Dodaj do ulubionych

zapach z ... pepka

13.03.05, 16:18
Moze ktoras z was ma podobnie, lub wie co to moze byc,,,Nigdy wczesniej mi sie to nie zdarzalo i dopiero niedawno zaobserwowalam ze z mojego pepka czasami wydostaje sie taki jakby plyn, przez to na skorze jak on wysycha robia sie strupki. To jest akurat maly problem bardziej krepuje mnie przykry zapach ktory temu towarzyszy sad Nic nie pomaga ze ciagle go dokladnie w srodku myje bo ten zapach i tak pozostaje sad Co to moze byc ?
Obserwuj wątek
    • Gość: gh Re: zapach z ... pepka IP: *.chello.pl 13.03.05, 17:33
      jesli nosisz spodnie, to byc moze jestes uczulona na metal- ocierasz pepkiem o
      guzik). ja tez cos takiego mam. zakladam po prostu podkoszulek i po klopocie.
    • tabaluga0 Re: zapach z ... pepka 13.03.05, 21:09
      to ropa, podobno ma zwiazek narzadami wew, jelitami, ja mialam to samo,
      smarwalam spirytusem i przeszlo.
      • Gość: anjka Re: zapach z ... pepka IP: 80.51.226.* 13.03.05, 22:24
        Skąd ta informacja o związku z jelitami...ale mnie przestraszyłas. Tez mam
        czasami niemiły zapach ,przemywam wacikiem...ale podejrzewam,że mam tez
        problemy z jelitami /ciągłe zaparcia/...podaj dokladnie żródło informacji.proszę
      • marta12345 Re: zapach z ... pepka 13.03.05, 22:57
        ropa to wiem jak wyglada, i raczej to nie jest to... to bardziej takie cos jak woda , zupelnie przezroczyste. Ale w sumie i tak sprobuje twojej rady bo mam juz tego tak dosyc, ze jestem gotowa zrobic wszytsko by sie tego pozbyc ;/
    • Gość: kasia Re: zapach z ... pepka IP: 80.72.46.* 14.03.05, 10:54
      Też tak cholercia mamsad Nie mam pomyslu jak sie tego pozbyć. Strasznie brzydki
      zapach, ale u mnie nie jest to zwiazane z żadną wydzieliną.
    • Gość: baranka Re: zapach z ... pepka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 11:56
      buuuu i jak tak mam... po 1. na bank przez guzik w spodniach - po tym jak mi
      ociera zawsze mam ten problem, po 2. hmmm moze to smieszne, ale jak sie "objem"
      i mam brzucha wielkiego to wyciek gotowy; szoruje ile sie da mydlem i odkazam
      spirytkiem albo "woda kolonska"
    • Gość: barka Re: zapach z ... pepka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 12:06
      A jeśli jeszcze czasami pojawia się pieczenie, to mogły sie zalęgnąć
      grzybki.Ciepłe ,wilgotne zakamarki sprzyjają rozwojowi np. drożdżaków.
      Smarować Cltrimazolum w maści.
      • Gość: ja też tak miałam Re: zapach z ... pepka IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.05, 16:59
        po waszych wpisach przypomniałam sobie, że kiedyś też mnie to
        prześladowało.satawiam na grxzybki ,albo jakąś infekcję. A jaki macie pępek, bo
        u mnie jest "schowany"-brzuch....i to pewnie dlatego...
        • Gość: Anna Re: zapach z ... pepka IP: *.isdn.uni-leipzig.de 15.03.05, 23:11
          Ja tez mialam to samo. Pierwszy raz kilkanascie tygodni po porodzie. Zapach? U
          mnie to byl po prostu smrod. I ciecz, cos na ksztalt ropy, moze wody..
          Spirytus, przemywania - i nic.
          Potem wzielam cos na grzyba (ale nie Clotrimazol) Tri cos tam i poki co od
          kilku miesiecy nic. Ale to nawraca... niestety.
          Jesli ktoras znajdzie dobry sposob - odezwijcie sie.
          pozdrawiam
          Anna
          • tabaluga0 Re: zapach z ... pepka 16.04.05, 20:47
            a z tymi jeliami to dokladnie nie wiem co i jak , ale moja znajoma to miala ,
            poszla do lekarza, zrobili usg i stwierdzili ze cos z jelitami, kazali przejsc
            na diete. Moze cos w tym jest bo ja tez mam zaparcia.
    • Gość: cvcv Re: zapach z ... pepka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 22:08
      Ja nigdy nie mialam zaparc, wręcz przeciwnie. A zapach czasem nie do
      wytrzymania. Ale z kolei mam uczulenie na metale, na guzik u spodni tez, więc
      prędzej ma to zwiazek z tym.
      • Gość: Justa Re: zapach z ... pepka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 19:16
        mam tez ten ptoblem, ale wystepuje tylko w przypadku gdy mojego pępka dotykają
        metalowe części np. zapięcie paska, czy tez metalowy guzik w spodniach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka