Dodaj do ulubionych

SILNE UPŁAWY BEZ SWĘDZENIA:(((((((((((

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.04, 14:10
byłam u ginekolożki jakieś półroku temu i stwirdziła grzybice...wtedy
naprawde mnie swędziało..że nie umiałam wytrzymać...brałam ginalgin i
nasiadówki,oraz czasmi pałęczki kwasu mlekowego.teraz mam już tylko silne
upławy,zawsze mam upaprane na biało majtki,tylko że mnie nie swędzi.lekarka
powiedział że moge mieć taką fizjologie? czy na peno kiedy tak ie
miałam...help me co mam zrobic??sad
Obserwuj wątek
    • Gość: kobietka Re: SILNE UPŁAWY BEZ SWĘDZENIA:((((((((((( IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.10.04, 14:41
      jeśli mogę coś doradzić do chyba warto pójśc do innego ginekologa.. nawet jeśli da taką samą opinię to przynajmniej będzie pewność że jest dobra..

poza tym warto zrobić jakieś badania..poza cytologią może posiew/wymaz? coś co pokaże dokładniej co TAM jest..i wykryje ewentualne szkodliwe bakterie czy grzyby..

lekarze (przynajmniej ci z którymi ja się zetknęłam) jakoś unikają takich dokładniejszych badań..nie wiem dlaczego :0
    • very_martini Re: SILNE UPŁAWY BEZ SWĘDZENIA:((((((((((( 10.10.04, 16:35
      Pewnie, niech Ci dokładnie sprawdzą grzyby i bakterie przede wszystkim, a może
      masz jakąś alergię? Ale lekarka poniekąd ma rację - niektóe kobiety mają taką
      urodę i koniec, choć wygłaszanie takiej opinii bez zrobienia chociażby posiewu
      jest mocno dyskusyjne

16%VOL
      22%VAT

Takie tam... Forum homeopatia
      • stepowy.bluszcz Re: SILNE UPŁAWY BEZ SWĘDZENIA:((((((((((( 10.10.04, 20:51
        Uwalone majtki? Moze warto sobie kupic wkladki higienczne, co?
        • Gość: fleurette Re: SILNE UPŁAWY BEZ SWĘDZENIA:((((((((((( IP: 81.219.* / *.grs-3.g1.pl 10.10.04, 22:09
          hmmm... nie polecałabym wkładek.
          • very_martini Re: SILNE UPŁAWY BEZ SWĘDZENIA:((((((((((( 11.10.04, 00:43
            ja chyba też nie

16%VOL
            22%VAT

Takie tam... Forum homeopatia
            • spice18 Re: SILNE UPŁAWY BEZ SWĘDZENIA:((((((((((( 11.10.04, 15:16
              dzieki ,no własnie lekarka stwirdziła że nie musze mieć posiewu,zreszta z niej
              to taka straszna baba ,że nie bede sie kłucić...pozatym chciałabym widzieć na
              przyszłość,jak bede sie kochać..(jesdtem dziewica) czy to facetowi moę
              przeszkadzać????? teraqz bede miała obsesjesad((((pozetym te upławy maja taki
              dziwny kwaśny zapach....
    • Gość: fleurette Re: SILNE UPŁAWY BEZ SWĘDZENIA:((((((((((( IP: 81.219.* / *.grs-3.g1.pl 11.10.04, 21:57
      spice słochaj, mnie dotad wszyscy wmawiali ze to normalne... ale teraz bede robiła posiewy i zobaczymy. dam znac. bo mnie sie to nie podoba. mej nowej pani dr tez. raz mi przeszło jak mnie leczyli mocnym antybiotykami przy bardzo ciezkim zapaleniu nerek. wiec chyba cos jest na rzeczy.
      • spice18 Re: SILNE UPŁAWY BEZ SWĘDZENIA:((((((((((( 12.10.04, 15:25
        ok bede czekać ,mam nadzieje że bedzie dobrze i sie z tego wyleczymy wreszcie
    • Gość: Andaluzja Re: SILNE UPŁAWY BEZ SWĘDZENIA:((((((((((( IP: 65.172.193.* 12.10.04, 09:21
      Proponuję iść do specjalisty: mikrobiologa i zrobić sobie posiew na wszystkie
      bakterie. Możesz już nie mieć grzybicy, ale coś innego. Też byłam w takiej
      sytuacji. Zrobiłam badania i wykryto mi 2 bakterie. Pani mikrobiolog
      przygotowała mi antyszczepionkę na bazie tych bakterii. Pomogło, ale trzeba
      było być b cierpliwą. Szczepionkę się brało przez ponad miesiąc, a na efekty
      czekało 3 miesiące. Warto smile
      • spice18 Re: SILNE UPŁAWY BEZ SWĘDZENIA:((((((((((( 12.10.04, 15:27
        mikrobiologa? nie wiem szczerze to pierwsze słysze..sadgłupie ginekolożki nic
        nie gadają ,wszystko trzeba od nich wyciągać...wrrrrr mam jeszze pytanie czy
        mając takie upławy moge uprawieać sex,nie zaraze faceta?
        • Gość: stokrotka Re: SILNE UPŁAWY BEZ SWĘDZENIA:((((((((((( IP: *.klc.vectranet.pl / 80.48.255.* 12.10.04, 15:50
          Mając upławy należy wstrzymać się ze współżyciem. Nie dość,że można zarazić
          partnera to jeszcze nasileniu mogą ulec własne dolegliwości. A tak swoją drogą
          to coś mi się wydaje, że czas najwyższy zmienić lekarza. To nienormalne żeby
          ginekolog nie wykonał dokładnych badań, na podstawie których można konkretnie
          określić co Ci dolega.
          • spice18 Re: SILNE UPŁAWY BEZ SWĘDZENIA:((((((((((( 12.10.04, 17:35
            mieszkam w katowicach i wybur wcale nie jest taki duży,chodze do nie
            prywatnyvh,bo nie stać mnie na prywatną wizyte...już za ta kase wole se kupić
            ciuch.tylko teraz nie pisz to wybieraj ciuch lub grzyb
    • Gość: Teresa Re: SILNE UPŁAWY BEZ SWĘDZENIA:((((((((((( IP: *.net-serwis.pl 12.10.04, 11:37
      uplawy moga byc forma oczyszczania sie organizmu i w sytuacji, gdy nie ma
      swedzen itp.sugerujacych zakazenie, raczej sa
      polecilabym oczyszczajace herbaty ziolowe
      • spice18 Re: SILNE UPŁAWY BEZ SWĘDZENIA:((((((((((( 12.10.04, 15:25
        no to mnie już oczyszcza chyba z 2 latasad(((((
        • Gość: Teresa Re: SILNE UPŁAWY BEZ SWĘDZENIA:((((((((((( IP: *.net-serwis.pl 12.10.04, 15:37
          widocznie jest z czego
          • Gość: ap77 Re: Andaluzja! IP: *.idea.pl 13.10.04, 11:49
            HeJ!
            Napisz prosze gdzie znalazlas dobrego mikrobilogoa? Moze w Warszawie? Ja mialm
            zrobiony posiew i wyszly jakies "okropne" bakterie (to cytat za lekarzem),
            tylko, ze to bylo laboratorium i teraz po recepte (antybiotyki) mam udac sie do
            lekarza. Tylko do jakiego? Ginekolog-cytolog?
    • sandra_kp Re: SILNE UPŁAWY BEZ SWĘDZENIA:((((((((((( 13.10.04, 17:37
      Ja miałam podobną sytuacje miałam spore upławy okazało się że są to bakterie
      również brałam ginalgin, ale również robiłam sobie irygacje płynem TANTUM ROSA
      upławy przeszły i teraz jest oki. Na wszelki wypadek zrób sobie cytologie i
      posiew, oraz zapytaj ginekologa o płyn TANTUM ROSA on jest niby bez recepty ale
      nie mozna przesadzic z używaniem tego płynu jesli by sie okazało ze jestes
      zdrowa i nic Ci nie jest. Tej firmy jest również irygator wejdz na ta strone i
      poczytaj www.tantumrosa.pl Jesli jeszcze chodzi o upławy to w niektórych
      fazach cyklu miesiączkowego upławy sa całkiem normalne (zależy tylko od ich
      barwy i zapachu). Pozdrawiam
      • Gość: spice--- Re: SILNE UPŁAWY BEZ SWĘDZENIA:((((((((((( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.04, 14:36
        DZIĘKI BARDZO ZA STRONKE I ZA DOBRE SŁOWA,na pewno kupie sobie to.a na
        cytologie to też sie wybiore,wkońcu to ja powinnam decydować co chce a nie
        lekarkatongue_out
    • Gość: Doris Re: SILNE UPŁAWY BEZ SWĘDZENIA:((((((((((( IP: *.czajen.pl / *.czajen.pl 16.10.04, 22:31
      Spice jeśli nie masz dolegliwości to z pewnością jest Twoja naturalna
      widzielina, która włąśnie ma lekko kwaśny odczyn i pachnie podobnie do kwaśnego
      mleka gdyż zawiera Pałeczki Dodeina które są podstawą we florze bakteryjnej
      pochwy ! Im jest ich więcej tym lepiej !
      • Gość: spice-- Re: SILNE UPŁAWY BEZ SWĘDZENIA:((((((((((( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.04, 14:37
        dziękismile tylko szkoda że bede miała cały czas tak kwaśno:\ mi to niby nie
        bedzie przeszkadzać,ale np chłopakowi...? chyba bym sie zapadła gdyby mi o tym
        powiedział
        • Gość: kisielllowaa Re: SILNE UPŁAWY BEZ SWĘDZENIA:((((((((((( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 18:31
          idz do lekarza prywatnego
    • Gość: acha Re: SILNE UPŁAWY BEZ SWĘDZENIA:((((((((((( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 18:54
      upławy są również spowodowane nadżerką, która mogła Ci się zrobić po przebytej
      infekcji
      • Gość: spice Re: SILNE UPŁAWY BEZ SWĘDZENIA:((((((((((( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.04, 15:13
        a jak moge wykryć tą nadrzerke?? to jakoś boli?
        • Gość: YYY Re: SILNE UPŁAWY BEZ SWĘDZENIA:((((((((((( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.04, 22:13
          Dziewczyno!Czy ty chodziłaś kiedyś do szkoły? Zlituj sie ale ortografia u ciebie
          gorsza niż ten grzyb.Idz do lekarza i studiuj język polski na dobre ci to
          wyjdzie .. Informacje czy twoj chłopak lubi kwaśne czy słodkie,kogo to obchodzi.
          • Gość: spice--- Re: SILNE UPŁAWY BEZ SWĘDZENIA:((((((((((( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.04, 15:00
            kurwa huj z ortografią!!!! co mnie ona obchodzi!!!! nieznasz nikogo z
            dys...wszystkim pisz na temat a nie o tym jak pisze pani/panie YYYYY
            • Gość: ania Re: SILNE UPŁAWY BEZ SWĘDZENIA:((((((((((( IP: *.tarchomin.pl / *.crowley.pl 24.10.04, 15:54
              wiesz co jak miałam tak samo ,upławy jak cholera,w majtkach mokro( a miałam
              infekcje grzybicze),a swędzenia nic!Ginekolog powiedziała :wydzieliny wcale nie
              jest tak dużo- a ja sobie myśle fajnie tylko ze mam tego tyle ze zaraz spodnie
              uwalę.Dała mi więc gynalgin,a co lepsze, chyba nie ma żadnej poprawy.nie wiem,
              może zaaplikuj sobie jakis lek bez recepty;albothyl,ostatnio słyszałam też o
              gałkach vagical-są po jakieś 10.00pln pzdr
              • Gość: ania Re: SILNE UPŁAWY BEZ SWĘDZENIA:((((((((((( IP: *.tarchomin.pl / *.crowley.pl 24.10.04, 15:58
                aha mogę jeszcze dodać, że rzeczywiście upławy mogą
                sygnalizować nadżerkę, ja ją mam ale cyt. jest 1 grupa więc szanowna pani
                ginekolog o której wczesniej mowiłam stwierdzila że nic z tym nie bedziemy
                narazie robić.fajnie smile)))pozdro
                • Gość: spice-- Re: SILNE UPŁAWY BEZ SWĘDZENIA:((((((((((( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.04, 17:00
                  o boże...ci lekarze sa naprawde supersad szkoda gadać.ja już nie wiem co mam
                  robić,narazie zaaplikuje sobie pare razy tamtum rossa ,jak nie pomoże to sie
                  wybiore prywatnie,i sterroryzuje babke żeby zrobiła mi wszystkie możliwe
                  badania,bo już nie mam siłsad dzięki
                  • Gość: barbarka Re: SILNE UPŁAWY BEZ SWĘDZENIA:((((((((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 19:45
                    Z Tantum Roza uważaj żeby nie przesadzić, bo jak sobie wypłuczesz za solidnie
                    całą florę bakteryjną to dopiero możesz złapać jakąś infekcję. Jeśli chodzi o
                    kontakty z chłopakiem, to jego reakcją na wydzielinę raczej się nie przejmuj
                    (przecież możesz się podmyć przed smile) ), a prezerwatywa tak na wszelki wypadek
                    się przyda .
              • Gość: YYY Re: SILNE UPŁAWY BEZ SWĘDZENIA:((((((((((( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.04, 20:22
                Spice ale z ciebie prymityw.Prosta prymitywna baba.ha ha ha ha
                • Gość: spice--- Re: SILNE UPŁAWY BEZ SWĘDZENIA:((((((((((( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.04, 14:38
                  ahahaha hahaha hahaha szkoda że nie widzisz mojej miny...boże

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka