ania.cc 30.11.04, 08:27 Czesc, jakie miałyście objawy po wykonanym zabiegu i ile trwały ( upławy, skurcze, plamienia) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lilith76 Re: SOLCOGYN objawy po zabiegu IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 30.11.04, 09:19 ja miałam przez kilka godzin ból brzucha i tylko tyle, ale to była niewielka nadżerka i mała dawka Solcogynu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peilin Re: SOLCOGYN objawy po zabiegu IP: 65.192.56.* 30.11.04, 12:40 ja mialam tylko uplawy. nic mnie nie bolalo, bo mialam znieczulenie (w spray'u) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka23 Re: SOLCOGYN objawy po zabiegu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.04, 10:07 a jak długo miałaś te upławy?? minęły Ci same?? Bo ja też mam, jestem 5 dni po zabiegu i nie wiem czy te upałwy mi mina same i czy to normlane?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia1980 Re: SOLCOGYN objawy po zabiegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 14:10 ja natomiast nie miałam żadnych objawów. nic mnie nie bolała, nie plamiłam, upławów też nie było. a sam zabieg bezbolesny (nie miałam znieczulenia) i bardzo krótki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś