Gość: niunia22 IP: 195.225.180.* 26.02.05, 14:23 Mam takie pytanie czy sa jakies spelcjalne diety by urodzić dziewczynkę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
urbanchaos Re: CHCĘ DZIEWCZYNKĘ!!!! 26.02.05, 14:35 dieta w tym kierunku to dla mnie mity jak już dojdzie do zapłodnienia już jest określone jaka będzie płec,więc mozna popróbować innego sposobu na ogół współzyjąc przed owulacją do owulacji dorzywają plemniki "na dziewczynkę" dłużej żyją i są wolniejsze współżyjąc akurat w owulację jest szansa dla plemników "na chłopca" które są wszybkie,ale żyją krócej Odpowiedz Link Zgłoś
bacha33 Re: CHCĘ DZIEWCZYNKĘ!!!! 26.02.05, 16:53 Podpisuje się pod tym prawda i sprawdzone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: CHCĘ DZIEWCZYNKĘ!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.05, 14:35 Są, chyba dużo nabiału trzeba jeść, ograniczająć mięso. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zulka Re: CHCĘ DZIEWCZYNKĘ!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.05, 16:54 geny, a nie dieta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: CHCĘ DZIEWCZYNKĘ!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 26.02.05, 17:05 Spróbuj współżyć, jak tylko zauważysz śluz o cechach płodnych, a potem przerwa, aż do rozpoczęcia fazy niepłodności poowulacyjnej. Gwarancji nie ma, ale co szkodzi spróbować? A chłopcy - też są fajni Odpowiedz Link Zgłoś