Gość: asinka IP: *.icpnet.pl 07.09.04, 19:58 czy ktos mial stycznosc z ta pania dr.?pracuej na polnej, przyjmuje w pryw. gabinecie na słowinaskiej! czekam na opnie....... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: megi Re: dr. kucharczyk-paluch?poznan IP: 213.17.225.* 08.09.04, 13:29 Kubiaczyk-Paluch. Beata. W moim odczuciu - bardzo dobry lekarz i człowiek. Zajęła się mną nie tylko fachowo ale i z sercem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: dr. kucharczyk-paluch?poznan IP: *.icpnet.pl 08.09.04, 20:03 dzieki......mam pytanie,slyszalam, ze ona sie specjalizuje w nieplodnosci, ale czy mozna isc do niej z problemai typu:nadzerka,stan zapalny.....itd..... ile kosztuje wizyta???? pozdr. ciesze sie,bo poszukuje dobrego,fachowego gin.a nei ktory przepisuje globulki, leki bez odp. badan! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: dr. kucharczyk-paluch?poznan IP: 213.17.225.* 09.09.04, 10:42 Napewno ma gabinet w tym samym miejscu, gdzie zajmują się walką z niepłodnością ale czy się w tym specjalizuje? Trudno mi powiedzieć. Jest w każdym razie w tym temacie b. dobrze zorientowana. A w ogóle przyjmuje jako lekarz ginekolog, czyli nadżerki, grzybice, stany zapalne i inne dolegliwości kobiece są tymi, które pomoże zwalczyć. Jestem przekonana o jej trafnym diagnozowaniu. Fakt faktem za wizytę trzeba zapłacić i to niemało (przynajmniej jak na moją kieszeń), bo 100 złotych ale uważam, że dobry lekarz jest tego wart. Ja w każdym razie już nigdy nie będę na tym oszczędzała. Płaci się też za dodatkowe badania, bo wiadomo - jak prywatnie, to trzeba. Panią doktor poleciłam rodzince i znajomym. Wszystkie jak dotąd (odpukać) zadowolone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: dr. kucharczyk-paluch?poznan IP: *.icpnet.pl 09.09.04, 11:08 dzieki za rady!przepraszam ze tak mecze pytaniami... ale wizyta 100zł + np.USG, cytologia, posiew za to osobno, czy to w cenie wizyty??bo jesli osobno to rzeczywiscie sporo ( ale racja oszczedzac nei mozna) pozdr. dlatego tak wypytuje bo zawsze trafialam do lekarzy, ktorzy tylko "wyciagali kase", kazac przychodzic co tydzien i zapisujac kolejne rzeczy!dlatego jestem zrazona.....i marze o tym zeby znalezsc kogos kto podejdze srio do wszytskiego, porozmawia ( a nie przeznacza 2 minuty na pacjentke) jeszcze raz dzieki........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi dr Kucharczyk-Paluch IP: 213.17.225.* 10.09.04, 09:42 nie ma sprawy i nie męczysz. jeśli mogę - odpowiem. USG i cytologia jest na pewno w cenie wizyty. Myślę, że to co może, robi bez dodatkowych opłat. Płaci się na przykład za hormony (które, jak się ostatnio przekonuję, są przyczyną wielu dolegliwości), bo z tym musisz wybrać się do pobrania krwi np. na Polną. Ja również trafiałam na różnych lekarzy i muszę powiedzieć, że jak dotąd ta zbiera najwyższe noty. Lubi podmuchać na zimne ale nie przesadza. Tak jak pisałam wcześniej - jest zarówno dobrym lekarzem jak i człowiekiem. Możesz z nią pogadać, zapytać, opowiedzieć i możesz być pewna, że nie powie: czas minął nie pogania. Skupia się na pacjentce, uczciwie mówi o podejrzeniach schorzeń lub uspokoi, jeśli nie ma powodu do strachu. Przynajmniej takie są moje odczucia. Pozdrawiam i zachęcam, żebyś sama sprawdziła, bo moja ocena może się nie pokryć z Twoją. Jak wiadomo, każdy ma inny gust Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: dr Kucharczyk-Paluch IP: *.icpnet.pl 10.09.04, 10:47 juz sie do niej umowilam!!!!!!!!! dosc duzo pacjentek ma, trudno bylo sie umowic! dzieki.........mam nadzieje ze bede zadowlona....dam znac.......dzis ide. jeszcze raz dzieki...... pozdr. p.s. wlasnei takiego gin.potrzebuje jak pisalas.....dokladnie moje mysli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Kubiaczyk... IP: 213.17.225.* 10.09.04, 11:50 heh... tak się zakręciłam, że powtórzyłam Kucharczyk, zamiast Kubiaczyk... rozbawiłam się znajoma też idzie dziś może się spotkacie trzymam kciuki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: Kubiaczyk... IP: *.icpnet.pl 11.09.04, 15:21 bylam!!!!jestem zadowolona bardzo, pelen profesjonalizm...podeszla rzeczywiscie powaznie do wszytskiego i z sercem. oczywiscie badania hormonalne jeszcze wczoraj jechalam wykonac ( TSH,PRL..), bede miala usuwana nadzerke...itd. troche mnie nastraszyla, endometrioza ( mam dlugie cykle,bolesne miesiaczki)al epow.ze wszytsko da sie wyprostowac...... we wtorek ide znowu...z ta nadzerka! fakt faktem,troszke pieniedzy pojdzie........hmm, coz.jak trzeba to rzeba ale sie ciesze ze nareszcie ktos sie mna powaznie zająl.aha gabinet super, w srodku w ogole b. ladnie. tam tez przyjmuje prof.bręborowicz ( on ordynator na polnej)wiec wszyscy tam fachowi....... wiec dzieki bardzo za namiar......i pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: Kubiaczyk... IP: *.icpnet.pl 11.09.04, 15:23 jeszcze mam robione CRP - takei badanie krwi razem z tymi hormonami,al eto to nie wiem co to?zapomnialam zapytac.........wiesz moze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: Kubiaczyk... IP: 213.17.225.* 14.09.04, 09:39 cieszę się, że jesteś zadowolona CRP to proteina. Sprawdzana gdy jest podejrzenie, lub stwierdzenie, zapalenia w organiźmie. luzik najważniejsze, że jesteś w "dobrych rękach" pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś