia moge tylko ci napisac,ze bylam bardzo zadowolona. Pierwsze kilka tygodni czujesz duzy dyskomfort ,ktory z czasem znika. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
ana1p kim jest anna1p ........... uwazajcie 18.08.04, 20:30 anna1p napisała: > Z mojego doswiadczenia moge tylko ci napisac,ze bylam bardzo zadowolona. > Pierwsze kilka tygodni czujesz duzy dyskomfort ,ktory z czasem znika. > Polecam _____________________________________________________ Witam was serdecznie. Mam na imie Ana i jestem moderatorka forum "Kanada - jej realia". Niedawno wrocilam z krotkiego urlopu. Pod moja nieobecnosc, osobnik podpisujacy sie nikiem "israeli" umiescil na wspomnianym forum szokujacy dla mnie post. Uwazam ze informacje tam zawarte sa na tyle powazne, ze postanowilam napisac o tym - potraktujcie to jako ostrzezenie. To przykre, ze na swiecie zyja ludzie o takich problemach. Stworzylam osobny watek na ten temat. Link do niego podaje nizej forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20479&w=15019009 w odpowiedzi na post "israeli" pod linkiem: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20479&w=14862772 pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś