Gość: kasia IP: *.zax.pl / *.zax.pl 28.12.04, 14:02 jutro zazywam ostatnią tabletkę, czy moge nie zrobic przerwy i nie miec w ten sposob okresu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kudi Re: tabletki IP: *.aster.pl 28.12.04, 15:28 tak, mozesz tak robic...byleby nie za czesto (Slyszalam, ze do trzech opakowan pod rzad jest bezpiecznie) Moga co prawda wystapic plamienia w tym czasie co powinien byc okres..ale nie musza- u mnie sie jeszcze nigdy nic takiego nie stalo. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_ Re: tabletki 28.12.04, 15:44 dzieki za odpowiedz, nigdy tak jeszcze nie robiłam , zazywam novynette teraz mam zacząć 4 opakowanie a nie usmiecha mi sie okres w sylwestra i ból brzucha Odpowiedz Link Zgłoś
alex_ Re: tabletki 28.12.04, 15:45 aha, jak mam robic pozniej? normalnie zrobic przerwe jak skoncze 7 dniową? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: tabletki IP: *.zax.pl / *.zax.pl 28.12.04, 19:33 ostatnie pytanie, muszę się dodatkowo zabezpieczać czy tabletki działają normalnie? Odpowiedz Link Zgłoś