terhen26 15.05.02, 14:19 Jak bardzo prawdopodobne jest zajście w ciążę w siódmym dniu cyklu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
caro7 Re: Siódmy dzień 15.05.02, 14:46 to zależy od tego jak długi masz cykl, jeśli standardowo powyzej 26 dni to jest to praktycznie niemozliwe Odpowiedz Link Zgłoś
mala26 Mnie sie udalo 15.05.02, 15:25 Nie wiem jakie jest prawdopodobienstwo, ale wiem ze ja zaszlam w tym dniu. Pozdrawiam. Ps. A zapomnialam wspomniec ze nie bylam wtedy na wakacjach, nie mialam stresow a moj cykl zwykle trwal 32 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
monika.antepowicz Re: Siódmy dzień 22.05.02, 06:00 Nie znam dokładnie prawdopodobieństwa w liczbach, ale na pewno istnieje mozliwosć zajscia w ciażę w tym dniu- nawet stosując naturalne metody przyjmuje się,ze pewne są jedynie dni poprzedzające miesiaczkę.Do kończ też nie wiadomo, jak długo moze przezyć plemnik w drogach rodnych kobiety- istnieją doniesienia ,że w kryptach kanału szyjki macicy nawet kilka- kilkanascie dni!MA Odpowiedz Link Zgłoś