IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 09:20
Dziewczyny chcialam sie dowiedziec czy zawsze po odstawieniu Diane
nastepuje "wysyp" tradzik hormonalny itd. czy moze ktoras z was nie miala juz
tradziku po jej odstawieniu i na zawsze pozbyla sie problemu??
Obserwuj wątek
    • Gość: inka28 Re: Diane35 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 09:46
      nie nie nie nie i jeszcze raz nie zostaniesz wyleczona Diane 35. To jest lek
      który działa wtedy kiedy go sobie dawkujesz. Ja na swoim przykładzie opowiem. W
      wieku 22 lat poszłam do endokrynologa po lek jakis tam hormonalny (nie
      wiedziałam jeszcze jaki)a on dał mi wlasnie diane35. stosowałam go ale pozniej
      dawał mi go lekarz ginekolog przy okazji przy wizytyach (bo po co miałam płacić
      za dwie wizyty) chodziłam do gina wiec za jednym zamachem. No i tak faszerwołam
      sie diane. Ale trwało to 4 lata (przy okazji antykon....cja). A cera, plecy
      superowskie. Od czasu do czasu pojawiały sie pojedyncze krostki ale na moment.
      I zadowolna odstawilam to po 4-ech latach. Pół roku super, no moze do roku dało
      sie wytrzymac. i znowu zaczal sie koszmar. Wiec pedem znowu po diane. Po roku
      znowu poprawa. Ale zaczeły sie pojawiac bóle wątroby, piersi powiekszone i
      znowu musiała zrezygnowac. Obecnie mam 28 lat i plecy zsypane. Buzia lepsza bo
      z wiekiem samo niby przeszło ale przed okresem znowu atak. Ale da sie
      wytrzymac. Nie wiem co jest dobre na to swinstwo. Ja sie do tego przyzwyczaiłam
      po prostu.
    • Gość: ona19 Re: Diane35 IP: *.elomza.pl / *.elomza.pl 03.09.04, 10:03
      Ja odstawiłam teraz diane i nie wypadają mi włosy ani nie mam trądziku po
      tabletkach tyle że okres powinien sie pojawic 4 dni temu i nie widac go ile po
      odstawieniu mozna czekac na pierwszy okres ?? orientujecie sie może??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka