Dodaj do ulubionych

Czy ktoś stosował dietę kopenhaską?

20.10.04, 21:30
No właśnie- jeśli tak to jakie efekty .Czy jak karmię piersią to coś może się
stać mi lub dziecku?
Obserwuj wątek
    • Gość: misia Re: Czy ktoś stosował dietę kopenhaską? IP: *.int.pl 23.10.04, 23:23
      ja robilam te diete. naprawde nie radze. ciagle oslabienie organizmu, brak sily
      do zwyklych czynnosci. w 6 dniu zemdlalam kilka razy. tak wiec nie radze, tym,
      bardziej matce karmiacej.
      • neospasmina Re: Czy ktoś stosował dietę kopenhaską? 23.10.04, 23:57
        Ja też zemdlałam - nigdy w zyciu!
        • new5 Re: Czy ktoś stosował dietę kopenhaską? 24.10.04, 09:24
          Ja stosowałam dwa razy i czułam się bardzo dobrze ale faktem jest ,że bardzo
          osłabia organizm.Dużo nie schudłam -ok 5 kg.
          • new5 Re: Czy ktoś stosował dietę kopenhaską? 24.10.04, 09:25
            Myslę,że jak karmisz to raczej niewskazana.Polecam metodę Montiqnaka.Chudnie
            się szybko,je dużo ale trzeba sie stosowac do pewnych reguł.
    • misia.dk Re: Czy ktoś stosował dietę kopenhaską? 25.10.04, 08:37
      Ja również stosowałam tą dietę i stwierdziłam, że NIE WARTO sie tak katować.
      Zwłaszcza że efekty są szybko widoczne lecz wyjątkowo nietrwałe- już po
      kilkunastu dniach wraca się do wagi wyjściowej... niestety
    • Gość: KasiUnia Re: Czy ktoś stosował dietę kopenhaską? IP: *.elementy.pl 25.10.04, 19:15
      ja schudłam na niej przez pierwsze 3 dni 3 kg!! lacznie ok 10 ale kosztowało to
      bardzo duzo moj organizm: ciagle bylam zmeczona spalam w ciagu dnia po kilka
      godzin, bolala mnie glowa, po 6 dniu niemoglam wstac z lozka, nic mi sie
      niechcialo i mialam zly humor razem z otepieniem ;/
      ale i tak jestem zdania ze jak przytyje do niepozadanych rozmiarow to i tak ja
      zastosuje!
      mi odpowiada, pilnowalam sie po jej zakonczeniu i nieprzytulam
      no ale dla matki karmiacej mysle ze to jest dieta zbyt rygorystyczna, lepiej
      jej niestosuj tylko przezuc sie na jakies 1000kcal - bedziesz mogla jesc wiecej
      i to,co chceszwink
      powodzenia!
    • Gość: calineczka Re: Czy ktoś stosował dietę kopenhaską? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 01:28
      Co wy za głupoty opowiadacie !!!!! Ja byłam na tej diecie i fakt podczas tych
      13 dni dużo nie schudłam. Tylko przez pierwszy tydzień byłam trochę słabsza,
      ale potem wszystko wróciło do normy. Ale potem chudłam i chudłam, do dziś (od
      połowy stycznia) jestem lżejsza o prawie 22 kg !!!!!!! Nie jestem zdrowa więc
      trochę się obawiałam jak się będę czuła, ale wszystko było OK. Mimo to nie
      sądzę żeby jakakolwiek dieta była dobra dla kobiety w ciąży lub karmiącej.
      Wydaje mi się że musisz się jeszcze trochę pmęczyć z tymi kilogramami, na
      odchudzanie przyjdzie pora później. Przecież nie będziesz karmić w
      nieskończoność! Powodzenia smile
      • kariba Re: do calineczki 26.10.04, 13:05
        Czy ty cały czas stosujesz dietę kopenhaską? Mówisz, ze nadal chudniesz tak bez
        diety czy moze kopenhaska u Ciebie działa dłużej ? Nie sądzę, aby dziewczyny
        opowiadały głupoty bo każdy organizm inaczej reaguje. Ja tej diety nie polecam
        stosowałam 2 razy i za każdym razem chudłam ok 5 kg tylko, że na bardzo
        krótko. Mimo nawet tego, że nadal kontrolowałam co jem. pozdrawiam kariba
        • Gość: calineczka Re: do kariby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 14:11
          Nie już nie stosuję, byłam na niej w styczniu i chudnę dalej. Teraz już nie tak
          szybko, ale chudnę. Z tym, że po zakończeniu diety nie zaczęłam się opychać
          słodyczami. Staram się uważać co jem, ale się nie głodzę! Pisałam, że podczas
          diety nie schudłam dużo (ok. 4kg), efekty były później, po jakimś miesiącu
          zaczęłam chudnąć bardzo szybko i tak było do około pół roku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka