Dodaj do ulubionych

POMOCY!!! POCE SIE!!!

IP: *.bg.pwr.wroc.pl 18.12.04, 09:30
Prosze jak nazywa sie taki krem do kupienia w aptekach na nadmierna
potliwosc???? Wiem ze o tym kiedys juz pisalyscie ale qrcze nie moge tego
znalezc!
Dziekuje bardzo za pomoc bo normalnie nie daje rady z tym wodospadem!

Obserwuj wątek
    • Gość: Maja Re: POMOCY!!! POCE SIE!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.04, 12:10
      No ja niestety nie znam tego srodka, ale jesli pozwolisz to przy okazji,
      podlacze sie do Twojego postu, bo ja mam problem z nocnym poceniem sie sad
      Klade sie spac suchutka, a w srodku nocy musze wstac i zmienic koszulke, bo
      jest cala wilgotna i taka zimna. Juz ze 2 tyg tak mam i nie moge sie tego
      pozbyc sad Moze ktos zna przyczyne?
      • Gość: lili Re: POMOCY!!! POCE SIE!!! IP: *.bg.pwr.wroc.pl 18.12.04, 12:44
        juz ktos mi przypomnial... ten preparat to plyn o nazwie ANTIDRAL!do stosowania
        na noc...powodzenia
        a ja mam taki problrm: normalnie jest zimna i jest zimno, mi tez jest zimno ale
        spod pach kapie!!!!nie jestem osoba otyla, dobrze sie odzywiam, nosze tzw.
        oddychajace tkaniny, wyprobowalam juz wszystkie antiterspiranty (najgorszy
        Nivea sztyft)i nic. Wiec ten plyn to ostatnia decha -ratunku!!!!!!
    • niusia24 Re: POMOCY!!! POCE SIE!!! 18.12.04, 16:44
      czesc,jakis czas temu pisalam podobny post do twojego,tez mam taki problem.
      doradzono mi wtedy antidral ok12 zl lub etiaxil ok45zl. jeszcze nie mialam
      okazji sprawdzic czy dzialaja,bo wykluczalam inne przyczyny.
      zbadajcie sobie tarczyce-USG i poziom hormonów (u mnie wyszlo ok)
      do Maji:wydaje mi sie ze sie po prostu przegrzewasz,ja uwielbiam spac szczelnie
      i cieplutko opatulona pierzynka i tez miewalam takie nocne poty(cala pizama do
      przebrania) ale zrób sobie dla pewnosci morfologie krwi obwodowej
      ja narazie nie stwierdzilam przyczyny mojej potliwosci,prawdopodobnie problem
      tkwi w zbytniej nerwowosci wink
      pozdrawiam
      • super-kasiatko Re: POMOCY!!! POCE SIE!!! 18.12.04, 19:52
        ja miałam ten problem przez 7 lat, etiaxil mi nie pomógł, a od 2 miesięcy
        używam antidralu i ani kropelki!!
        dodam, że etiaxilu jest chyba 3 razy mniej i kosztuje prawie 4 razy tyle, więc
        antidral wychodzi w sumie 12 razy taniej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • kasiunia62 Antidral 18.12.04, 20:19
      13zł w aptece
      1000% skutecznY!
    • bastetkaa Etiaxil 18.12.04, 23:29
      Witajcie!
      Mnie Antidral nie pomogl, ale rewelacyjny jest Etiaxil. Owszem drogi, ale
      skuteczny i w zasadzie jest to wydatek 1 raz na ok. pol roku, bo czesto nie
      uzywam. Mam dwa typy- do rak i stop (w plynie troche niewygodnie uzywac) oraz
      do pach (w kulce), bo niestety u mnie problem nadmiernej potliwosci dotyczy
      wlasnie tych miejsc- potrafilo lac sie ze mnie, doslownie: mokre skarpetki,
      wielkie plamy pod pachami i mokre (nie wilgotne!) dlonie- tragedia. Mam ten
      problem odkad pamietami jest to przyczyna wlasnie nadmiernej nerwowowsci- tzn.
      nie jestem Bog wiek jak nerwowowa, nie wsciekam sie z byle powodu, a po prostu
      moj organizm czasem tak reaguje. A poza tym to jest troche takie bledne kolo,
      bo jesliu zaczynam sie pocic, to to mnie w danej sytuacji najbardziej denerwuje
      i nakreca dalej do pocenia moj organizm.
      No i jesli sie poce, to tez w pachwinach, co laczy sie rownoczesnie z
      nasileniem zapachu ze strefy intymnejsad
      Pocieszajace jest to, ze nie tylko ja tak mam- odkad nie przeczytala o tym ok.2
      lata temu, ze duzo ludzi ma ten problem- zawze myslalam, ze jestem wyperdkiem
      natury- doslowniesad
      pzdr wszystkich pocacych sie nadmiernie- jestem z Wami!!! nie djamy sie!!!
      niech zyja Ci, ktorzy wynalezli takie super przeparaty!!!
      p.s. czy ktos z Was slyszal o zabiego usuwania gruczolow potowych? ponoc jest
      bardzo skuteczne...
      • super-kasiatko Re: Etiaxil 19.12.04, 18:18
        jest skuteczne w 100%, polega na wstrzyknięciu jadu kiełbasianego
        minusy: cholernie drogie, starcza chyba na pół roku i boli(w każdy kanalik
        potowy trzeba wstrzyknąć TOKSYNĘ)
        • bastetkaa Re: Etiaxil 01.01.05, 14:20
          nie chodzilo mi o botox, ale takie usuniecie gruczolow potowych na amen;
          wiadomo, ze to jest spora ingerencja w system termoregulacji organizmu, ale
          ponoc przy bardzo nasilonych problemach nadpotliwosci przeprowadza sie taki
          zabieg; ciekawi mnie jakie sa dokladnie wskazania do tego i jaki lekarz moze
          wydac skierowanie
    • Gość: margit Re: POMOCY!!! POCE SIE!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.05, 14:27
      Ja miała tez taki problem, ledwo wyszłam spod prysznica i już na koszulkach
      miałam plamy - ogromne plamy z potu. Na szczęście nie miały zapachu, ale nie
      mogłam nosić nic obcisłego. Pomógł mi ANTIDRAL, jak ręką odjął. Tylko troszę
      swedziało wink)) przy uzywaniu, ale warto pocieripeć, stosowałam na noc. SUPER
      polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka