Dodaj do ulubionych

Zel do higieny intymnej Oriflame-co o nim sadzicie

IP: *.autocom.pl 30.08.04, 14:01
Prosze moze doradzicie mi jakis fajny zel.Ostatnio wlasnie slyszalam ze ten z Oriflame jest dosc dobry.Ja mam straszy problem z doborem dla siebie zelu.Ginekoleg u ktorej bylam(nie jedna) powiedziala ze ona nie doradza, trzeba na sobie sprawdzac , bo kobiety roznie reagoja.Stosowalam Bielendy z kory debu- w miare byl oki,intyme i ziaje komwaliowy-wysuszal mnie.Teraz kupilam Soraya z rumianku i szalwi(naturalny), ale po nim po paru dnich pojawil sie u mnie dziwny zielony sluz.Po odstawieniu wszystko wrocilo do normy.Teraz musze dobrze przemyslec nastepny zakup.Stosuje narazie mydelko dla dzieci.Prosze doradzcie mi cos????
Obserwuj wątek
    • Gość: ds Re: Zel do higieny intymnej Oriflame-co o nim sad IP: 62.29.138.* 30.08.04, 14:06
      mydelko wysusza i ma nieprawdlowe dla pochwy ph. kup sobie lactacyd femina plyn
      do codzinnej higieny intymnej z paleczkami kwasu mlekowego.a kwas mlekowy to
      konieczny skladnik zdrowej pochwy.
      • Gość: olenka Re: Zel do higieny intymnej Oriflame-co o nim sad IP: *.autocom.pl 30.08.04, 14:24
        lactacyd femina - juz go testowalam , zapomnialam wspomniec.Tez nie jest dla mnie odpowiedni.Ale dziekuje bardzo za rade.
    • maretina Re: Zel do higieny intymnej Oriflame-co o nim sad 30.08.04, 14:25
      lactactyd najlepszy. ma paleczki kwasu mlekowego.
      • Gość: kalinosia Tylko Lactacyd Femina! IP: *.neostrada.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 15:08
        Czemu Ci nie odpowiada??? To najlepszy i najczęściej polecany płyn przez
        ginekologów. Właściwie wszytskie dziewczyny na forum go polecają smile.Jest
        delikatny, nie podrażnia, ładnie pachnie i co najważniejsze ma kwas mlekowy,
        który chroni przed infekcjami, bakteriami i utrzymuje prawidłowe pH pochwy. Ja
        uważam, że nie ma lepszego - pzdr- aga
    • Gość: cordosa Re: Zel do higieny intymnej Oriflame-co o nim sad IP: 80.50.189.* 30.08.04, 15:47
      ja kiedy uzywalam AA oceanic Lazurowa swieżość (czy jakos tak- niebieski) -
      cudnie pachnie oraz ten rozowy dla kobiet dojrzalych - nie wysusza bo specjanie
      jest dla kobiet ktorym w wieku okolomenopauzalnym dokucza zbytnia suchosc

Lactacyd femina tez jest oki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka