Gość: as IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 12:52 dziewczyny czy którać wie co oznacza wysoki puls, srednio mój puls wynosi ok 110. nie wiem czym to jest spowodowane. Proszę o porady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: as Re: wysoki puls IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 15:32 ciąśnienie jest ok, dlatego nie wiem co jest grane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: wysoki puls IP: *.21.pl / 213.199.204.* 03.02.05, 11:21 Moje ciśnienie też jest ok a puls za wysoki, grubo powyżej setki!Często boli mnie od tego głowa!Obawiam się że to przez pigułki ale do kardiologa też wypoadałoby się wybrać,słyszałam,że może to być objawem arytmii serca!Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jadwiga_r Re: wysoki puls 03.02.05, 14:58 Powinnaś czym prędzej pójść do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss. Re: wysoki puls IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 15:14 ogolnie to się nazywa tachykardia czyli zbyt duzo uderzen serca na minutę. warto udac sie do kardiologa, da tabletki na obnizenie pulsu i bedzie bez problemu. ale moze problem lezy gdzie indziej, dlatego sama go raczej nie rozwiązesz. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś