Gość: foka23 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 14:24 może to nie temat na to forum, ale zapytam. Wczoraj użądliła mnie osa w pierś, boli straszliwie a z tego wypływa mi przeżroczysty płyn.Czy to jest grożne???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: foka23 Re: POMOCY!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 14:47 pomóżcie!! Odpowiedz Link Zgłoś
very_martini Re: POMOCY!!!!!!! 12.08.04, 14:59 Spróbuj homeopatycznych kulek APIS 15CH, kulka pod język co 3-4 godziny, odstaw, jak objawy zaczną ustępować, gdybyś nie dostała apisu, może być LEDUM 15CH, dawkowanie jak wyżej. Pieczenie może się nasilić na początku. Może jesteś nadwrażliwa na osi jad. Możesz jeszcze spróbować okładów z ogórka albo przykładać do tego miejsca świeżo naciętą cebulę. O płynie mogę powiedzieć tylko tyle, że do 18 roku życia byłam przekonana, że każdy tak ma, bo mnie się to zdarza po każdym ukąszeniu 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foka23 Re: POMOCY!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 15:07 Dzieki )) Odpowiedz Link Zgłoś