Dodaj do ulubionych

Cysta jajnika

IP: 82.132.186.* 10.03.17, 09:17
Witam serdecznie.. 4 lata temu miałam straszne krwotoki przez ponad 3 tyg. Okazało się, ze mam cyste na lewym jajniku.. Lekarz powiedział, ze to nic takiego i ze będziemy obserwować.. przez kolejne miesiące moje miesiączki stały się moim 5 dniowym horrorem.. mocne krwawienia, ból nie do wytrzymania lekarz przepisywal leki p/bólowe nic więcej. Jesienią (po 4 latach ) doszedł ciągły ból w dole pleców, podbrzuszu, oddaje mocz co chwilkę, schudłam 8kg,mam problemy z ciągłymi zaparciami.. i ta senność... w lutym doczekalam się usg moja cysta urosła i jest wielkości dużej pomarańczy. Lekarz przepisał mi silne tabletki p/bólowe i mam czekać 6 tyg na kolejne usg. Nie określił co to za cysta, nie zrobił badań ca 125, na leczenie hormonami też już jest za późno. Mieszkam w uk i jak widzę sporo się różni opieka zdrowotna od opieki zdrowotnej w Polsce. Dlaczego tak ważne jest te 6 tyg ? Ręce mi już opadają.. I jeszcze mam pytanie czy problemy z cerą na brodzie, szyi i dekolcie mogą być powodem cyst? Sporo tego za co przepraszam ale jak nie od Was to od nikogo tutaj się nic nie dowiem. Pozdrawiam i życzę Wam dużo zdrowia ☺wiola
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka