Gość: Wiera IP: 213.17.162.* 01.04.05, 16:17 Chcę zostać jego pacjentką ale proszę o opinie o Nim. Pozdrawiam Wiera Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joisana Re: Rafał Kuźlik - ginekolog - jakie opinie? 01.04.05, 16:29 Byłaś już na forum Biała lista-dobry ginekolog?-namiary w pomocnych linkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Rafał Kuźlik - ginekolog - jakie opinie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.04.05, 21:27 Cierpliwy, kompetenty, spokojny, kulturalny. Jestem pacjentką od 3 lat i poelciłam go kilku koleżankom, dotąd zadowolone. Podczas pierwszej, drugiej wizyty, zawsze wręcza wizytówkę z telefonem komórkowym i powtarza również cyklicznie, aby do niego dzwoić, gdyby się coś działo, gdyby miało się jakieś pytania zwiazane np. ze zmianą tabletek antykocepcyjnych itp. Działa uspokajająco, uważam go za kompetentnego i pozostałam przy nim po długich poszukiwaniach ginekologa po przeprowadzce do Warszawy z Łodzi. Musiałam zrezygnować z cudownej pani ginekolog w Medicover i testowałam wszystkich dostępnych w CM LiM ginekologów. Z dużym samozaparciem i uporem, bo muszę mieć komfort ginekologa. Dr Kuźlik był zdaje się 7, czy jakoś tak. Zostałam. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanna Re: Rafał Kuźlik - ginekolog - jakie opinie? IP: *.chello.pl 03.04.05, 22:12 a mogłabyś napisać o tych wcześniejszych co do których sie nie przekonałaś,może jestem zapisana do jednego z nich?Nie chcialabym ......... Odpowiedz Link Zgłoś
iwona_chm Re: Rafał Kuźlik - ginekolog - jakie opinie? 15.04.05, 15:51 podpisuję się pod tym co napisała Magda!!! Rewelacyjny lekarz... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liwiec Re: Rafał Kuźlik - ginekolog - jakie opinie? IP: 5.2.* / *.mnii.gov.pl 22.04.05, 13:49 bardzo fajny, polecam, cierpliwie tlumaczy i odpowiada na 100 pytan w trakcie wizyty. A i dzwonic do niego mozna w przypadku pytan czy niepokojacych objawow. Odpowiedz Link Zgłoś
jolaja Do Magdy? 12.05.05, 13:53 Jaką Panią ginekolog z Medicoveru masz na mysli jesli mozesz sie podzielic.Własnie szukam dobrego ginekologa w Medicoverze w Warszawie Z góry dziękuję za odpowiedz Jola Odpowiedz Link Zgłoś
anula.a1 Re: Rafał Kuźlik - ginekolog - jakie opinie? 03.04.05, 22:19 A byłaś u dra Milewczyka? Jakie opinie? Odpowiedz Link Zgłoś
domii Re: dr Milewczyk - LIM 25.04.05, 22:40 Jesli chodzi o Pawła Milewczyka z LIM - to odradzam. Mily, uroczy, usmiecha i wogole. Ale fachowiec z niego cieniuuuutki. Jesli ciaza przebiega bez zadnych problemow i zagrozen, to on sie nadaje, ale jesli jest problem - to on nawet go nie zauwazy! Ja przez niego omal nie stracilam swojego dziecka - nie zauwazyl zadnego zagrozenia na USG, a 2 dni pozniej trafilam z krwawieniem na ostry dyzur. Odpowiedz Link Zgłoś