zochan 26.05.02, 11:40 Zastanawiam się nad laserowym usunięciem włosów z okolic bikini. Czy takie zabiegi są bezpieczne i skuteczne? Podzielcie się doświadczeniami...Pozdrawiam, Zo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
she00 Re: depilacja laserowa 26.05.02, 22:17 bardzo skuteczna! prawei bezbolesna. trezba tylko przestrezgac zakazu opalania sie przed i po zabiegu (2-3 tygodnie). polecam, sama stosowalam i jestem bardzo zadowlona nie ma sie nad czym zastanawiac! Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: depilacja laserowa 27.05.02, 10:49 ja mam jeszcze pytanie: czy to bardzo kosztowny zabieg? i czy trzeba przejsc ich kilka, aby skutecznie usunac wloski? jestem brunetka... Odpowiedz Link Zgłoś
cisia Re: depilacja laserowa 27.05.02, 11:31 Ja nie polecam- bo zmarnowalam kupe kasy na to, a efekt zaden. Tyle ze ja usuwalam sobie wlosy z pach. Bylam na 3 zabiegach kazdu po 300zl. Poczatkowo co prawda bylo niezle, zapowidalao sie dobrze ale potem wlosy zaczely odrastac. Zastanow sie dobrze nad tym. Teraz zaluje. Odpowiedz Link Zgłoś
zochan Re: depilacja laserowa 27.05.02, 22:16 Dzięki wielkie za rady! Są jednak dość sprzeczne, więc dalej nie wiem czy się decydować...Pozdrawiam, Zo. Odpowiedz Link Zgłoś
kk.kk Re: depilacja laserowa 27.05.02, 23:30 ja tez usuwalam wlosy pod pachami. bylam na 4 zabiegach - akurat pod pachami boli jak cholera, ale podobno w okolicach bikini juz znacznie mniej [no a ew. na nogach juz w ogole]. nie moge powiedziec zeby nie bylo efektu. owszem, wloski odrastaja, ale bardzo nieliczne, w zasadzie niewidoczne. a jezeli juz potrzebuje, to usuwam je kremem i na dlugo mam spokoj. polecam generalnie, jezeli tylko dysponuje sie kasa.. chetnie usunelabym wlosy z nog, ale 2000 za gladkie nozki? no nie wiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: A jeżeli mogłabyś zdradzić 28.05.02, 08:31 ile zapłaciłaś za bikini? Mnie tylko bikini interesuje, bo podobnie jak Ty resztę spokojnie można golić. Niestety ja w pachwinach mam tak delikatną skórę, że od razu dostaję krostek, bez względu na to jakiego sposobu użyję i jakich kremów po takiej depilacji zastosuję. W efekcie na plaży muszę nosić zamiast kostiumu "barchanowe majtki" - czyli spodenki. Czy jeden zabieg to 300zł? Odpowiedz Link Zgłoś
koko8 Re: A jeżeli mogłabyś zdradzić 28.05.02, 09:36 lyche, moze na twoj problem z depilacja okolic bikini pomoze usuwanie wloskow woskiem? sama sie nad tym zastanawiam, choc powstrzymuje mnie przed tym krokiem "podobno niesamowity bol", moze ktoras z pan podzieli sie swoimi doswiadczeniami? koko8 Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: A jeżeli mogłabyś zdradzić 28.05.02, 10:50 usuwam wloski z okolic bikini woskiem na goraco, wystarcza na troche dluzej niz woskiem na zimno w plastrach, troche zabawy jest przy tym wosku na goraco, ale efekt jest niezly, tym bardziej, ze ten rodzaj wosku jest latwy do usuniecia, zmywa sie go zwykla woda; czesciej jednak stosuje wosk w plastrach, szybciej! ale trzeba pozniej uzywac tych specjalnych chusteczek nasaczonych oliwka, aby latwiej usunac pozostalosci wosku; nadmieniam, ze tez na plazy nosze majtasy do kolan, jestem brunetka i kilka dni po usunieciu wloskow widac je juz pod skora wiec efekt szybko mija...( pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: A jeżeli mogłabyś zdradzić 28.05.02, 12:05 Ja z kolei chodzę codziennie na basen i nie chciałabym razić swoim wyglądem. Tym bardziej że większość basenowiczów to panowie. Odpowiedz Link Zgłoś
cisia Re: laser 28.05.02, 10:42 W zeszlym roku depilacja bikini kosztowla 300-400zl. Teraz nie wiem. Ja robilam sobie tylko pachy. ale slyszalam ze bikini tez boli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alinka Re: depilacja laserowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.14, 13:50 Ja korzystałam z zabiegów depilacji laserowej w Krakowie w Estetica Studio mam super efekty, zabieg do zniesienia prawie bezbolesny mają tam fajne chłodzenie przy zabiegu, zabieg na bikini i pachy to konieczność!!! Odpowiedz Link Zgłoś