Gość: mommo IP: 62.233.197.* 30.08.04, 22:46 czy plamienie przed miesiaczka powoduje utrudnienie zajscia w ciaze? Czy problemy z jej donoszeniem? Nie wiem czego wynikiem moze byc to plamienie, gdyz prolaktyne mam w porzadku i ogolnie jestem zdrowa. A tu taki klops Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lidek0 Przyczyna 31.08.04, 08:33 szukaj raczej przyczyny a nei skutków. Plamienei takie oznacza prawdopodobnie niedomoge lutealną czyliz za niski progesteron i za wysoka prolatyna. jakie masz wyniki badań? A skutkiem może być poronienie. Odpowiedz Link Zgłoś
halka4 Re: Przyczyna 31.08.04, 09:17 Moja mama też miała plamienia i ma 2 dzieci, 0 poranień. Siostra to w ogóle miała duże zaburzenia (chyba tarczyca) nigdy się nie leczyła gin. z tego powodu i ma dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
lidek0 Re: Przyczyna 31.08.04, 18:45 Po prostu miały szczęście. W przypadku starania się o dziecko wolałabym liczyć nie tylko na szczęście, ale wykorzystać mozliwości medycyny i porobic badania. Odpowiedz Link Zgłoś