Dodaj do ulubionych

Laserowe leczenie WNM

09.09.16, 13:47
Szukam informacji o skuteczności.
Wiem, żeby brać pod uwagę mona lisa albo inny laser (nie pamiętam nazwy...), zabieg ma być jednorazowy i drogi (w sensie, że nie zawracać sobie głowy zabiegami za kilkadziesiąt zł które trzeba x razy powtarzać- te podobno są do d...).
Tyle się dowiedziałam podczas badania urodynamicznego.
I jeszcze tego, że moje ekspresowe porody zostawiły po sobie pamiątkę- wnm I stopnia (?) i na taśmowanie się jeszcze nie kwalifikuję.
Na pytanie o inne opcje niż pesarowanie usłyszałam o laserze. Z tym, że lekarka nie powiedziała, czy to poleca i czy to skuteczne, bo niby nowa metoda i jeszcze wiele nie wiadomo....

Już przebolałam, przeszłam fazę "Ale jak to- w moim wieku?!?!?!" wink.

Teraz szukam informacji od osób, które zastosowały tę metodę, znają kogoś takiego.
Bo jeśli działa, to pal licho te kilka tysięcy, warto. Ale jeśli nie, to wiadomo....
A że nie mieszkam w metropolii, do ekskluzywnych klinik mam daleko, to zaczynam od sieci.

Przekopałam internet, mam nadzieję, że tu znajdę rzeczowe odpowiedzi lub wskazówki, linki itp. Na tym forum wątku o laserowym leczeniu nie widziałam, jeśli jest- przepraszam za powielenie i z góry dziękuję za linka.
Obserwuj wątek
    • anonimowa-internautka Re: Laserowe leczenie WNM 13.09.16, 09:11
      Up.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka