Dodaj do ulubionych

PLYTKI ODDECH POMOCY

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 00:47
slabosci i miekkosci miesni? slabego napieci amiesni i ogolnego niepokoju i
schowania sie zyl, robilem badania serca i rentgen klatki i wszystko k, wiec
co to? dodam ze jestem caly czas pobudzony mimo ze mam niskie cisniebnie krwi
ni zzwykle , tzn wogole nie mog esobie podniesc jak np normalnie si ewstrzyma
oddech to cisnieei si epodnosi a mi nie!! co sie dzieje? zapaleni epluc
oskrzekli???
nie mam goraczki
Obserwuj wątek
    • slonikus Re: PLYTKI ODDECH POMOCY 15.12.04, 17:24
      Zastanow sie, czy to przypadkiem nie objawy nerwicy? Znam to az za dobrze...
      • Gość: a Re: PLYTKI ODDECH POMOCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 17:45
        no ale mam jescze dodatkowo te slabe , luzne nie moge napiac miesci, wszystko
        jest jak flak i jestem caly czas pobudzony tak jak po amfetamibnie chyba al
        enic ni ebior eprzeciez, taki niepokoj , serce wykluczam bo badalem i rtg
        klatki, moze pluca? oskrzela? doradzcie jakie jeszce badania?dluzej nie
        wytrztymam a lekarz mowi ze to sobie wymyslilem
        • Gość: f Re: PLYTKI ODDECH POMOCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 00:55
          czy to moze byc od zaladka? bo w chwili gdy to sie zaczelo . automatycznei
          ustal bol brzuch az glodu i teraz nie czuje glodu wogole tylko takie laskotki w
          brzuchu!!!
        • slonikus Re: PLYTKI ODDECH POMOCY 16.12.04, 10:53
          > klatki, moze pluca? oskrzela? doradzcie jakie jeszce badania?dluzej nie
          > wytrztymam a lekarz mowi ze to sobie wymyslilem

Nie jestem lekarzem, ale tak jak juz raz napisalam, to wyglada na nerwice, nawet
          jesli w to nie wierzysz. Tak jak ktos pare postow nizej wspomnial, nerwica
          czasem ma takie objawy, ze myslisz, ze umierasz. U mnie zaczela sie od wizyty
          pogotowia w domu.

Poza tym, jesli lekarz mowi, ze sobie cos wymysliles, to zmien natychmiast
          lekarrza. Pojdz do innego, opowiedz mu, jakie masz podejrzenia i niech Cie pod
          tym katem zbada.

Kup sobie persen w aptece i zobacz, czy dziala. Jesli pomoze, to super, ale moze
          tez nie pomoc. Rok temu jeszcze moglam go jesc jak cukierki i nic.

A teraz zrob pare glebokich wdechow i nie panikuj. Nie mow, ze dluzej nie
          wytrzymasz, bo to nic nie zmieni. Trzeba skupic energie na dzialaniu. I szukaniu
          wlasciwego lekarza!

Powodzenia,
          Asia
          PS: Na przyszlosc nie pisz tego samego postu na wszystkich forach, zdecyduj sie
          na jedno. To troche denerwujace czytac kilka razy to samo. Nie mowiac o tym, ze
          i odpowiedzi sie beda powtarzac.
    • maretina to wariat nie odpisujcie mu 16.12.04, 08:11
      na wszystkich forach pisze od kilku dni to samo.
      • kj121 Re: to wariat nie odpisujcie mu 16.12.04, 09:07
        może nie wariat tylko jak ktoś napisał nerwicowiec, nie mozna tak od razu ludzi
        przekreślać!ja też miałam ostrą nerwicę i takie objawy, że niejednokrotnie
        myślałam, że właśnie umieram i, że mam wszystkie choroby na świecie;to trzeba
        leczyć u psychiatry lub psychologa, leki przeciwlękowe,np Xanax+psychoterapia;
        ale cóż, jeśli ktoś nie doświadczył-nie zrozumie...
        trzymaj się On.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka